• Orc123
    9.3k
    ma ne, nisam ih stavio na istu poziciju vec sam samo mislio da nam ulaze u kadar pa nema potrebe pretrpavati kadar sa igracima koji ce biti rotacija...Vrba i Pavic nisu ni slicni igraci tako da....ali ce sigurno imati bitnu ulogu uskoro...

Pogledam tu i tamo njihovu ligu...ima tu kvalitetnih igraca...ali....gledao i ovu dvojicu ali ono nista detaljno posto ono nisam znao da bi se mogli interesirati....ovaj bek je solidan ali...ja mislim da mozemo mi bolje od njega naci.
    Ovaj Dele ili kak se vec zove, zabija on ali to nije igrac za Dinamo.....dobar udarac, brz, okomit, ali nikakav dribling, oslanja se vecinom na brzinu i snagu i tjt.....nije igrac za Dinamo!
  • Nogo
    4.3k
    Gledam malo Vojvodina-Radnički i niti jedan od ovih šta ih "kao" tražimo ne igra. Meni je od njih dvojce zanimljiviji ovaj Caleb Zady. Izgleda mi ok i zabio je i gol danas.

https://www.transfermarkt.com/caleb-zady-sery/profil/spieler/617699

Ima dobru statistiku. Imam osjećaj da su "patke" za dovođenje njihovih igrače, ali eto.

Edit : Dele ima treći žuti, a Barrios crveni karton od prošle utakmice.
  • bbb medimurje
    3.4k
    24 sata pisu da smo zainteresirani za dovodenje Kristijana Kahline
  • badjibadara
    4.2k
    Gledam malo Vojvodina-Radnički i niti jedan od ovih šta ih "kao" tražimo ne igra. Meni je od njih dvojce zanimljiviji ovaj Caleb Zady.Nogo

Dobio je ovacije kad je izlazio iz igre. Pljesak tribini, a sa tribina: Seri, Seri, Seri...!
  • Praskaton
    2.8k
    Meni je nevjerovatno ako je istina da se ide po golmana.Sta ce biti sa Nevisticem,Zagijem i Filipovicem.
    To je izravno priznanje da je urađen užasan posao po tom pitanju.
    Imamo tri golmana ako želimo nesto mjenjat po tom pitanju treba cekat do ljeta.

To nam nije ni u top 3 problema koje bi trebalo rjesiti sto se tiče sportskog sektora.
  • Paggini
    29.3k
    To nam nije ni u top 3 problema koje bi trebalo rjesiti sto se tiče sportskog sektora.Praskaton

Jesi siguran da će Nevistić biti spreman cijelu polusezonu? Ako nisi siguran, ostaješ samo na Zagorcu i Filipoviću, a to je problem.

Osobno bih gurao Cavlinu, ali to sam ja.
  • Jurki
    13.5k
    imamo 3 golmana, to je tocno. Neva je ozlijeđen i upitno je kad se bu vrnul. Zagi ima 37 godina i propušta ko izbušen gumenjak na otvorenom moru.
    Filipovic je ocito teski kiks.
    Treba nam prije svega mentalno jak golman koji bu dve tri intervencije koje ima po tekmi obranil.
  • Jaro
    8.4k
    cavlina bi u onim +10 +15 sezonama ziher bio prvi izbor bar jesnu sezonu pa ili je ili nije, ovako, nema sanse na njega se oslonuti...
  • Mihaljević
    10.7k
    Potpuno podržavam da se ide po novog golmana, ali ne golmane poput Zelenike i Kahline koji su u par deka sa Zagorcem i Nevistićem.
  • Praskaton
    2.8k
    Ako nisi siguran, ostaješ samo na Zagorcu i Filipoviću, a to je problem.Paggini

Nebi se slozio.Ako se kvalitetno rjesi pitanje bar dvije pozicije od ovih,lijevog beka,napadača,stopera te zadnjeg veznog uz povratak ozljedenih mislim da necemo uopce dovodit u pitanje golmana tko god od navedenih bio na golu
  • Daliban
    3.2k
    Zato treba pokupit onog Lapoukhova kojeg sam stavio u Scout temu sad po isteku ugovora za besplatno. Suvremen mladi golman, već vrijedi milijun po TM-u, vratar svoje reprezentacije. Dečko nema problema s tim da se diže jako visoko u posjedu, hladno dođe skoro pa do centra, a nama bi to odgovaralo jer nam se stoperi jako šire. U posjedu tako može djelovati poput trećeg stopera.

Slažem se s Praskatonom da nema smisla dovoditi golmane za odštetu, imamo većih kadrovskih prioriteta koji će zahtijevati ulaganja ove zime.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Oršić raskinuo ugovor u Trabzonu
  • tp1997
    702
    Oršić raskinuo s Trabzonom.

Znam da su mnogi ovdje protiv njegovog dovođenja, ali ja mislim da bi bio idealan rotacijski napadač. Svi ga gledamo kroz prizmu krila, ali on je najveći killer kojeg je Dinamo imao još od Soudanija - samo ovako iz glave; Chelsea, Rapid, Sevilla vani, Milan vani, Atalanta...sve klasični fox in the box golovi, fenomenalno snalaženje na malom prostoru i realizacija. Tome pridodati i odličan udarac izvana.

Momak voli Dinamo, ne vjerujem da bi zahtijevao nerealnu plaću ili da igra u svakoj utakmici, tako da bi bio pristupačna opcija, a i ne dovodimo igrača koji se oporavlja od ozljede već igrača koji je odavno oporavljen i u treningu, dakle kroz pripreme bi ga se lako moglo dovesti u formu.
  • Nolifer
    8.8k
    Ajdeeeee, taman sad za pod bor :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions