• vjeko1701
    10.4k
    Pricaj ti o europi, tempu i svemu.Crni86

Pa apsolutno ne možeš samo odmahnuti rukom ozbiljnom argumentu samo zato jer paše tvojoj tezi. Pitanje je kako bi izgledali i Rijeka i Hajduk da usred tjedna igraju u europi. Barem KL a kamoli LP koja je tempom i potrošnjom neusporediva.

Napisati da je igrač Rijeke sigurno značajno pojačanje za Dinamo i automatski boljih od svih trenutno u kadru a ne uzeti u obzir potrošnju, minute, stil igre i natjecanja u kojima se nastupa je jednostavno neozbiljno i površno.
  • din
    499
    Mi smo Boška pustili besplatno u Belgiju?
  • San Lorenzo
    17.7k
    svi stoperi HNL-a mogu na predavanja kod KTC-a, Bernauera i Torrentea. Toliko od meneCarrasco

Rijeka i hajduk imaju bolji stoperski dvojac od nas. Toliko od mene.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    SIguran si u tu informaciju? Onda znači da Neno ima nešto s njim, nadam se da to nisu oni repovi od prije...nadam se da nisu, jer Neva je golmančina, a čini mi se da ljudi malo prebrzo to zaboravljaju
  • cibona
    3.9k
    Ako ste protiv dolaska Miereza zvog navodnog lošeg karaktera, onda prepostavljam da ćete se protiviti i eventualnom povratku Ivanušca obzirom da je on napravio još goru stvar od Miereza.

Nemojte biti licemjerni. Mierez bi nam trenutno legao kao budali šamar. On je napadač koji doslovce grize od prve do zadnje minute, nikad mu ne nedostaje manjak motiva, želje i energije na terenu i uvijek daje sve od sebe. Da nam je barem pola svlačionice takvog karaktera, već bismo slavodobitno slavili dvoznamenkastu prednost nad prvim konkurentom u HNL-u.
  • Crni86
    6.4k
    ozbiljnom argumentuvjeko1701

Ozbiljni argument je da njihova obrana ne bi bila beton da igra europu? Sori ali to je doslovce sta bi bilo kad bi bilo. Niko od nas ne zna sta bi bilo da rijeka igra europu. Isto kako ne znamo sta bi bilo da dinamo ne igra europu. To nisu argumenti nego se igramo babe vračare.

Da je decko nicola galinho tu bi 80% foruma skakalo da je odlican i da ga treba dovest. Nije VVD, ali je upgrade za sve nase stopere. Ja bi isto zelio da dovedemo nekog jos boljeg, ali o njemu se prica kao da je razina nekog kolingera. A o nasim stoperima doslovce ko da nam igraju vvd i saliba.

obzir potrošnju, minute, stil igre i natjecanja u kojima se nastupa je jednostavno neozbiljno i površno.vjeko1701

Nije se o tome na taj nacin pricalo i to je fer i korektan argument i uvazavam taj nacin razmisljanna Kolega je komentira podrugljivo i totalno bez argumenata. Isto tako mi ne znamo jer nama obrana losa jer igraju na dva kolosijeka ili su samo losi.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Obrana krece od napada, Dinamov problem nisu nuzno stoperi nego def igra cijele momcadi
  • vjeko1701
    10.4k
    Sori ali to je doslovce sta bi bilo kad bi bilo.Crni86

Apsolutno ne. Dovoljno je vidjeti zadnjih sezona kako su prolazili kada su morali nadoknađivati zaostale ili imali ozbiljniju kup utakmicu kroz tjedan. Sad pokušvaš napraviti neki mit oko toga da igranje dvije utakmice tjedno nema utjecaj na učinak ekipe a godinama gledamo kako svi klubovi u HNLu izuzev Dinama imaju problema s tim. Ako već hoćeš uzimat takve argumente onda se lako vrati kako su izgledali u Ljubljani. Pravi beton.

Da je decko nicola galinho tu bi 80% foruma skakalo da je odlican i da ga treba dovest.Crni86

Glupost, posebno pošto kod većine na forumu prevladava sentiment da bi radije gledali domaće igrače. Uostalom ne piše se da ga ne treba dovesti nego da je spominjanih 5M suluda cifra za njega. S tim se slažem.
  • Murtidzg
    35

Daj ljudi ajmo se uozbiljiti.
    Pa ste vi gledali prošle godine njega? Pa svi su jedva čekali da ode jer je imao velik ugovor, a na terenu truba.
  • don
    8.2k
    pa sam Bjelica je na jednoj od zadnjih pressica reka da je zdrav. Ali normalno da ga neće sad stavljat u ovakvim bitnim utakmicama kada ne zna u kakvom je stanju, kako bi se ponaša na terenu itd.
    Zagorac će branit i protiv Vž a onda idu pripreme
  • Tongo Doumbia
    5k
    Za Galešića se može dogovoriti isti deal kao za Pašalića. Tri milijuna eura, odricanje prava na Jankovića, možda i Rukavinu, eventualno netko u Rijeku po sličnoj špranci (tada je bio Špikić koji je u zadnju odbio takvu opciju).

Njima će sigurno prodaje biti žurne kao i svaki rok, ne vidim zašto to ne bi iskoristili.
  • vjeko1701
    10.4k
    3M + postotak Jankovića ti je već 4,5-5M.
  • Crni86
    6.4k
    Ljubljanivjeko1701

Onda kad su svi bili pod virozom? Nije sve crno ili bijelo. Treba ponekad znat i kontekst. Sta cemo onda rec za nas napad koji je u dvije utakmice zabio samo 1 gol toj obrani? Da ne valja?

gledamo kako svi klubovi u HNLu izuzev Dinama imaju problema s tim.vjeko1701

Kako kada kolega tvrdi da upravo zato sto igramo na dva kolosijeka mi primamo previse golova? Vidjeli bi njih da igraju europu. Da li je onda nasa obrana losa jer igramo europu ili zato jer su ne kvalitetni?

Citaj sta sam pisao prije i sta pisem sada. Ja bi isto volio da dovedemo boljeg stopera od galesica, 4/5 milijuna je puno previse za galesica i ne vjerujem da se o tim ciframa uopce prica, mi smo zadnji koji mozemo s visoka i podrugljivo gledat na bilo koga. Galesic je upgrade za nasu obranu za neke solidne novce, ali dinamo moze bolje…..

Ja nemam problem s argumentima kada se lijepo obrazloze kao sto si ti napisao. Upitno je da li moze igrat 2 puta na tjedan u takvim izdanjima i sl. Ona izjava nije argument za konstruktivnom raspravom vec podrugljivo zatvaranje rasprave.

Kao i komentar poslije da imamo najbolju obranu u ligi i tocka. Kakvi su to argumenti?
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Galešić slabo iznosi.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions