• mali M
    6.1k
    njih vodi mutan lik, dok ove sve organizacije vode pravedne i transparentne osobe bez grijeha... I puuuuno više je za promociju grada napravila "astro lezbijka" nego što su tamo neke curičke koje su osvajale medalje u svom fahu i poznate su diljem europe..
    Zbilja si zaslijepljen svojom mržnjom i ideologijom!!! :nerd:
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Znači po računici možemo sekte, više vrijedi LGBTQ kviz od 400 kvadrata zemljišta u istri. :up:

Jbg, nije moja matematika, samo primjećujem...
  • Peškaman
    5.4k
    Evo sve ali što je astro lezbijka?
    Radi škarice s velikim medvjedom?
  • Nolifer
    8.8k
    njih vodi mutan lik, dok ove sve organizacije vode pravedne i transparentne osobe bez grijeha... I puuuuno više je za promociju grada napravila "astro lezbijka" nego što su tamo neke curičke koje su osvajale medalje u svom fahu i poznate su diljem europe..
    Zbilja si zaslijepljen svojom mržnjom i ideologijom!!!
    mali M

Da, maliciozan i tendenciozan, a šta ćeš... Isto kako kaže kolega @db-izbjeglica Samo primjećujem, ipak sam bedak, pa ono, da ne prodje ispod radara... :lol:
  • Oluja
    4.7k
    Astro lezbijka < Star fucker
  • Marley
    2.3k
    Katastrofa. Zadnji dan nastave, pred praznike, pred Bozic.
    Pa sto se to u glavi preokrene da ovakvo nesto napravit... :cry:
  • mali M
    6.1k
    i to nije samo netko ozljeđen nego je jedno djete preminulo, a učiteljici se bore za život, dok su ostali klinci "samo ozljeđeni"....
    Jedina stvar koju smo kaskali za zapadom je bilo to nasilje sa smrtnim posljedicama u školama, ali lagano je i to počelo kod nas... Grozno, jadni roditelji pred Božić, a malom djetetu pokoj vječni, vjerujem da je sad u Očevom zagrljaju.... Strašno
  • NKDZ86
    2.4k
    po novom - počinitelj je punoljetna osoba i murija ga čopila.
  • mali M
    6.1k
    bilo je prvo 19 godišnjak, onda 15 godišnjak... to mi je fascinantno da novinari u ovim trenucima idu na ovakvoj situaciji bezveze bubati samo tolko da nešto napišu...
  • dzg7
    321
    Da nije možda ‘strani državljanin’
    Nevjerojatno mi je vise od dva sata prošlo da se ne zna ništa o napadaču
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Ja sam upravo slučajno na sv duhu bas danas. Ubojica i učiteljica su tu, a za ubojicu kažu da je s posebnim potrebama
  • Hnlovac
    1.3k
    Sramite se i idite u pičku materinu svi koji ćete u ovaj napad probat uvuć politiku dok se ne sazna počinitelj.

Dijete je preminulo alo!
  • Marley
    2.3k
    Preminulo dijete 7 godina, Boze sacuvaj, jadno djetesce ni krivo ni duzno. Otislo veselo na zadnji dan skole prije praznika i nikad se vise vratiti nece roditeljima :cry:

Taman sam se veselila pokupit cu klinca iz skole, poslat drugog u skolu, pa idem po karte za sutra. Sad vise ne znam ni kako se zovem.
  • serbus
    4.4k
    Bio bi meni on sa posebnim potrebama, ja bi ga odležao nema tu više pravosuđe, potrebe ove one jebeni debil...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.