• Mathiasovi Chageri
    3.3k
    ‘strani državljanin’dzg7

Policija je već izašla s podatkom da se radi o devetnaestogodišnjaku i hrvatskom državljaninu, tako da možeš preskočiti ove "zločesti migranti ubijaju hrvatsku djecu" insinuacije i možeš nastaviti živjeti mirno sa saznanjem da je napadač čistokrvni hrvatski degenerik.
  • mali M
    6.1k
    ma dobro ignoriraj takve komentare... u ovoj situaciji mi je apsolutno nebitno jer stranac ili domaći..
  • NitkoBitan
    20.7k
    Kod nas je breaking news kad netko izbode nekog, a na zapadu je to pod normalno. Treba pricekat jos malo da nam se migranti udomace i osokole.

Ovaj debil jest degenerik, ali takvih je puno vise "per capita" medu ovima koje dovodimo.
  • serbus
    4.4k
    Btw taj debil je vani za 15-20g ... Obavezno referendum za uvođenje doživotne kazne ako neće sami to donijeti.
  • Paggini
    29.3k

Bilo bi dosta s pričom o migrantima u tragediji gdje je dijete izgubilo život
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Obavezno referendum za uvođenje doživotne kazneserbus

A koja je poanta doživotne kazne?

Da ga svi skupa uzdržavamo, hranimo, oblačimo i što sve ne? Za ovakve ekstremne slučajeve, gdje jednostavno ne postoji mogućnost rehabilitacije i povratka u društvo, gdje se stvarno radi o monstruoznom zločinu, jedina normalna kazna je smrt.

Po meni, može se samo raspravljati o načinu izvršenja iste.
  • serbus
    4.4k

Ma slažem se ali neće se on lijepo kao ubojica djece provoditi u zatvoru do kraja života.

Mene jebe da mi imamo takve ljude ko recimo Mlađan koji nakon što je ubio troje uključujući policajca isto vani sad za koju god sa 47g ... Sad i ovaj debil sa 19 znači isto tako sa 50 i prije je vani...

Samo kod nas ... zato velim barem pod ključ da idu a ne opet van. Moramo dići kazne za takva djela i to danas da mu se sudi po novom sve drugo je poraz i prepuštanje "ulici" da sama rješava stvari.
  • mali M
    6.1k
    nikakve smrtne kazne, to je takvim likovim lakši izlaz. Trebalo bi po meni ponovo otvoriti goli otok da imaju čim manje dodirnih točaka sa svijetom i tamo do kraja života... Jednostavno takvi ljudi nisu za živjeti više nikad sa vanjskom okolinom...
  • Peškaman
    5.4k
    Meni jedino ispravno je smrtna kazna,kakva prava kakve pičke materine.
    Ako si spreman da ciljano i namjerno nekog nevinog kao u ovom slučaju djevojčicu od 7 godina ubiješ, zaslužuješ sve najgore,bilo to smrtna kazna ili doživotna kazna u samici.
    Zajebi me tih ljudskih prava ubojica i ostalih ološa.
  • Kermit
    147
    Tragično i žalosno da je jedno dijete izgubilo život. Sućut obitelji i neka im dragi Bog pomogne na prebrode ovu strahotu.

Sve ostalo je nebitno.
  • Dani Olmić
    595
    strava, uzas ... dijete tek pocelo da zivi i onda neki manjak misli da je pametan... uzas sta je postalo od ovog svijeta - nije ni ovdje kod nas bolje - boze dodi i oslobodi nas sve
  • rob ljubavi
    893

Učiteljica nije preminula
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Užasna situacija. Ali imamo loše zakone, bio je prije par godina slučaj na Savici kad je lik ubio svog brata i onda počinio samoubojstvo. Najgore je što je prije toga bio ubio svoju majku nožem i dobio samo šest godina zatvora...Puno stvari se Americi može spočitati ali brate mili tamo lijepo dobiješ smrtnu kaznu ili 197 godina zatvora i bok. Naše kazne za takve slučajeve su jednostavno premale
  • vjeko1701
    10.4k
    Naše kazne za takve slučajeve su jednostavno premaleDr Hofmann

Meni je generalno dojam da imamo velik disbalans u kaznama za različite zločine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.