• MasniBrkMarkaViduke
    36
    Dobro sinko,znaci na temu koju sam pitao nemas nis za reci. Okej,odma tak reci.
  • Cif
    152
    tema koju si pitao.Kako se riješiti viška igrača.Vrlo jednostavno ako si voljan potrošiti novce Ako nisi onda teško
  • MasniBrkMarkaViduke
    36
    Ak se rjesis njih Kak ćeš dopelat pojacanja u vidu transfera,ne free agenta? S kojim parama?
  • Keyser Soze
    11.2k
    Svi previše očekujete od prijelaznog roka, zimski rok je za popunu kadra, a ne za ispravljanje svih sranja od ljeta. Veća pojačanja su nam povratak Petkovića, Sučića i Mišića nego dolazak 1-2 nova igrača.
  • Droljo
    9.8k

Pa ne treba nama puno. Da svi ozdrave i možda dva igrača. Ma da budu i više doveli...
  • E46
    817
    Da mi je tvoj optimizam pa da mislim da ce Misic i Petkovic bit ta kvaliteta da izvuku ovo.
  • Keyser Soze
    11.2k
    Više mislim na ova očekivanja da će se dovest klasa koja će sama rješavat HNL, jako sumnjam u takav scenarij.
  • Droljo
    9.8k

Kužim. Nama to ni ne treba. Da smo imali osrednjeg hnl beka tipa Goda, možda nekog veznog sličnog tipa i da se bar pola igrača nije potrgalo na tako dugo ne bi mi sada pričali o zaostatku za tovarima i rečanima... A mi se dovedemo u situaciju da nemamo koga stavit na l beka, zadnjeg veznog i špicu :lol:
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Pa Bjelica je rekao da je fokus na lijevom beku i napadacu. Mene cudi da 6ica nije jer ono.. ako je nesto ocigledno je to da nemamo nikoga za cistit ispred obrane, za napravit pravovremen faul, za odgovorit na agresiju protivnika.
    Rogu svaka cast, ali ima toliko startova zakasnjelih da je pitanje momenta kad ce opet crveni dobit.
  • Facke
    4.5k

Pa rekel je Marko Maric da nama sestica ne treba.
    :monkey:
  • don
    8.4k
    Pa Bjelica je rekao da je fokus na lijevom beku i napadacuEfes Pilsen

nije reka da je fokus samo na lb i napadaču već ga je novinar pita za te 2 pozicije
  • Paggini
    29.5k

Ha doveo se RPG, Rog i Hoxha prošle sezone zimus, može se znači, tako da vjerujem da ćemo biti aktivni.

Samo mi je bitno da se prioritetno fokusiraju na obranu - lijevi bek, desni obrambeni i Selahi.

Ne da mi se slusat jebavanje za Selahija, ako postoji klauzula, isplati ju, dogovori plaću s igračem i ćao. Nijedan navijač Dinama ne bi bio protiv Selahija, to završi odma, nije bolesna cifra i gotovo. Ako ste zapeli za Galešića - 2 milijuna eura plus prava na Jankovića - hoćeš/nećeš i ćao, idemo dalje.

Strah me da će se nadjebavat sa Selahijem, nešto muljat s Ivanušecom/Oršićem, dovesti zadnja dva dana nekog Sosu bezveze i nismo napravili ništa.

Sumnjam da ćemo imati aktivan rok kao onaj kad su dosli Spikic, Cabraja, Stefulj, Nevistić... Ali da se dovedu tri kvalitetna deficitarna igrača, da se vrate ozlijeđeni i da se umanji uloga senatora - gazimo proljeće.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    U britkoj prezentaciji vjerujem da su se slozili da je Ademi taj :rofl:
    Vec se prica i o produzenju posudbe Roga, a meni muka. Samo cekam kad ce objavit da dobri, pouzdani Ristovski i Ademi produzuju.
  • Paggini
    29.5k
    Samo cekam kad ce objavit da dobri, pouzdani Ristovski i Ademi produzuju.Efes Pilsen

Mislim iskreno da je i Bjelici i upravi pun klinac senatorske klike i da će to ići u drugom smjeru, nekako mi je taj osjećaj.
  • Crni86
    6.6k
    Meni se samo ne svida sto smo dosli od toga da svi igraci trebaju doc do pocetka priprema do toga da valjda ce netko doc do priprema kao sto je bjelica danas izjavio…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions