• Beowulf112
    344
    Nije Orša za nas.Sigurno je izgubio na hitrini koja ga je krasila i nevjerujem da vise ima taj ubojiti udarac izvana.
    Mi smo krcati krilima.Osobno od svih krila najradije bi se rijesio Hoxhe.Ne donosi nista novo.Nije onaj lanjski niti igra dobro ko za Albaniju na EP a + gusi razvoj Stojkovica.Neznam koliko mozemo dobiti za njega ali ako bi dobili nazad ulozeno opet dobro.
    Cordoba zasluzuje jos prilika i vremena za prilagodbu.
    Pjaca je solidan kao i Špika.Znaju na trenutke iznenaditi.Mbuku isto ko i Cordoba.
    Što se tiče pojacanja nisam previse pratio Selahija.Vidim da je reprezntativac i vrijedi 3M€.Igra na nama deficitirnoj poziciji i dosao bi za relativno malu odstetu.Vjerojatno prilika koju nebi trebali propustiti.
    Kahlinu sam pratio u Gorici kad je bio i poslije je bio u Ludogoretsu.Sada nedavno proglasen najboljim golmanom MLS.Ima 32 godine i moje misljenje je da je bolji golman od Nevistica.Samo kad bi uspio dobit papire pa da ga kupio bez odstete.Nema mi smisla davati 2-3 milijuna eura za golmana u 32 godini a koja pozicija nam nije rak rana.Vazno je kao sto svi kazu napadac,defenzivni vezni/kreativac i po mogucnosti prirodni lijevi bek da RPG se vrati na svoju poziciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions