• NitkoBitan
    20.8k
    Za Rijeku... Je li Pjaca pojacanje na nas s obzirom na svoje igre i bome na primanja? Pa ja ne bih bas rekao. Ekipa koja ga voli baca populisticke kako je on sebe isplatio u jednoj utakmici, a ja ne vidim neku njegovu konstantu. Medu losijim krilima po ucinku kod nas.
  • Miro Vugrinec
    6.2k
    Kuzimo da hejtas Orsica, ne moras analizirati njegov intervju da pokazes svoj stav o njemu.jedan u nizu

Ne hejtam ja nikoga. Samo mi na živce vise idu fejk populističke price svih igrača. Kad dođe prva ponuda svi trče otic, prije toga im ispadaju bombone da je Dinamo najveći klub na svijetu. Onda vani nigdje ne igraju, pa ih nitko ne želi. I ajmo onda opet na staro, Dinamo je naj na svijetu, sve bih dao za njega i igraju se s emocijama navijača.
    Jasno sam napisao jučer za Orsu da ima maksimalan respekt zbog toga sto je jedan od najvećih igraca modernog doba Dinama, definitivno u top 3 po zaslugama u Dinamu. Ali dosta vise populizma kako bi sebe neko negdje ugurao
  • don
    8.3k
    Pa nakon toga ode u 50 klub po veličini u EngleskojMiro Vugrinec

nisan za njegov povratak ali šta bi triba radit da dokaže da voli Dinamo? ostat cilu karijeru u Dinamu? oćeš reć da ni jedan igrač u povijesti kluba nije volija Dinamo? ili tipa hajduk? neki drugi klub? Naravno da se želi kao i svi iskušat u najboljim ligama svita, nije mi ni na kraj pameti da mu to zamjeram.
  • Dudu9
    1.2k
    Dinamo je spržio 72 milijuna eura u 2024 godini, misliš da je problem 300k eura, ili bolje da ode konkurenciji?
  • Fanboy
    2.9k
    Gledajte, preteška je to ozljeda u tim godinama. On je u 33-oj godini i treba mu vremena da uđe u formu.

Žao mi je ovo reći, ali Oršić nije pojačanje za Dinamo osobito u ovom trenutku kada visi prvenstvo. On je neupitna legenda, no ne treba miješati emocije sa poslom. I ovako je 50% kadra ozljeđeno...
  • NitkoBitan
    20.8k
    Orsica nitko u Europi ne zeli jer realno i objektivno gledaju na stanje igraca. Gura sebe u Dinamo jer zna da bi imao barem duplo veca primanja nego u Rijeci.

I ovako imamo previse senatora u ekipi koji puno zuje a malo meda daju. Nisu to toliki profesionalci i kapaciteti da budu na razini sa 30+ godina.
  • Orc123
    9.4k
    Meni najveci peoblem to kaj sad da ga Rijeka hoce prihvatio bi sigurno 200tis cca, a da Dinamo pokaze interes trazio bi i dobio minimalno 500-600 tis kao sto je i Ademi dobio....ovo su istina ciste floskule o velikoj ljubavi prema Dinamu a imaju place da boli glava...nakon svega, nakon zarađenih para mogao bi dozi igrati ovdje za 200tis a to sigurno nece jer svi bi se ogrebli u blagajnu Dinama, nema tu puno ljubavi!

Mislav moze ukoliko se proda Hoxha da bude zamjena Pjacu i tjt..i to za placu ne vecu od 200 do max 300tis!
    Meni stvara jedino problem to kaj cemomopet se nakrcati povratnicima, senatorima, ono sto je Hajduk radio a od toga kruha nema! Bolje razvijati igrace na kojima cemo dalje i zivjeti ko klub....ovaj Orsic i onaj koji je otisao iz Dinama je nebo i zemlja.....on je legenda Dinama ali nekad ne treba kvariti sliku sebe i ja zelim pamtiti Orsica koji je rusio Atalantu i Totenhaim a ne Orsica koji ce igrat na racun stare slave.....
    Fascinantno je meni kako bi svi sada isli njemu u susret kada njemu treba, a on je otisao u faking Southampton a otisao bi i u Brnley da nismo stavili veto na transfer....znaci sad mi njemu da izađemo u susret a on je otisao, a realno nije trebao.

Ponavljam, ukoliko utrzimo Hoxhu moze, a ovako nema smisla!
  • badjibadara
    4.2k
    Svi mi volimo Orsu (osim Mire) i sa te strane sigurno nebi bilo problema.
    No sa druge strane ekipa je puna veterana, izraubana i iscrpljena, i mislim da trebamo mlade lavove i igrace u naponu snage, za prvu ruku na pozicijama koje su deficitarne.
  • Droljo
    9.8k
    On je u 33-oj godini i treba mu vremena da uđe u formu.Fanboy

Dečko još nije 32 napunio a ovod je u 33-oj godini. Dajte najte. Orša vraćaj se!
  • Crni86
    6.5k
    Dečko još nije 32 napunioDroljo

Navrsava za par dana.

Koliko god volio orsu, sve vise mi se cini da su u pravu oni koji kazu da nam ne treba. Uvjerljivi su argeumnti na ovoj temi da jednostavno je proslo vrijeme za brak dinama i orse.

Jedina situacija gdje bi ga uzeo je da se ponudi po uvjetima kao rijeci i onda da se potpise ugovor 1+1 i da ulazi u rotaciju kao 3. napadac i krilo.
  • Droljo
    9.8k
    Da i?
    Kad se želi naglasiti starost brojka 33 se spominje iako bi puno točnije bilo napisati da ima 31. Makar još par dana. Ali 31 ne izgleda tak strašno iako je točno.
  • Crni86
    6.5k
    Staro je to vec. Mi trebamo pomladit momcad, a ne postarit.

Uz sve senatore, plus Pjaca na krilu 30 godina. Jednostavno previse…
  • Niko1986
    343
    Kada je nova Uprava dolazila najveći naglasak je bio da će se unaprijediti sportski sektor i sportska politika. Vraćanje Oršića bi bilo nešto totalno suprotno od toga i svojevrsni povratak na staro u tom pogledu.
  • Facke
    4.4k
    Prve bi se za Orsu trebale napraviti meste v ekipe ili?! I kaj bi si onda on i Pjaca delili minutazu? Hmm.

Razmel sam ja Orsu da je otisel u Southampton. Ali nisam nikak mogel razmeti da je on skorem na svake domace tekme bil na tribine?! I to putoval iz engleske. Pa cemu si onda isel?!

Najveca greska mu je bila iti v Tursku. Pa da me Guardiola zove nebi isel u Trabzonspor. Vu te lige je skorem saki klub v kaosu. I dosle je do ozljede i oporavljal se je gde ? V Zagrebu. I opet je bil male male na tribine. I opet pitam, cemu je otisel ak je ovak ionak stalne visel v Zagrebu? A nigde nije igral. Ove kaj je rekel za epizodu v Trabzonsporu i kontinuiteta, pa dragi moj Orsa nemoj si sam sebe mazati oci. El v kontinuitetu nisi bil v Trabzonu. Niti blizu toga.

Trebal je posle Southamptona pametne birati klub. Al nije. I ispale je kak je ispale.
  • ElDorado
    788
    Pjaca u Rijeci nije imao neku statistiku i tesko da im je bio najbolji igrac. Ovo sto Miro prica je velikim dijelom istina. Puno je tekmi još onda odigrao prilicno lose i sjecam se da ga Čačko nije fermao i drzao ga je na klupi. Znaci tesko ulazi u formu i cinjenica je da vani nije odigrao apsolutno ništa. I još bi fino napunio našu jedinicu polomljenih.
    Možda je stvarno vrijeme za hard reset. Ukljucujuci Roga koji ak danas ne odigra ništa stvarno ga nema smisla drzati.
    Mene strah da Bjelica vidi Bočkaja kao prvi izbor na lijevom beku. Jos ak danas nekaj odigra….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions