• don
    8.2k
    a možda da skratimo i zaključimo da je Miro zapravo Mira i da je on(a) Martinova djevojka?
  • NitkoBitan
    20.6k
    Nije korektno tako pisat o covjeku dok je pod banom. Dok njemu prode ban, nesto se ponovi 100 puta i godinu dana sa sebe nece moc isprat da nema nikakve veze sa Baturinom.
  • jedan u nizu
    10k

Ma ne, nije sigurno.
    Jedna djevojka nogometasa od 21 god nije u stanju mjesecima i mjesecima se izdavati kao odrasla muska osoba i tako prevariti stotine i tisuce drugih forumasa. Kad tad bi pukla i napisala nesto:

''kreteni jedni nemate pojma, Martin je najbolji nogometas na svijetu, najbolja osoba i ima najljepsu djevojku na svijetu < 3''

Punica mozda, ali djevojka nikako :lol:
  • Paggini
    29k
    Nije korektno tako pisat o covjeku dok je pod banom. Dok njemu prode ban, nesto se ponovi 100 puta i godinu dana sa sebe nece moc isprat da nema nikakve veze sa Baturinom.NitkoBitan

Ma dobro, ovo je granično zajebancija, sumnjam da itko ozbiljno misli da je Miro Josko Jelicic ili Baturinin budući zet :lol:

kreteni jedni nemate pojma, Martin je najbolji nogometas na svijetu, najbolja osoba i ima najljepsu djevojku na svijetu < 3''jedan u nizu

I trebalo bi joj 15 minuta prije nego otvori temu "Najljepse djevojke nogometaša" gdje bi stavljala slike same sebe...
  • NitkoBitan
    20.6k
    A mozda kolegi Veselku Miro ide na zivce pa je pokrenuo ovu temu kako bi Miru napravio drugi profil kako bi to demantirao, a za dupli profil idu trajni banovi... to bi bio pravi sahovski potez :rofl:
  • jedan u nizu
    10k

Možda 'Miro' još nije otkrio temu 'guzice i sise'.

Ok, ispricavam se na off topic, dosta od mene :D

p.s. da se vratim na temu.

Od jucer nikad nepopularnije misljenje, ali dinamo ce biti prvak 2025.!
  • veselko tenžera
    2.8k
    ovo u startu oštro demantujem i pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da mi je Miro super i da nisam imao pojma da je baniran.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Mislim da se iza nicka Miro Vugrinec krije Joško Jeličić :smile:.veselko tenžera

Ja uvijek nekako mislim da je Miro netko blizak Baturini, da preko njega dobiva informacije.
    Ne bih rekao agent ili otac, ali recimo 'punac' ilitiga otac njegove djevojke.
    Netko kome je zet ili buduci zet jedan Baturina, kao najvrijedniji igrac Dinama, sigurno prati nogomet i navija da mu kcer ostane sa njim u vezi :rofl:
    jedan u nizu

a možda da skratimo i zaključimo da je Miro zapravo Mira i da je on(a) Martinova djevojka?don

Pozdrav za sve kolege zonaše. Evo i ja se vratio, odgulio sam svoju kaznu. Sad nastavljamo dalje.

Za početak bacam oštar demantij na sve tvrdnje vezane za moj identitet. Tako ste blizu, a tako daleko.

Iza profila stojim ja: Mate Baturina- Centarfor! Pozdravljam vas sve s kave s Joskom Jeličićem!

Svi znate onu moju parolu: Dikod uđe, dikod ne uđe. Nažalost nama trenutno uđe, ali u našu mrežu, a u tuđu nikako da dikod i uđe. Valjda će se promjenit.
  • Droljo
    9.7k
    Mate je tovar.
  • bbb medimurje
    3.4k
    Mozda je @Miro Vugrinec glavom i bradom Martin Baturina :joke:
  • jedan u nizu
    10k
    Mozda je Miro Vugrinec glavom i bradom Martin Baturina :joke:bbb medimurje

Znaci nije do sitne nocne sate na FIFA-i, nego na zoni udara komentare. Misterij rijesen!
  • Nolifer
    8.8k
    Bilo bi zanimljivo da i je neki od igrača/trenera/scouta tu na Zoni, pa nas podjebavaju cijelo vrijeme sa komentarima ili samo komentiraju.. :lol:
  • Plavi-9
    715
    da sam ja npr. Martin Baturina definitivno bi napravio profil pod imenom "M.Baturina" i tvrdio da sam on što nitko ne bi vjerovao naravno :lol:
  • Mandelinho
    437

Pa evo, već smo dobili potvrdu da je Mate Baturina aktivan na forumu i da nas stalno podjebava :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.