• Paggini
    29k
    Aj jedno stvarno nepopularno mišljenje - tri iduće utakmice do prijelaznog roka, 9 bodova ćemo dobiti i biti na cca 5 bodova od tovara i nadam se osigurati prolaz skupine LP.

A onda molit Boga da se svi oporave i da se pojačamo.
  • Droljo
    9.7k
    Još se ktc treba ozlijediti i možemo ispast iz lige. Al uvijek nam ostaje kup...
  • Keyser Soze
    11.1k
    Ovo bi bilo top samo ne znam na temelju čega je iole realno s obzirom na sve.
  • Plava stijena
    281
    Ovo je za kategoriju nepopravljivi optimist. Čak i da zanemarimo aktualnu formu kada se usporedi poziciju za poziciju udarnih 11 Celtica i Dinama to je nepremostiva razlika. Ne vidim kako možemo izbjeći poraz u utorak. Čudo nam treba.
  • Paggini
    29k
    Ha pa topic je nepopularna mišljenja, a iracionalno mišljenje svrstavam u kategoriju nepopularnog.

Jebiga, negdje nas mora procurit.
  • Daliban
    3k
    Radije bi da dobijemo Celtic, a popušimo i obje u HNL-u ako treba.
  • emilperska
    7.3k
    Bez Mišića, Sučića, Ademija, Torrentea, Petkovića bi pobjeda protiv Celtica u LP bila vjv najveća u povijesti..

Mi u LP nemamo Perkovića, Perića, Moharramija, Bočkaja i Olivaresa jer nisu registrirani. Necemo imat ni dovoljno igrača za klupu jer juniori igraju svoju LP. Osim ako cemo zapisnika radi stavit ozljeđene na klupu.

Uglavnom od utaknice za povijesne prilike, dosli do toga da igramo za nesramoćenje i vlastiti obraz.

Znam da je ovo nepopularno, ali mi protiv Celtica igramo bez 6 startera koje smo imali protiv Monaca + na klupi nema Ogiware i Cordobe. Kakve jebene šanse mi imamo osim teoretskih?
    Samo treba da se stvori euforija pa da bude plakanje nakon poraza u utorak. S kime cemo dobiti Celtic? Pavićem, Bakovićem i Kulenom?

Imamo 2 desna stopera u kadru + 2 desna beka. Nema nikakvog lijevog beka i stopera. Bjelica ce slozit neku svoju defenzivnu i tranzicijsku magiju i necemo se obrukat, ali do Xa samo uz Božju pomoć.
  • Daliban
    3k
    Vjerujem u pobjedu.
  • emilperska
    7.3k

Vjerujem i ja u spajanje Herceg Bosne s RH pa to nije realno ni izvedivo..
  • Dani Olmić
    588
    Bez Mišića, Sučića, Ademija, Torrentea, Petkovićaemilperska

Vec trazimo alibi a tekma jos nije ni pocela - a u ostalom bi misic mogao bit spreman za Celtic .. Ali neka dinamova pobijeda malo za promjenu ne bi sigurno škodila
  • čovjekjogurt
    952
    -5 od Hajduka na polusezoni? Ja bih odmah potpisao da ostane -9 jer Dinamo djeluje kao ekipa koja bi ispala i od Bjelovara u kupu da se sad igra.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    mislim da to i nije bas nepopularno misljenje.
  • Crni86
    6.4k
    Aj jedno stvarno nepopularno mišljenje - tri iduće utakmice do prijelaznog roka, 9 bodova ćemo dobiti i biti na cca 5 bodova od tovara i nadam se osigurati prolaz skupine LP.

A onda molit Boga da se svi oporave i da se pojačamo.
    Paggini

Za sad ti dobro ide :cool:
  • Dino
    2.9k
    Nakon utakmice uvijek treba pozdraviti igrace.

Istina je da smo mi kao navijaci i predobri za ono kaj nam decki pruzaju na terenu (bolibrigu, ne pricam o rezultatu) i da smo im zadnjih godina konstantno bili podrska, ali uvrede i sutnja nikad nece biti rjesenje.

imamo dovoljno pjesama koje nisu slavljenickog tona, a koje bi mlatimudanima kojima jos uvijek nije jasno za koji klub igraju i kakvu podrsku mogu imati dovelo malo krvi u mozak.
  • rioda
    5.7k
    Nakon utakmice uvijek treba pozdraviti igraceDino

Moje nepopularno mišljenje je da oni ionako te pozdrave odrade reda radi. Kad ih se pozdravi, sve pet, malo zaplješću i odu. Ako ih se ne pozdravi, nešto se kao malo uvrijede i odu pognute glave. Nema tu neke spontanosti, uvijek sve isto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.