• Dinamosaur
    1.8k
    ↪Lorenzo Lepore

Hey Lorenzo. I'm one of the insiders from Zona, and we can arrange a partnership. Say hi to everyone back home, and I wish you a pleasant week. :victory:
    sanjinlego

Mene samo zanima, evo i Bjelkan je rekao da se bas radi na dovodjenju lijevog beka i napadaca.Georg Koch
    Čeka se odgovor nadležnih...uskoro opširnije. :joke:
  • Olmic
    3.8k
    Orsu bi uzeo da ne ode u Rijeku jer lako za Hajduk, njih treba uhvatit
  • CastAway1986
    2.1k
    Rijeka će sad prodati par igrača i teško će ovakve igre imati do kraja..Opet jedino moramo gledati sebe i kako da se pojačamo jer -7 na ovakvu konkurenciju je sramotno
  • Krulek
    634
    Oršić od legende do nepoželjnog. Svaka čast! Bolje je promisliti kako se zahvaliti nekim senatorima koji su katastrofalno odradili polusezonu, a Oršić skroman i uvijek odan Dinamu neće biti ni financijska ni igračka smetnja.
  • Mr Anderson
    9.1k
    Zahvaliti se senatorima s jedne strane, a s druge ajmo dovesti drugog senatora koji 2 godine nije.odigrao ozbiljnu natjecateljsku polusezonu. Svima nam je Mislav drag, ali nemojte vjerovat u bajke. Niti će on igrat za kikiriki niti će biti na nekom visokom nivou da bi radio razliku.
  • badjibadara
    4.2k
    a Oršić skroman i uvijek odan DinamuKrulek

Osim kad ga želja i hucika ne povuku u soton...
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Moramo prestati emocionalno gledati na igrače i fokusirati se isključivo na proizvod na terenu. Oršić ima 32 godine, nije igrao zadnje dvije godine, a prošao je dvije užasno teške ozljede koljena nakon kojih se i neki bolji igrači nisu uspjeli oporaviti. Ne samo da to nije onaj isti Oršić od prije 3 godine, nego je pitanje uopće na koliko posto je on sad od tog Oršića i dal je uopće to na 50+%.

Najlakše bi sad bilo napraviti populistički potez koji će se svidjeti širem puku navijača i uzeti Oršića, no mi nemamo vremena čekati da on uđe u formu, dotjera se kondicijski i da se oslobodi straha od duela ili da skine nogu s kočnice. Nama trebaju pojačanja, a ne nostalgija.
  • Krulek
    634
    Ako me sjećanje ne vara ne tako davno se isto govorilo o nepotrebnosti KTC--a pa je ispalo da je preporodio obranu prošle sezone, a ove barem pomogao da ne bude još gora nego što je. Jasno je da je KTC na fizički boljoj razini ne samo od Oršića nego na žalost i od Baturine i mlađih igrača. Moje je mišljenje da Oršić kao i KTC samo može pomoći, a ne odmoći Dinamu.
  • badjibadara
    4.2k
    Ako me sjećanje ne vara ne tako davno se isto govorilo o nepotrebnosti KTC--a pa je ispalo da je preporodio obranu prošle sezoneKrulek

Ne sjećam se izjava o "nepotrebnosti"... KTC nije imao tešku ozljedu i pauzu zbog iste. Vrijedno je trenirao u Zg i bio spremniji od većeg dijela prve ekipe u datom trenutku, kao što je i danas.
  • NORTE
    12.9k
    Nije stvar samo u godinama. Stvar je više u formi, ozlijedama, kontinuitetu, a Oršić je upravo taj koji nije u formi, ima ozlijede i nema kontinuitet, a mi nismo u luksuzu čekati nekoga da uđe u formu jer kaskamo 7 bodova, ne za jednim klubom nego za 2 koja su ispred nas.
    Vrijeme je da se dovode pojačanja koja uskaču odmah u prvih 11.
    Blueshadow86

Realno nama ni ne treba nužno pojačanje na lijevom krilu, tako da pozdravljam mogući dolazak Oršića jer nam može dobro doć.

Ponudit mu mali ugovor do ljeta uz mogućnost višeg ako se pokaže.
    Fokus je na pojačanjima za ostale pozicije.
  • OsamŠest
    3.8k
    Mislim da kod velike većine dinamovih navijača prevladava palac gore za povratnike zbog loše ulazne transferne politike Dinama zadnjih par godina.

Da smo navikli na transfere top igrača za našu razinu, nitko ne bi razmišljao o Oršiću. Ovako, radije bi svatko Oršića jer zna da u drugom slučaju dolazi krilo Belupa ili Ferencvaroša.

Treba se stvoriti povjerenje kroz nekoliko prijelaznih rokova. Marko Marić nije čovjek koji je to u stanju napraviti. Nek me uvjeri u suprotno..
  • dbut
    59
    Orsic u dinamu trenutno ima smisla samo u kontekstu da ne ode u Rijeku, tamo uhvati formu i pomogne im osvojiti naslov!

Krilni igrac nam ne treba, pogotovo igrac koji 2 godine nije igrao i bio tesko ozljeden. Samo moze destabilizirati atmosferu u svlacionici...
  • marcio amoroso
    38.5k
    Dinamo trenutno ima dva lijeva krila (Pjaca, Hoxha) i tri desna krila (Cordoba, Mbuku, Špikić). Dodatno gomilanje igrača na tim pozicijama je apsolutno nepotrebno osim u slučaju odlaska nekoga od ovih.

Isto tako je jasno da je od ovih 5 krila samo Pjaca zaslužio prolaznu ocjenu.

Ja bih potpisao Oršu, ali samo u slučaju odlaska Hoxhe, ali transfera Hoxhe, a ne posudbe u kojoj ćemo mu mi plaćati plaću.
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Ja se nadam da postoji neko u Madarskoj tko bi platio milion za njega (Ferenc se vjerojatno ohladio). Apsolutno i prvo bi se rijesio Hoxhe.
    S Ademijem treba otvorit pricu o penziji na kraju sezone, Roga samo produzit posudbu.
  • marcio amoroso
    38.5k

Nije samo Mađarska tržište za njega. Tu su i Turci, Arapi itd. Vjerujem da se može naći neki klub.

Za Ademija i Roga se slažem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions