• jedan u nizu
    14.1k
    U redu je Mate, smiri se.
    Kuzimo da hejtas Orsica, ne moras analizirati njegov intervju da pokazes svoj stav o njemu.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa bolje da ga dinamo uzme, nego da nam konkurent pojača sa Oršićem za male novce
  • NitkoBitan
    29.2k
    Dinamo neka gleda kako sebe pojacat, a ne oslabit konkurente. A i upitno je koliko bi Orsic ikoga "pojacao", vec je dugo bez ozbiljne utakmice.
  • Plava stijena
    509
    Stvar je u tome da su minimalne šanse da bi i Rijeci bio pojačanje. Tu jedino peče što je on naša legenda, ali njegov povratak u ovom trenutku bi bio čisti populizam.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Ja sam siguan da Orša ode u Rijeku, i u prvoj utakmici zabije eurogolčinu u svom stilu, da bi u Zagrebu izbili prosvjedi ispred kuce SD-a gdje bi zahtjevali njegovu ostavku jer nije ugrabio priliku besplatno ga dovesti u naš klub, kad nam najviše treba.
  • Dudu9
    1.9k
    Tako smo mislili da ni Pjaca neće bit pojačanje za Rijeku pa im najbolji igrač bioi to sve za 200-300k eura smiješno
  • Niko1986
    2.4k
    Razlika između nas i Rijeke je što ga Rijeka ima vremena čekati Pjacu, a sada i Oršića. Da je Pjaca prošlo ljeto stigao kod nas u onaj kaos, nema šanse da bi sada bio ovoliko dobar.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Za Rijeku... Je li Pjaca pojacanje na nas s obzirom na svoje igre i bome na primanja? Pa ja ne bih bas rekao. Ekipa koja ga voli baca populisticke kako je on sebe isplatio u jednoj utakmici, a ja ne vidim neku njegovu konstantu. Medu losijim krilima po ucinku kod nas.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Kuzimo da hejtas Orsica, ne moras analizirati njegov intervju da pokazes svoj stav o njemu.jedan u nizu

Ne hejtam ja nikoga. Samo mi na živce vise idu fejk populističke price svih igrača. Kad dođe prva ponuda svi trče otic, prije toga im ispadaju bombone da je Dinamo najveći klub na svijetu. Onda vani nigdje ne igraju, pa ih nitko ne želi. I ajmo onda opet na staro, Dinamo je naj na svijetu, sve bih dao za njega i igraju se s emocijama navijača.
    Jasno sam napisao jučer za Orsu da ima maksimalan respekt zbog toga sto je jedan od najvećih igraca modernog doba Dinama, definitivno u top 3 po zaslugama u Dinamu. Ali dosta vise populizma kako bi sebe neko negdje ugurao
  • don
    14.4k
    Pa nakon toga ode u 50 klub po veličini u EngleskojMiro Vugrinec

nisan za njegov povratak ali šta bi triba radit da dokaže da voli Dinamo? ostat cilu karijeru u Dinamu? oćeš reć da ni jedan igrač u povijesti kluba nije volija Dinamo? ili tipa hajduk? neki drugi klub? Naravno da se želi kao i svi iskušat u najboljim ligama svita, nije mi ni na kraj pameti da mu to zamjeram.
  • Dudu9
    1.9k
    Dinamo je spržio 72 milijuna eura u 2024 godini, misliš da je problem 300k eura, ili bolje da ode konkurenciji?
  • Fanboy
    3k
    Gledajte, preteška je to ozljeda u tim godinama. On je u 33-oj godini i treba mu vremena da uđe u formu.

Žao mi je ovo reći, ali Oršić nije pojačanje za Dinamo osobito u ovom trenutku kada visi prvenstvo. On je neupitna legenda, no ne treba miješati emocije sa poslom. I ovako je 50% kadra ozljeđeno...
  • NitkoBitan
    29.2k
    Orsica nitko u Europi ne zeli jer realno i objektivno gledaju na stanje igraca. Gura sebe u Dinamo jer zna da bi imao barem duplo veca primanja nego u Rijeci.

I ovako imamo previse senatora u ekipi koji puno zuje a malo meda daju. Nisu to toliki profesionalci i kapaciteti da budu na razini sa 30+ godina.
  • Orc123
    12.6k
    Meni najveci peoblem to kaj sad da ga Rijeka hoce prihvatio bi sigurno 200tis cca, a da Dinamo pokaze interes trazio bi i dobio minimalno 500-600 tis kao sto je i Ademi dobio....ovo su istina ciste floskule o velikoj ljubavi prema Dinamu a imaju place da boli glava...nakon svega, nakon zarađenih para mogao bi dozi igrati ovdje za 200tis a to sigurno nece jer svi bi se ogrebli u blagajnu Dinama, nema tu puno ljubavi!

Mislav moze ukoliko se proda Hoxha da bude zamjena Pjacu i tjt..i to za placu ne vecu od 200 do max 300tis!
    Meni stvara jedino problem to kaj cemomopet se nakrcati povratnicima, senatorima, ono sto je Hajduk radio a od toga kruha nema! Bolje razvijati igrace na kojima cemo dalje i zivjeti ko klub....ovaj Orsic i onaj koji je otisao iz Dinama je nebo i zemlja.....on je legenda Dinama ali nekad ne treba kvariti sliku sebe i ja zelim pamtiti Orsica koji je rusio Atalantu i Totenhaim a ne Orsica koji ce igrat na racun stare slave.....
    Fascinantno je meni kako bi svi sada isli njemu u susret kada njemu treba, a on je otisao u faking Southampton a otisao bi i u Brnley da nismo stavili veto na transfer....znaci sad mi njemu da izađemo u susret a on je otisao, a realno nije trebao.

Ponavljam, ukoliko utrzimo Hoxhu moze, a ovako nema smisla!
  • badjibadara
    6.6k
    Svi mi volimo Orsu (osim Mire) i sa te strane sigurno nebi bilo problema.
    No sa druge strane ekipa je puna veterana, izraubana i iscrpljena, i mislim da trebamo mlade lavove i igrace u naponu snage, za prvu ruku na pozicijama koje su deficitarne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.