• badjibadara
    6.6k
    Ako me sjećanje ne vara ne tako davno se isto govorilo o nepotrebnosti KTC--a pa je ispalo da je preporodio obranu prošle sezoneKrulek

Ne sjećam se izjava o "nepotrebnosti"... KTC nije imao tešku ozljedu i pauzu zbog iste. Vrijedno je trenirao u Zg i bio spremniji od većeg dijela prve ekipe u datom trenutku, kao što je i danas.
  • NORTE
    17.7k
    Nije stvar samo u godinama. Stvar je više u formi, ozlijedama, kontinuitetu, a Oršić je upravo taj koji nije u formi, ima ozlijede i nema kontinuitet, a mi nismo u luksuzu čekati nekoga da uđe u formu jer kaskamo 7 bodova, ne za jednim klubom nego za 2 koja su ispred nas.
    Vrijeme je da se dovode pojačanja koja uskaču odmah u prvih 11.
    Blueshadow86

Realno nama ni ne treba nužno pojačanje na lijevom krilu, tako da pozdravljam mogući dolazak Oršića jer nam može dobro doć.

Ponudit mu mali ugovor do ljeta uz mogućnost višeg ako se pokaže.
    Fokus je na pojačanjima za ostale pozicije.
  • OsamŠest
    5.8k
    Mislim da kod velike većine dinamovih navijača prevladava palac gore za povratnike zbog loše ulazne transferne politike Dinama zadnjih par godina.

Da smo navikli na transfere top igrača za našu razinu, nitko ne bi razmišljao o Oršiću. Ovako, radije bi svatko Oršića jer zna da u drugom slučaju dolazi krilo Belupa ili Ferencvaroša.

Treba se stvoriti povjerenje kroz nekoliko prijelaznih rokova. Marko Marić nije čovjek koji je to u stanju napraviti. Nek me uvjeri u suprotno..
  • dbut
    107
    Orsic u dinamu trenutno ima smisla samo u kontekstu da ne ode u Rijeku, tamo uhvati formu i pomogne im osvojiti naslov!

Krilni igrac nam ne treba, pogotovo igrac koji 2 godine nije igrao i bio tesko ozljeden. Samo moze destabilizirati atmosferu u svlacionici...
  • marcio amoroso
    43.5k
    Dinamo trenutno ima dva lijeva krila (Pjaca, Hoxha) i tri desna krila (Cordoba, Mbuku, Špikić). Dodatno gomilanje igrača na tim pozicijama je apsolutno nepotrebno osim u slučaju odlaska nekoga od ovih.

Isto tako je jasno da je od ovih 5 krila samo Pjaca zaslužio prolaznu ocjenu.

Ja bih potpisao Oršu, ali samo u slučaju odlaska Hoxhe, ali transfera Hoxhe, a ne posudbe u kojoj ćemo mu mi plaćati plaću.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ja se nadam da postoji neko u Madarskoj tko bi platio milion za njega (Ferenc se vjerojatno ohladio). Apsolutno i prvo bi se rijesio Hoxhe.
    S Ademijem treba otvorit pricu o penziji na kraju sezone, Roga samo produzit posudbu.
  • marcio amoroso
    43.5k

Nije samo Mađarska tržište za njega. Tu su i Turci, Arapi itd. Vjerujem da se može naći neki klub.

Za Ademija i Roga se slažem.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Nadam se da ljudi u kancelarijama tuku prekovremene u božićne dane jer će biti gadno ukoliko na pripremama ne bude nijedno pojačanje.
    Trebaju nam desni stoper i lijevi bek od prekjučer kao starteri, solidna šestica i solidna špica za rotaciju.
    Sve ostalo je bonus koji ne očekujem!
  • MaliPizdek
    83
    valjda ovaj put odgovorni nece syebat transfer Oršića i pustit ga kao i Pjacu da ode u Rijeku
    kolko god Oršiću sad trebao Dinamo i što je ispao mali pizdek treba ga dopeljat.

nemojmo pojačavat konkurenciju ako ga već možemo potpisat "za đabe"
  • Maximo
    799
    Možda da ga potpišemo i pošaljemo na posudbu u Celje
  • MaliPizdek
    83

hehe ma siguran sam ja da ce on dat sve od sebe da bude onaj pravi, ako mu je ikad trebalo vrijeme za dokazivanje onda je to sad. Zamisli da ga potpisu i krene sa onim svojim asistovima i onim ludim golovima + kemija sa Petkom pa sve bi eksplodiralo! Jos je tu Pjaca i ak jos Ivanušeca dopeljaju pa to ce bit ludilo

a ako bude mućak... uvijek je opcija Celje xD
    samo NE ga posuđivat/prodavat u HNL
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    Mislim da zbog brzog početka priprema,ali i zbog ljetnog roka koji je odrađen za k. di je bilo i vise vremena ovaj će bit gotovo nemoguć za to kaj se predstavlja u medijima.
    Mislim da ćemo dovest lijevog beka(free agent),i eventualno spicu platit.
    Razočarenje će se Nastavit..ne vidim trenutno naznaku da može bit drugačije
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Pa da je Petko spreman radila bi kemija i sa Pjacom, Mbukuom, Cordobom i Kulenovicem. Znaci nikakva magija nego zamjena za Petka.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ako je istina da je izlazna klauzula za Soldu 950k, a prodali smo ga za 400k to je propust Osijeka.
    Treba to aktivirati odmah i riješiti HNL zamjenu za Mišića.

Za ostale pozicije se ne nameće nikakvo logično rješenje od ovih javno dostupnih igrača. Očekujem od s.direktora da odradi svoj posao i demantira sve nas nevjerne.

Što se Oršića tiče, mislim da to nije dobra odluka. Ivanušec bi bio puno bolja (vjerojatno i skuplja) opcija.

Nadajmo se najboljem!
  • blue heart 72
    2.4k
    Kaj se napadača tiče, još uvijek me boli kak cucka kaj nismo uzeli za relativno male peneze Kevina Carlosa. Da nam je on bil u kadru, definitivno bi imali nekoliko bodova više na kontu nego što imamo. Pogotovo jer je on želio doći kod nas, iako se priča sa naše strane da mi nismo bili zainteresirani za njegove usluge
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.