• Jos-Optimus
    3.2k
    Ako je Nevistić zdrav, a Bjelica izmišla toplu vodu onda bih ga potjerao samo zbog toga
  • Carrasco
    4.5k
    Naprotiv takvog napadača želim vidjet u Dinamu. Koji naganja stopere ko janjad cijelu tekmu.Noel

Pa takav se tjera trenutno, a zabija više od Miereza.
  • Crni86
    6.4k
    Dinamo 22 primljena gola, Rijeka 7. I neki tvrde da Rijekin najbolji stoper nije upgrade za nas. Nama je obrana uzasna, kriminalna. Imamo otvorene 3/5 pozicija u ovom trenutku. Jedini koji su sigurni do ljeta su po meni rpg desno i torrente na lijevom stoperu.

Golmanska jer ne znamo da li neva moze odraditi cijelu sezonu, lijevog beka jer ga nemamo i desnog stopera jer ktc ima 35 godina.
  • plavi devet
    332
    Vidim da većina piše šta će nam Ivušić kad je to rang Nevistića.
    Mislim da se ovdje više radi o tome da mi ne znamo kakvo je zdravstveno stanje Nevistića.

Želite li vi da nam u nikad bitnijem proljeću u slučaju ozljede Nevistića brane Zagorac ili Čavlina?
    Ja sam definitivno za to da se ide po golmana.
  • Kaktus Car
    661
    Koji je to zadnji igrač koji je došao direktno iz Rijeke a da je bio pojačanje? Zašto bi Rijeka i HNL trebali biti dovoljne reference za igranje u Dinamu? Koliko puta se moraju iste greške ponavljati?

Ajde još da traže 2 milijuna, ali 5+ milijuna za nedokazanog igrača je apsurdno.
  • Carrasco
    4.5k
    vidio bi tu betonsku obranu da igraju Europu... em bi tamo bila suplja, a onda i za vikend.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Trenutno Osijek ima bolji i jaci golmanski kadar od Dinama.
  • Kaktus Car
    661

Zašto ne bi branio Čavlina? Bar je talent s ozbiljnim potencijalom za razliku od Ivušića. Nevistić i Zagorac su malo predobro plaćeni da bi se bacalo novce na još jednog golmana koji nije bolji od njih dvojice (a nije bolji, jer da je bolji ne bi igrao u osrednjoj ciparskoj ekipi).

A ako baš treba rezerva za Nevistića, ako je procijena da Zagorac i Filipović nisu dovoljno dobri, onda se sigurno može dovesti Zeleniku za manje od Ivušića.

Kada bi se dovodio novi prvi golman, onda bi to morao biti netko tko je ipak primjetno bolji od golmana kojeg se dovelo za 3 milijuna eura.
  • Bosskovitz
    13.1k

Sve su to neke rekla-kazala informacije za koje malo tko zna koliko su stvarno točne. Da ne pretvorimo ovo u raspravu, meni je to samo jedan od problema s njim, ključni problem mi je kaj mislim da on nije kapacitet za prvog napadača Dinama, a mislim da bismo to trebali tražiti - nekoga tko će zaprijetiti Petkoviću, a možda ga i zamijeniti ili nadopuniti u nekoj formaciji.

Mierez je dobar za HNL, ali protiv iole ozbiljnijih obrana ga nema. On je u 15 utakmica protiv nas zabio 3 gola, u 12 europskih kvalifikacijskih utakmica je zabio 4, od toga 3 Levadiji iz Tallina. Ne znam... jel bolji od Kuleta? Trebao bi biti. Jel bi rotacija Petko-Kule-Mierez bila kvalitetnija od rotacije ozlijeđeni Petko i Kule? Neminovno. Ali je li to igrač koji će nas nositi i u HNL-u i u Europi sljedeći par sezona? Ja mislim da nije.
  • Crni86
    6.4k
    da je baba musko zvala bi se dusko. Ne znam da li vi ovdje gledate utakmice dinama. Da li vidite kako nama stoperi igraju, kako izgledaju i sl. Primamo golove kao na traci plus iz zadnje linije smo zadnji put izasli 2022.

Pricaj ti o europi, tempu i svemu. Mi sa 3 puta vecim budgetom imamo 3 puta vise primljenih golova od njih. Slaven 4, osijek 4, istra 2, gorica 2 itd… Znaci samo od osijeka i slavena smo primili vise golova nego rijeka u cijeloj polusezoni.
  • Carrasco
    4.5k
    svi stoperi HNL-a mogu na predavanja kod KTC-a, Bernauera i Torrentea. Toliko od mene.
  • Crni86
    6.4k
    svi stoperi HNL-a mogu na predavanja kod KTC-a, Bernauera i Torrentea.Carrasco

Tako i kaze broj primljenih golova i izlazak iz presinga. Nema ljepseg nego gledat nase stopere dok vode igru.
  • plavi devet
    332
    jesi li ti njega gledao ove sezone?
  • vjeko1701
    10.4k
    Konano se vodi normalna, argumentirana rasprava sa svih strana i evo tebe s ovakvim postom. Ako imaš normalan argument za ili protiv nečeg napisanog, piši. Ne upadaj s ovakvim svadljivim i sprdajućim komentarima koji ne doprinose ničem.
  • Crni86
    6.4k
    Cavlina puko pod pritiskom lokalnog kluba kao osijek pa bi zato odmah sad kod nas pokazao celicne zivce i zrelu glavu…

Decko je talent, ali nije spreman s takvom glavom za ono sto dinamo nosi. Njemu treba posudba nekog jaceg karaktera, tipa celje, fradi ili tako nesto gdje jednostavno postoji nekakav imperativ rezultata, a samim time i veliki pritisak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions