• Blueshadow86
    2.3k
    Svaka čast svima i treba poštovati ideje, želje i mišljenja za igrače koje treba dovesti, ali nakon svega, nakon svih ovih poražavajućih prijelaznih rokova da se OPET najviše spominju HNL pojačanja, to ne mogu vjerovati.
    Zar je pamćenje opet kratko pa se spominju Šego, Belcar, Soldo... halo, nama trebaju igrači za prvih 11, a ne prinove i igrači za plan B.
    Ako Selahi ne želi doći, a za Galešića traže 7 milijuna, maknimo se od tog HNL-a i proširimo malo te vidike!
  • Facke
    4.8k

Interesiraju se 3 klubovi is EFL Championshipa za Selahija.
  • blue heart 72
    2.1k
    Pa ne razmišlja se ovdje samo o trenutnim pojačanjima, za neke igrače se gleda i kao opcija za budućnost i baš zbog toga sam naveo Belcara kao zanimljivog igrača. Svi vidimo da nam trebaju POJAČANJA, ali to nije razlog da se bolje ne zaprate igrači koji bi nam sutra mogli biti opcija
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Selahiju bi najbolje za karijeru bilo da ode u Dinamo ali on ne djeluje kao inteligentan tip i vjerojatno će radije izabrati Luton, Nurnberg ili Charleroi.
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    neznam za tebe,ali Mladost i razvijanje iste ne postoji.
    Rezultati i igra koju prikazujemo zadnjih godinu dana su ispod prosjeka Dinama.
    Uprava zakazala sa pojačanjima,trenerskim odabirima.
    Jedina svjetla točka je marketing.
    Ukratko,moje mišljenje,znam da se neki neće složiti,ali ne vidim svijetlo na kraju tunela.
    Nama treba zaokret u vidu,mladog potentnog trenera,koji neće gledat staž i prezimena u klubu.(Terzic)
    Kompletan remont ekipe(pjaca,rog,Ristovski,ademi,moharami,hoxa,),nabrojani nisu na europskoj razini.
  • MAGDA7
    16
    Ljudi, transfermarkt azurirao cijene u hnlu, sucic sa 3 na 12 milijuna
  • Jurki
    14.6k
    Ljudi, transfermarkt azurirao cijene u hnlu, sucic sa 3 na 12 milijunaMAGDA7

Ne navijamo za tetu u racunovodstvu.
  • Sting86
    38

Čitajući tvoje komentare čovjek dobije dojam da Dinamo sutra leti u stečaj, i da zauvijek propada u crnim bespućima.
  • Cif
    224
    malo retardirana izjava.Navijamo za jači i moćniji Dinamo.Ili misliš da ga ti možeš financijski podići na veči nivo?
  • Sting86
    38

Želio sam ga u klubu ali sad imam dojam da bi taj isti Selahi tražio transfer već na ljeto ako Dinamo bude prvak, on ode kao Šunjić u Championship. Uostalom iz nekog razloga ne igra ni za raspalu Albaniju.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    U HNL-u ove zime nema pojačanja za nas! Oni koji bi možda bili pojačanja su financijski nedostupni tako da se jednostavno trebamo okrenuti rješenjima izvan HNL-a uz napomenu da nemamo vremena sada tražiti potencijale, nego igrače koji će nam odmah biti pojačanja.

Belcar ne da nije pojačanje ove zime, nego nije niti igrač za budućnost. Za desetak dana taj dečko puni 23 godine, a još se nije afirmirao. Pratim ga nekoliko godina i to nije materijal za Dinamo, eventualno rezerva, ali zašto bismo se opet natrpavali osrednjim igračima?

Ono čega se bojim je da naši uopće ne planiraju dovesti zadnjeg veznog ove zime, dojam je da računaju na produžetak posudbe Roga i povratak ozlijeđenih.
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    hahahah koji si ti strucnjak ,iščitao stečaj iz toga
    Cega se sve neću naslusat
  • don
    9.9k
    neznam za tebe,ali Mladost i razvijanje iste ne postoji.MasniBrkMarkaViduke

koja mladost kad si na -7 od rivala u ligi? Dinamo trenutno nema ni vremena ni prostora za razvijanje igrača i ne trpi mušice istih.
    Svi smo ovdje zagovarali Pavića pa smo vidili od njega to šta smo vidili. Nije mu za suditi trenutno naravno, ali mišljenja sam da on ovog trenutka nema šta radit na terenu u Dinamu i triba ga poslati na posudbu.
    ja prvi sam ga zaziva, ali valjda sad vidimo zašto nije dobia toliko prilika, jer neki ljudi ih ipak gledaju svaki dan na treningu.

.(Terzic)MasniBrkMarkaViduke

i igračka mladost (Yamal, Endrick?)
  • Jurki
    14.6k
    nazalost ga ne mogu podici na veci financijski nivo.. al ta mi izjava djeluje.. super, cijena mu je veca ... prodat ce se prije. Jbg.. bez obzira kaj znam da nam je to neminovnost da najbolje igrace moramo nazalost prodati.
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    pa ak ne možeš s Ademijem i Riletom i nekolicinom starijih,okreni se mladima.
    Možda nije samo u pavicu problem,možda je problem jer kraj sebe ima neke koji su čak i sad lošiji od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions