• Dinamosaur
    1.8k
    Kad smo kod želja, Belcara hoću pod bor za Božić. Stopera, špicu i lijevog beka može za Tri Kralja.

Ta sva 4 pod mus do kraja priprema, iskrcati lovu za njih pa i pod cijenu prodaje Baturine
  • ElDorado
    803
    Ako Mišića i Suleta nema mi nemamo sta traziti protiv nikoga bez ozbiljne šestice
  • Benito
    1.1k
    Krenuli su insajderi haha sretno svima :D
  • Mr Anderson
    9.1k
    Insajderi i FM skauti, to je to doba godine.
  • NKDZ86
    2.4k
    još ak postane radikalan u vjeri, onda bu i doslovno :rofl:
    ...
    edit: di su dilaver, kadzior, gavra?
  • Blueshadow86
    2.1k
    Oršića dovoditi nema ama baš nikakvog smisla. Još samo fali da Leovca dovedemo na lijevog beka.
  • Georg Koch
    5.1k
    Mene samo zanima, evo i Bjelkan je rekao da se bas radi na dovodjenju lijevog beka i napadaca.
    Zadrzimo se na napadacu.
    Petko je ozlijedjen i nece bit spreman totalno do priprema, upitan je i pocetak drugog dijela sezone.
    Dakle realno nece biti 100% fit, ako uopce ikako i bude.
    Dalje, Kulenovic je i Bogu i covjeku pokazao da ne moze biti 1.napadac, upitno je i drugi izbor dal' je adekvatan.
    E sad, zanima me plan nasih, dal dovodimo prvog napadaca, bas ime za prvi sastav, killera od kojeg ocekujes 20+ golova u sezoni, ili neki backup opciju.
    Nadam se da je ovo prvo.
  • NORTE
    12.9k
    Oršića dovoditi nema ama baš nikakvog smisla. Još samo fali da Leovca dovedemo na lijevog beka.Blueshadow86

Orša i Leovac ne mogu u istu rečenicu.

Orša je do jučer igrao u Trabzonu, ima 32 godine i želi se vratiti gdje je rušio Tottenham i Chelsea, u krugu repke je i želi igrati da izbori SP.

Leovac ima 36 i pol godina i završava karijeru u Lokomotivi.
  • Jurki
    13.5k
    Po rijecima Bjelice ide se na pomlađivanje momcadi.
    Znaci da Orsic 99,9 posto otpada.
    Isto tak igrac koji nije odigral ozbiljnu utakmicu dve godine nama ne moze biti od apsolutno nikakve pomoci.
    Njemu treba 10+ utakmica da uhvati kakvu takvu formu.
    Dinamo to vrijeme nema.
  • Facke
    4.5k

A kaj je Orsic sa svojem agentem delal prije tjeden dan na Maksimiru? Dosel same v posjetu?! :razz:
  • Cif
    155
    orša je igrao u trabzonu?
  • Jurki
    13.5k
    ne znam kaj je dosel, ali uz svo duzno postovanje prema Mislavu, mislim da nije vise igrac koji nam more biti od pomoci.
    Ako bi dolazil u Dinamo, onda nam je pod mus prodati Hoxhu.
    U svakom slucaju nam trebaju mladi igraci gladni uspjeha, prije nego igraci koji dolaze pri kraju karijere i nakon tak grde ozljede.
  • Nolifer
    8.8k

A ja mislim da je Orša taj, koji bi mogao povesti Dinamovu mladost u nove pobjede i nove trofeje. Jer vjerujem da barut još nije ugašen, te da ima municije i streljiva za nove paljbe po rašljama protivnika... :smile: :fire:
  • Droljo
    9.8k
    Sprdate se sa FM-om a ja bi stavio u uvijet da sd mora imati bar 5 sezona odigranih sa dinamom i jedan kup uefa osvojen. Neke stvari bi i njima bile jasnije.
  • Blueshadow86
    2.1k
    Orša i Leovac ne mogu u istu rečenicu.

Orša je do jučer igrao u Trabzonu, ima 32 godine i želi se vratiti gdje je rušio Tottenham i Chelsea, u krugu repke je i želi igrati da izbori SP.

Leovac ima 36 i pol godina i završava karijeru u Lokomotivi.
    NORTE

Nije stvar samo u godinama. Stvar je više u formi, ozlijedama, kontinuitetu, a Oršić je upravo taj koji nije u formi, ima ozlijede i nema kontinuitet, a mi nismo u luksuzu čekati nekoga da uđe u formu jer kaskamo 7 bodova, ne za jednim klubom nego za 2 koja su ispred nas.
    Vrijeme je da se dovode pojačanja koja uskaču odmah u prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions