Nije korektno tako pisat o covjeku dok je pod banom. Dok njemu prode ban, nesto se ponovi 100 puta i godinu dana sa sebe nece moc isprat da nema nikakve veze sa Baturinom. — NitkoBitan
kreteni jedni nemate pojma, Martin je najbolji nogometas na svijetu, najbolja osoba i ima najljepsu djevojku na svijetu < 3'' — jedan u nizu
Mislim da se iza nicka Miro Vugrinec krije Joško Jeličić :smile:. — veselko tenžera
Ja uvijek nekako mislim da je Miro netko blizak Baturini, da preko njega dobiva informacije.
Ne bih rekao agent ili otac, ali recimo 'punac' ilitiga otac njegove djevojke.
Netko kome je zet ili buduci zet jedan Baturina, kao najvrijedniji igrac Dinama, sigurno prati nogomet i navija da mu kcer ostane sa njim u vezi :rofl: — jedan u nizu
a možda da skratimo i zaključimo da je Miro zapravo Mira i da je on(a) Martinova djevojka? — don
Mozda je Miro Vugrinec glavom i bradom Martin Baturina :joke: — bbb medimurje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.