• Dinamosaur
    1.7k
    neki manjak misli da je pametan..Dani Olmić

Pisu da je i njegova mati trazila da ga zatvore u ludari, al su ga pustili da se obitelj brine o njemu.
    Nije on glumatao, on je lud.
    A takvi se nikako nebi smjeli puštat na kućnu skrb

Sistem je opet zakazao
  • Dani Olmić
    595
    Da, bas sam i ja citao ... al uvijek kad se desi, onda su svi pametni ..
  • Paggini
    29.3k
    Učiteljica nije preminularob ljubavi

Ispravim post, tada je bila vijest da jest.
  • mali M
    6.1k
    Naše kazne za takve slučajeve su jednostavno premaleDr Hofmann

tako je, do zakona je. Meni jedna bliska osoba je dugo radila na sudu. Godina su ih prozivali sa smješnim kaznama koje su davali recimo za gospodarski kriminal, a doslovno po zakonu su davali maksimalne moguće zatvorske i financijske kazne.. A to su smješne cifre za neke milijunaše.. Zakon nam je ful u banani i apsolutno neprilagođen vremenu u kojem živimo. Kažem, za ovakva ubojstva nebi smjelo biti uopće upitno da su doživotne bez mogućnosti pomilovanja. Ovaj lik je za ludaru i tamo treba ostati do kraja, jednostavno nije za suživot u zajednici.. Volio bi da roditelji javno kažu koji psihijatar mu je odobrio da ide van. Takve treba prozvati javno bez razmišljanja...
  • CISCO
    193
    uz sve to, razjebali me degenerici od roditelja koji su probali jamrati jer su se otkazale predstave za kraj škole.

koliko ljudsko dno moraš biti.
  • mali M
    6.1k
    buraz živimo u svijetu bez imalo empatije.. to je postao teret koji samo štopa tvoj ego da postaneš najbolja verzija sebe bez obzira na druge...

inače slažem se, kakav moraš biti roditelj školarca da ne razumiješ da jedan mali kolega školarac od tvog djeteta ubijen i to se želi staviti na prvo mjesto...
  • miro
    4.9k
    Razmišljao sam, pa pisao i brisao, ali moram ipak podijelit svoje mišljenje.

Ovo kaj se danas dogodilo je tragedija, koja u svojem korijenu ima psihičku bolest. Ovo nije situacija di je netko planirao, naoružao se i išao pobit što veći broj djece.

Znam da to ne mijenja činjenicu da je počinjen brutalan zločin i da je jedno malo dijete ubijeno, a deseci su doživjeli šok koji će ih obilježiti za cijeli život, sve mi je to jasno, ali za ovo nije kriva ni Amerika, ni Rusija, ni migranti, ni itko drugi. Ovo situacija gdje je neprijatelj nevidljiv, odnosno potencijalno čuči u svima nama, našim obiteljima i prijateljima.

Ovdje nema lakih odgovora
    Moja iskrena sućut obiteljima koje su zahvaćene tragedijom, neka im dragi Bog bude na pomoći
  • serbus
    4.4k
    Jebeni AP ogradi Markov trg za svoje dupe a klincima ne može osigurati normalan odlazak u škole nije to samo danas i onaj mali od nedavno je tlačio sve u školi samo kaj nije mogao do nekog oružja vjerojatno bi več prije imali takav slučaj.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Iskreno, ja se često zapitam tko ljude sa očitim psihičkim problemima pušta da slobodno hodaju po ulicama.

Čovjek se stvarno svačega može nagledati.
  • Krizy
    48.6k
    Nisam prije bio baš po whatsappu i na zoni, evo vidim sad da mi je rođak bio u tome razredu.
    Nezamisliva bol zasigurno, počivao u miru mali anđeo, neka Bog da snage roditeljima, rodbini i prijateljima.

:pray:
  • Jaro
    8.4k
    od svega pomalo - sustav koji ne postoji, osobna (ne)odgovornost lijecnika(psihijatra) koji se slijepo drze nekakvog protokola, politika inkluzivnosti,kucni odgoj, pozivanje na osobna prava i privilegije pojedinca na stetu okoline...

Ali ovo:

Srđan je za ubojstva dobio 12 godina, no znao je dobiti slobodne vikende. Sve je bilo u redu s njegovim izlascima do 2002. godine.

Tijekom izlaska 16. veljače 2002. opljačkao je banku i ubio policajca.

Ubijes dvoje ljudi, dobijes smijesnu kaznu, i jos imas slobodne vikende...
  • Bernard
    598
    Iskrena sućut roditeljima i brz oporavak drugima. Sutrašnja tekma me ne zanima nek igrači odbiju igrati.
    Lp
  • Peškaman
    5.4k
    "I tako...na nekom koncertu ugledaš neku malu koja ti se smješka, namigneš, ona tebi nazad...odete na cugu dve tri...kino, pa kod nje doma pa kod mene pa na klupi u parku, jarku...preseli se kod tebe i tak živite skupa sretni.
    Gotov faks, stažiranje, prvi posao drugi posao...tak i ona isto nešto kuburi na dvije strane, ali se krpa i ide nekak. Volite se i podržavate jako.
    Malo ti njeni idu na živce, ali mama je u stvari super, a stari ti daje svoj auto kad vam treba.
    Skucate neke novce, putujete na neko dalje ljetovanje, ona pleše u crvenoj haljini po pjesku, sretna...i ti izvadiš prsten, nešto promrmljaš i prije nego što si dovršio, skoči na tebe i veli DA.
    Svi sretni, mala proslava ali najbliži za kojeg bi svakog ruku u vatru stavio.
    Dignete kredu za stan jer oboje radite, a i njen stari je prodao auto i neku njivu i dao vam novce.
    Onda ajmo na klupu u parku proslavit, namjerno nisam na pilulama.
    Onda skupa taj stan uređujete i kretenu zašto plavu na zid kad će biti curica.
    Pa nisi mi rekla.
    Mašeš u rodilištu gledaš ima li sve prste i je je, ima uši kao ti.
    Vozi u jaslice prije posla nema teta u jaslicu, ne ide u jaslice jer se razbolila jer su tete namjerno otvorile prozor.
    Zubi jebeni zubi daj mi spavat bacit ću te kroz prozor ma gledaj kako mi se smije.
    Ospice od koga je dobila jebem vas neodgovorne.
    Vrtić znate potrgala je Markov helikopter jer joj je raščupao Barbiku.
    Malo ne govori R dobro, logoped znate ali strašno je inteligentna.
    Gle kako lijepo pjeva mogli bi je na neko pjevanje.
    Škola, koja škola pa tu smo u Prečkom, pa ajde Prečko.

Dočekali smo i prve školske praznike.

Danas će je valjda ranije pustiti."
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Vezano za tragičnu situaciju danas. Živcira me poentiranje javnih ličnosti, ljudi po društvenim mrežama, itd oko ove tragedije. Prvi sam protiv ove vlasti kako državne, tako i gradske.

Ali sad ljudi sto upiru u vlast i seru da je ona kriva za danasnji dan to je idiotizam. Kažu ljudi treba stavit detektor metala u škole. Prvo djeca bi ulazila 3 sata u škole. Drugo ubojica koji je spreman ubit, spreman je ubit bilo gdje sto znaci i ispred škole prije nastave dok cekaju djeca na ulazak ili poslije nastave. Sta ti znaci detektor metala na ulazu u školu kad ispred škole stoji masa i čeka za ulaz, pa veći masakr potencijalni ubojica može napravit ispred škole nego u školi.

Treca stvar bolesnika je nažalost uvijek bilo, a pogotovo danas u vrijeme mobitela i svega dostupnog, djeca s tim srastaju, gledaju svakakve pizdarije, sve im je na izvolite i logično da se rađaju monstrumi. Za to sto naša djeca gledaju na mobitelu i kako se ponašaju odgovorni smo mi roditelji, a ne vlada. Tako da ne vidim po čemu je to hr vlada kriva za ovo.

Četvrta stvar nisam bas vidio komentare o (ne)sigurnosti dok se nije dogodila tragedija. Sad odjednom svi seru i svi sve znaju.

Iskrena sucut obitelji poginulih, suosjećam s njima i ne dao Bog nikome takve tragedije. Nadam se da mali anđeo počiva u Raju.
  • Krulek
    624
    U ovo blagdansko vrijeme kada dječica jedva čekaju školske praznike, jaslice, zajedničku igru, djeda božićnjaka, ovako nešto teško je i zamisliti. Neka ih sve dragi Bog čuva. Iskrena sućut roditeljima preminuloga anđela i što brže ozdravljenje ozlijeđenima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.