• db-izbjeglica
    16.3k
    Znači po računici možemo sekte, više vrijedi LGBTQ kviz od 400 kvadrata zemljišta u istri. :up:

Jbg, nije moja matematika, samo primjećujem...
  • Peškaman
    5.7k
    Evo sve ali što je astro lezbijka?
    Radi škarice s velikim medvjedom?
  • Nolifer
    9.1k
    njih vodi mutan lik, dok ove sve organizacije vode pravedne i transparentne osobe bez grijeha... I puuuuno više je za promociju grada napravila "astro lezbijka" nego što su tamo neke curičke koje su osvajale medalje u svom fahu i poznate su diljem europe..
    Zbilja si zaslijepljen svojom mržnjom i ideologijom!!!
    mali M

Da, maliciozan i tendenciozan, a šta ćeš... Isto kako kaže kolega @db-izbjeglica Samo primjećujem, ipak sam bedak, pa ono, da ne prodje ispod radara... :lol:
  • Oluja
    4.8k
    Astro lezbijka < Star fucker
  • Marley
    2.6k
    Katastrofa. Zadnji dan nastave, pred praznike, pred Bozic.
    Pa sto se to u glavi preokrene da ovakvo nesto napravit... :cry:
  • mali M
    6.3k
    i to nije samo netko ozljeđen nego je jedno djete preminulo, a učiteljici se bore za život, dok su ostali klinci "samo ozljeđeni"....
    Jedina stvar koju smo kaskali za zapadom je bilo to nasilje sa smrtnim posljedicama u školama, ali lagano je i to počelo kod nas... Grozno, jadni roditelji pred Božić, a malom djetetu pokoj vječni, vjerujem da je sad u Očevom zagrljaju.... Strašno
  • NKDZ86
    2.5k
    po novom - počinitelj je punoljetna osoba i murija ga čopila.
  • mali M
    6.3k
    bilo je prvo 19 godišnjak, onda 15 godišnjak... to mi je fascinantno da novinari u ovim trenucima idu na ovakvoj situaciji bezveze bubati samo tolko da nešto napišu...
  • dzg7
    333
    Da nije možda ‘strani državljanin’
    Nevjerojatno mi je vise od dva sata prošlo da se ne zna ništa o napadaču
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    Ja sam upravo slučajno na sv duhu bas danas. Ubojica i učiteljica su tu, a za ubojicu kažu da je s posebnim potrebama
  • Hnlovac
    1.4k
    Sramite se i idite u pičku materinu svi koji ćete u ovaj napad probat uvuć politiku dok se ne sazna počinitelj.

Dijete je preminulo alo!
  • Marley
    2.6k
    Preminulo dijete 7 godina, Boze sacuvaj, jadno djetesce ni krivo ni duzno. Otislo veselo na zadnji dan skole prije praznika i nikad se vise vratiti nece roditeljima :cry:

Taman sam se veselila pokupit cu klinca iz skole, poslat drugog u skolu, pa idem po karte za sutra. Sad vise ne znam ni kako se zovem.
  • serbus
    4.5k
    Bio bi meni on sa posebnim potrebama, ja bi ga odležao nema tu više pravosuđe, potrebe ove one jebeni debil...
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    ‘strani državljanin’dzg7

Policija je već izašla s podatkom da se radi o devetnaestogodišnjaku i hrvatskom državljaninu, tako da možeš preskočiti ove "zločesti migranti ubijaju hrvatsku djecu" insinuacije i možeš nastaviti živjeti mirno sa saznanjem da je napadač čistokrvni hrvatski degenerik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.