• Beowulf112
    345
    Nije Orša za nas.Sigurno je izgubio na hitrini koja ga je krasila i nevjerujem da vise ima taj ubojiti udarac izvana.
    Mi smo krcati krilima.Osobno od svih krila najradije bi se rijesio Hoxhe.Ne donosi nista novo.Nije onaj lanjski niti igra dobro ko za Albaniju na EP a + gusi razvoj Stojkovica.Neznam koliko mozemo dobiti za njega ali ako bi dobili nazad ulozeno opet dobro.
    Cordoba zasluzuje jos prilika i vremena za prilagodbu.
    Pjaca je solidan kao i Špika.Znaju na trenutke iznenaditi.Mbuku isto ko i Cordoba.
    Što se tiče pojacanja nisam previse pratio Selahija.Vidim da je reprezntativac i vrijedi 3M€.Igra na nama deficitirnoj poziciji i dosao bi za relativno malu odstetu.Vjerojatno prilika koju nebi trebali propustiti.
    Kahlinu sam pratio u Gorici kad je bio i poslije je bio u Ludogoretsu.Sada nedavno proglasen najboljim golmanom MLS.Ima 32 godine i moje misljenje je da je bolji golman od Nevistica.Samo kad bi uspio dobit papire pa da ga kupio bez odstete.Nema mi smisla davati 2-3 milijuna eura za golmana u 32 godini a koja pozicija nam nije rak rana.Vazno je kao sto svi kazu napadac,defenzivni vezni/kreativac i po mogucnosti prirodni lijevi bek da RPG se vrati na svoju poziciju.
  • NVKOD
    1.6k
    Mislav Oršić za Germanijak: “Dinamo? Apsolutno da, ali samo ako misle da im mogu pomoći”

Dinamo? Apsolutno da, ali pod uvjetom da me klub želi i da ljudi koji su tamo vjeruju da im mogu pomoći da naslov prvaka ostane u Zagrebu”, jasan je Mislav Oršić.

“Pa mislim da me dovoljno poznaješ i da znaš kako nisam od onih bi se vratili u Dinamo samo zato jer sam tu ostvario velike rezultate i igrao najbolji nogomet. To ne bi bilo fer prema nikome, niti bih se ja osjećao ugodno da se samo zbog toga vratim”

“Kada je Dinamo u pitanju, financije ne mogu biti problem”, bio je više nego jasan.

“Da, rekao mi je moj agent Branko Hucika da ga je gospodin Mišković kontaktirao. Moj cilj je otići u momčad u kojoj ću igrati i vratiti se na stari put”, odgovorio je Oršić.
  • Facke
    4.4k

I za lete dan ga otkupijemo od Rijeke :lol:
  • Krulek
    626
    Oršić? Svakako i odmah!
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Cordoba je divlji Junior Fernandes and that is a good thing. Ovo s komentarima pojedinaca oko Nevistića mi je tužno. Ispada da je frajer taraba, a čovjek nam je donio naslov braneći zicere iz kola u kolo, protiv Qarabaqa radio čuda u Maksimiru, protiv Monaca obranio nemoguće na 0-0 pa bi uredno 0-3 popusili i bez njegovog kiksa kasnije. Ne razumijem. Jasno mi je ako zdravlje ne stima, ali Neva je brutalan golman.
  • MaliPizdek
    80
    definitivno sam ZA da se da novi ugovor Mislavu, para se nabro nakon što je otisao iz Dinama al eto naigrao se bome nije... tako da sada kako je i sam rekao lova nece igrat ulogu jer treba oživit karijeru znaci rekli bi vise on treba Dinamo nego mi njega al eto, neka dođe bit ce mi drago i još ako može pomoć super!

On, Ivanušec, Mudri i dajte više poštenog napadača!
    škart iz obrane prodat i dopeljat novu krv koja ce radit svoj posao
  • blubach
    639
    Nek dođe igrat za 1 euro he he
  • Miro Vugrinec
    6.2k
    Kao i svaki intervju našeg igrača, intervju pun laži, patetike i prodavanja magle kako bi se ugurao u Dinamo.

Za početak:

"Na početku je bilo savršeno. Do ozljede sam bio prezadovoljan svime. I statusom, igrama, klubom, životom u Turskoj. Baš svime. Međutim, onda mi se dogodila ta ozljeda. "

Gluposti Mislave, doslovno si potpisao i došao na pripreme u Sloveniju, odigrao jedan meč od 45 minuta i ozljedio se na treningu. Dakle ne unam kakav ti je to bio život u Turskoj. Posebno ne znam kakve su ti to igre bile, s obzirom da si dod ozljede odigrao samo poluvrijeme protiv Hajduka( i to loše jer sam pratio tekmu). Ne znam ni kakav si to status stekao, kad prvenstvo nije ni krenulo.

2. stvar:

“Kada sam povezao nekoliko utakmica, dobio povjerenje trenera i počeo se osjećati odlično, nažalost smo izgubili play off za ulazak u Konferencijsku ligu na jedanaesterce, trener je dobio otkaz i ponovno je krenula borba iz početka”

Takoder netočno, po ovom ispada da si ispao zbog smjene trenera, a ne zbog loših igara. Prije smjene trenera odigrao si svega 3 tekme za Trabzon, od čega nijednu cijelu. Dapače novi trener Gunes je došao za trenera, dao ti je 3 starta zaredom, sva 3 puta si bio ispod razine i vadio te na poluvremenu, poslije toga ti je dao 19 minuta još i vise te nije stavljao. Dakle dao ti je 3-4 šanse, nisi iskoristio, pa te je onda maknuo. A ne odmah svojim dolaskom i ekspresno kako se da iščitati iz intervjua.

3. Stvar

"Kada je Dinamo u pitanju, financije ne mogu biti problem”

Ne mogu biti problem. Ali samo iz jednog razloga sto nisi igro ni u Trabzonu ni u Southamptonu, pa nemaš jaču ponudu od Rijeke. Sad kad imaš Rijeku koja može max ponudit 200 godišnje, sad kažeš da financije nisu problem. Naravno da nisu jer znaš da u Dinamu i prosjak ima kolko bi ti imao u Rijeci.

Uglavnom upravo ono o čemu pricam cijelo vrijeme. Svi ti intervjui naših igrača su uglavnom populistički i lažni. Kao j ona famozna izjava Orse: "Nema većeg kluba od Dinama."
    Pa nakon toga ode u 50 klub po veličini u Engleskoj.

Svaka čast na svemu sto si dao Dinamu, ali ovakve intervjue i fejk price bi trebalo zabraniti
  • jedan u nizu
    10.1k
    U redu je Mate, smiri se.
    Kuzimo da hejtas Orsica, ne moras analizirati njegov intervju da pokazes svoj stav o njemu.
  • Dudu9
    1.2k
    Pa bolje da ga dinamo uzme, nego da nam konkurent pojača sa Oršićem za male novce
  • NitkoBitan
    20.8k
    Dinamo neka gleda kako sebe pojacat, a ne oslabit konkurente. A i upitno je koliko bi Orsic ikoga "pojacao", vec je dugo bez ozbiljne utakmice.
  • Plava stijena
    284
    Stvar je u tome da su minimalne šanse da bi i Rijeci bio pojačanje. Tu jedino peče što je on naša legenda, ali njegov povratak u ovom trenutku bi bio čisti populizam.
  • jedan u nizu
    10.1k
    Ja sam siguan da Orša ode u Rijeku, i u prvoj utakmici zabije eurogolčinu u svom stilu, da bi u Zagrebu izbili prosvjedi ispred kuce SD-a gdje bi zahtjevali njegovu ostavku jer nije ugrabio priliku besplatno ga dovesti u naš klub, kad nam najviše treba.
  • Dudu9
    1.2k
    Tako smo mislili da ni Pjaca neće bit pojačanje za Rijeku pa im najbolji igrač bioi to sve za 200-300k eura smiješno
  • Niko1986
    345
    Razlika između nas i Rijeke je što ga Rijeka ima vremena čekati Pjacu, a sada i Oršića. Da je Pjaca prošlo ljeto stigao kod nas u onaj kaos, nema šanse da bi sada bio ovoliko dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions