• seljak86
    2.7k
    Ima li neki razlog zašto se ne objavljuje napadačev identitet?
  • serbus
    4.4k

Ima, veliki borci za ljudska prava....Taj bi kod Arapa visio jučer sa stupa kod nas ga eto i ministrica obilazi...
  • Paggini
    29.4k
    Lik nije neubrojiv. Dovoljno je svjestan da naručuje i recenzira jebene noževe po internetu, tako da je dovoljno svjestan da ide u zatvor.

Izvlačenje na neke psihičke bolesti je pizdarija, biti psihopat nije psihicka bolest.

Ima li neki razlog zašto se ne objavljuje napadačev identitetseljak86

Po tiktoku se dijeli navodni identitet, a sad jel to taj decko nemam pojma.
  • Jurki
    13.5k
    takve debile dozivotno na Goli Otok.
    Nase pravosuđe je tesko smece.
    Takve spodobe budu za 10-15 god vani.
    Psihicki bolesnik, mlađi punoljetnik, udruge za zastitu ljudskih prava, picka materina, samo da se umanji kazna.
    Zakazal je sustav, zakazali su svi.

Jucer je umrla Hrvatska.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Čudi me da se ovo desilo u Hrvatskoj jer vidim svi znaju što je i kako trebalo poduzet da do ovoga ne dođe. Nema tko se nije oglasio i rekao koju povodom ovog događaja. Rješenje za prevenciju ovakvih događaja nije pronašao nitko, naravno ako ipak odlučimo da od škola nećemo radit aerodrom u Tel Avivu sa 3 razine kontrole no ako nisi cijelu državu poslao u pm, jesi li se uopće oglasio?Markelo

Povraća mi se od ljudi koji sve znaju i iz rukava nude 17 rješenja za situaciju čija je vjerojatnost pojavljivanja 0,0000000001%. Ti isti bi prvi srali da netko uvede stroge kontrole i pričali bi o tome kako se njihov novac nepotrebno troši.

Praktički svako dijete u hrvatskoj 50% dana u godini ide u školu, kojih ima tko zna koliko po hrvatskoj, nemoguće je da se tu i tamo ne dogodi nekakva tragedija.

Mogu se potegnuti ne znam kakve mjere, uvijek će se pronaći nekakva budala, uvijek će se dogoditi nesretan splet okolnosti.

Također, ne treba raditi nikakve pretjerane drame oko toga. Uvijek treba voditi računa da ovakve situacije itekako mogu biti okidač raznim psihopatima željnima pažnje i prisutnosti u javnosti, medijima.
  • Tom Hanks
    3.3k
    To šta netko ciljano nešto planira ne znači da nije neubrojiv
    Pogledaj si slučaj Jerrod Murray(ubojica) -Generro Sanchez(žrtva) gdje je ovaj planirao ubiti u čemu je i uspio i proglašen je ludim te da tako nije kriv,a možeš se i sam uvjeriti da je doista bolestan i lud tako da pogledaš njegovo ispitivanje u postaji i sve će ti bit jasno.
    Zaboravio sam dodati da je u ludari na liječenju.
  • Paggini
    29.4k

A onda pomičemo granice šta je ubrojivost. Meni je neubrojivost psihicka, mentalna bolest koja oslobađa krivnje - recimo šizofrenija, dementnost kao i downov sindrom ili snažniji autizam.

Ako u ovom slučaju, a ovo zaključujem prema sitno dostupnim informacijama, lika libimo odgovornosti jer je psihopat, onda možemo i Srđana Mlađana jednako osloboditi. Jer svatko od tih ubojica je tom logikom psihički bolesnik i treba ići u bolnicu na liječenje.
  • NitkoBitan
    20.7k
    Ministrica posjecuje ubojicu u bolnici... da ga mozda i nije po ramenu potapsala jbt.

Ovaj kad izade za 10-15 godina (pre malo) van opet ce napravit neku pizdariju pa ce opet sustav bit kriv. Ovakve glave trebaju posluzit za eksperimentiranje sa lijekovima i slicno tome da barem nekakve koristi bude od njih.
  • Tom Hanks
    3.3k
    Ne znam koju dijagnozu ovaj ima ali čim je bio po Jankomiru očito da nije čist kad i vlastita obitelj to tvrdi,a zakazali su oni u ustanovi.
    Katastrofalan mi je slučaj iz divne liberalne Kanade gdje je tip (azijat) usred bijela dana u autobusu odrubio čovjeku glavu,zbog shizofrenije ne samo da nije u ustanovi nego je pusten da bude na slobodi i kontrolira bolest lijekovima.Dakle ako iz bilo kojeg razloga prestane pit lijekove dobit će novu epizodu i takav film smo već gledali šta ide dalje.
  • NORTE
    12.8k
    Po tiktoku se dijeli navodni identitet, a sad jel to taj decko nemam pojma.Paggini

Uuu kakvi frajeri, znaju identitet i objavljuju po tiktoku.
    Kao da to išta znači.
    Bolesna nacija sve skupa, uključujući i estradne idijote koji skupljaju lajkove na zločinu.
  • Paggini
    29.4k
    Uuu kakvi frajeri, znaju identitet i objavljuju po tiktoku.
    Kao da to išta znači.
    NORTE

Ima i par tipova koje sam vidio da se ime taji jer je hercegovačkog porijekla, što je još jedan dokaz tko vodi ovu državu...

U ovakvim tragedijama uvijek nekako na površinu ispliva najveći gnoj ove zemlje.
  • Sljeme
    2.7k
    Glavno da se našima objavljuje valjda i krvna grupa javno od onih smeća iz Nacionala i sličnih, a ovom prokletniku balavom skrivaju identitet.
  • Hnlovac
    1.3k
    nema ali na tvoju žalost ne radi se o migrantu nego domaćem idiotu

Da ne bi bilo zabune , ne kažem da je itko htio da ovo migrant napravi, ali mnogi su samo čekali da se to potvrdi da bude JESAM VAM REKAO

Uostalom nebitno, tek započet život je izgubljen, a ovog i ak nebumo imali identitet će guziti u zatvoru svaki dan, po meni bolje neg da ga neko ucmeka na ulici
  • seljak86
    2.7k
    Stari kakva ti je to aluzija na to da bih bio sretan da se zločin dogodio ukoliko se radi o migrantu? Daj malo razmisli prije neg napišeš nešto.
    Pitam za identitet jer se obično on objavi odmah i skoro sve o počinitelju se zna. Kome je u interesu da se ne zna ime i prezime zločinca?
  • Hnlovac
    1.3k
    Onda ti dugujem ispriku jer he već par ljudi na ovoj temi izravno pitalo za podrijetlo. I da si i zaprav pitao jel migrant normalno da nije aluzija na to da bi bil sretan da je migrant, sam je krivo sroceno. Dam me ljuti kaj ima ljudi koji su doslovno od prvog dana politizirali sve

Nadam se i ja da će se nac ime i prezime, ali kažem da mu nemremo mi tolko napakostiti koliko mu može biti loše u zatvoru kad ga krenu busit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.