• Olmic
    3.8k
    Ako bu perkovic stoper onda stopera ne trebamo
    Ako se bira izmedu selahija i roga onda selahi

Lijevi bek, napadac kako kaze Neno glavna briga

Zahvalit se Bockaju,Pericu,Hoxhi
  • ElDorado
    794
    Ak dofuras lijevog beka ne treba ti ni Moharami
  • Paggini
    29.5k

Perković + pokretljivi i progresivni desni obrambeni bi trebao biti cilj.

Recimo Galešić i Perković bi bili fantastična kombinacija. Ne kažem da idemo na Galešića, ali taj tip igrača.

KTC obavezno neka ostane kako god ako zagusti.

Lijevi bek
    Desni obrambeni
    Selahi
    Napadač
    Golman ako Nevistić ne może

Ovo je moja lista zelja, slozena po vaznosti.
  • E46
    817
    Ne, ne treba nam Rile.
  • ElDorado
    794
    obrambeno je za Moharamija čudo
  • E46
    817
    Al zato u napadu na razini zupanijske lige, desna strana potpuno odsjecena kad on igra, a uz to i nije neko obrambeno cudo, spor je i svaki ga malo brzi krilni pravi smjesnim, jedino se bolje pozicionira od Mohe.
  • miro
    5k
    Moharami je obrambeno tempirana bomba
  • E46
    817
    Slazem se, i svaku utakmicu mu netko pobjegne i ubaci se iza leđa, za rotaciju sasvim ok da Rpg bude prvi izbor, jbg da Moha ima sve ne bi bio kod nas vec bi bio prodan davno.
  • ElDorado
    794
    gle taj Moharami se u 7-8 il kolko vec godina nije naucio braniti se da mu krila ne utrcavaju iza leđa. I danas opet isto. Meni je to naprosto nevjerojatno. Koliko smo mi golova i penala zbog njega popusili. Naravno ne branim ja Rileta njemu bi se davno zahvalio. Al onda desno imas RPGa (u kojeg nazalost isto sve vise sumnjam) i Mikića.
  • CastAway1986
    2.1k
    ako si pogledao Rijeku koja je zasluženo jesenski prvak onda si mogao vidjeti opet jako dobru igru Galesica čija je igra nogom duplo bolja od naša prva dva stopera i ne libi se prijeći centar ..Samo cjenovno je skup tako da od toga vjerojatno ništa.. Ja sam ujedno i fasciniran Frukom čiji svaki potez je smislen i opasan , koji trči i bori se svih 90minuta i koji kao napadač iz nužde djeluje jako dobro
  • Droljo
    9.8k
    kao napadač iz nužde djeluje jako dobroCastAway1986

To smo mi trebali probati sa pjacom ili čak špikićem kad je kulenovića izraubalo... Bar bi kombinatorika naprijed postojala. A gol znaju zabit i oba krila te iza špice bati ili stojke ..
  • MasniBrkMarkaViduke
    36
    Može mi neko objasnit Kak ćemo maknut višak igrača? Osim raskidom..jedva čekaju svi da se odreknu velikih ugovora koje su prošle uprave(Bočkaj,Ristovski) i nove (Mmae) potpisivali.
    Ova trojka košta 4-5 milijuna€.
    Samo jedna situacija,imaš decka od 17 godina za kojeg ne treba trošiti rijeci.(Mikić)
    Zadnje 3 utakmice da jednu nije mogao poceti?
    Za tjedan dana ima pravo potpisat sa kim zeli.
    Zatim,RPG nije pokazao niti kad je desno igrao da je vrijedan ugovora koji ima. Moha nazalost nakon 7 godina nezna pokrit svoja leđa kamoli nešto vise.
    Rile? Rile već 2 sezone nema 5 dobrih utakmica.
    Znaci trebamo i desnog beka.
    Kvalitetnijeg od ovih nabrojanih ispod 5 M nećemo naći.
    A nevjerujem da je budžet za pojačanja veći od 10m€.
    Sve u svemu top posao kluba.
    Pustit klinca koji već sad po procjenama tržišta vrijedi 2M€
    Gurat Francuza upitne kvalitete,igrača pred penzijom.
    Svaka čast ko god vodi ovakvu sportsku politiku.
    Ovo je samo jedna situacija,a ima ih koliko god zelis.
    Rado bi prodiskutirao da i čujem druga mišljenja o ovome.
  • Cif
    151
    ajd pokaži gdje se guralo Francuza na desnom boku.Guralo se Ristovskog i sad Moharamija a ne Francuza kojeg se jebalo na lijevom boku
  • MasniBrkMarkaViduke
    36
    a kaj lijevi je nekaj bitno drugačije? Zahtjevi su isti..nije me nicim kupio.
    U godinu dana od zime do zime,dvije asistencije? U Dinamu u HNL-u,za igrača koji ima primanja 500 000 i vise godišnje..
  • Cif
    151
    ti to ozbiljno.Pa stavi onda Kulenoviča na gol pa to je isto.Il stavi Baturine na stopera pa to je isto.Desni bekovi su trebali biti RPG i zamjena mu Mikić.Al onda senatori ne igraju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions