• vlatkomarkovic
    10
    Nadam se da ljudi u kancelarijama tuku prekovremene u božićne dane jer će biti gadno ukoliko na pripremama ne bude nijedno pojačanje.
    Trebaju nam desni stoper i lijevi bek od prekjučer kao starteri, solidna šestica i solidna špica za rotaciju.
    Sve ostalo je bonus koji ne očekujem!
  • MaliPizdek
    80
    valjda ovaj put odgovorni nece syebat transfer Oršića i pustit ga kao i Pjacu da ode u Rijeku
    kolko god Oršiću sad trebao Dinamo i što je ispao mali pizdek treba ga dopeljat.

nemojmo pojačavat konkurenciju ako ga već možemo potpisat "za đabe"
  • Maximo
    588
    Možda da ga potpišemo i pošaljemo na posudbu u Celje
  • MaliPizdek
    80

hehe ma siguran sam ja da ce on dat sve od sebe da bude onaj pravi, ako mu je ikad trebalo vrijeme za dokazivanje onda je to sad. Zamisli da ga potpisu i krene sa onim svojim asistovima i onim ludim golovima + kemija sa Petkom pa sve bi eksplodiralo! Jos je tu Pjaca i ak jos Ivanušeca dopeljaju pa to ce bit ludilo

a ako bude mućak... uvijek je opcija Celje xD
    samo NE ga posuđivat/prodavat u HNL
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    Mislim da zbog brzog početka priprema,ali i zbog ljetnog roka koji je odrađen za k. di je bilo i vise vremena ovaj će bit gotovo nemoguć za to kaj se predstavlja u medijima.
    Mislim da ćemo dovest lijevog beka(free agent),i eventualno spicu platit.
    Razočarenje će se Nastavit..ne vidim trenutno naznaku da može bit drugačije
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Pa da je Petko spreman radila bi kemija i sa Pjacom, Mbukuom, Cordobom i Kulenovicem. Znaci nikakva magija nego zamjena za Petka.
  • vlatkomarkovic
    10
    Ako je istina da je izlazna klauzula za Soldu 950k, a prodali smo ga za 400k to je propust Osijeka.
    Treba to aktivirati odmah i riješiti HNL zamjenu za Mišića.

Za ostale pozicije se ne nameće nikakvo logično rješenje od ovih javno dostupnih igrača. Očekujem od s.direktora da odradi svoj posao i demantira sve nas nevjerne.

Što se Oršića tiče, mislim da to nije dobra odluka. Ivanušec bi bio puno bolja (vjerojatno i skuplja) opcija.

Nadajmo se najboljem!
  • blue heart 72
    1.9k
    Kaj se napadača tiče, još uvijek me boli kak cucka kaj nismo uzeli za relativno male peneze Kevina Carlosa. Da nam je on bil u kadru, definitivno bi imali nekoliko bodova više na kontu nego što imamo. Pogotovo jer je on želio doći kod nas, iako se priča sa naše strane da mi nismo bili zainteresirani za njegove usluge
  • don
    8.4k
    razočarat ćeš se samo svojom prognozom i predpostavkom
  • Zvonkec
    71
    S Ademijem treba otvorit pricu o penziji na kraju sezone, Roga samo produzit posudbu.Efes Pilsen

Jednog dana Dinamovi treneri priključili su ih svu trojicu zajedno prvoj momčadi. Legenda kaže da je u jednom trenutku kapetan Arijan Ademi kazao tada mlađahnom Baturini:
    - O njima se piše da idu u City i tko zna kamo, jedino se o tebi ništa ne piše, a ti si najbolji.

Kad toj priči dodamo drugu, koju smo čuli ne tako davno iz Dinama, a to je da se Ademi najviše zauzeo za Petra Sučića kod tadašnjeg trenera Sergeja Jakirovića, da on mora igrati, iako je sam zbog toga ostajao na klupi, možemo slobodno napisati da Dinamo u ekipi ima čovjeka kojem će jednog dana moći ponuditi veliku stručnu funkciju u klubu jer Ademi očito ima “žicu” više nego mnogi drugi.

Ako je istina ovo kaj pišu sportske rješenje za Ademija je ponuda da bude scout. Od dvije zadnje akvizicije u scout službu teško da bude lošiji
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Hoce u skaute ili u trenere nek sam odluci, al za teren vise nije. Nek odradi polusezone radi nemogucnosti daljnje registracije za LP i za 20tak minuta HNLa i to je to.
  • NORTE
    12.9k
    Ne bi me čudilo da pod Bjelicom opet zaigra Menalo.
    Jer on je dinamov igrač bez kluba, dinamo ga plaća, a on nigdje ne igra.
  • Zvonkec
    71
    Trener s obzirom da do pro licence na našoj akademiji treba 3 godine odma nemre bit a ovak ga odma sutra možeš u ured prebacit, legenda ostaje u klubu on ostaje u nogometu stigne i davati ispite na akademiji ak mu je to želja, još ako stvarno ima oko za igrača triple win
  • Nolifer
    8.8k

A videl sam... Nadam se da će se moć to još promjenit... Samo da ne ode upravo kod tovarije...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions