jedna od rijetkih stvari koja mu nije još loša je ubačaj — don
i sam sam zagovara Mikića ali nakon Pavića sam oprezniji sa time tako da ga ne bi stavlja da dobija prve seniorske minute u ovako važnim utakmicama. — don
, igra u dogovoru sa igračem. — don
a najveći problem (već odavno) je da se niti jedan igrač niti jedne ekipe više ne boji Dinama — Rakovica1986
Treba mu pet sekundi neometanog vremena da ubaci loptu, mi nemamo taj luksuz jer nas zatvaraju u par sekundi. Prije — Paggini
Sta se moze dogodit? — Paggini
A nema se sta dogovarat s igracem — Paggini
pogubljenje tako mladog igrača jer ga guraš u vatru. — don
Pa ti gledaš na sve to kao da će kiksati i biti loši — Paggini
Kak bi ti? — bbb medimurje
Pa ti gledaš na sve to kao da će kiksati i biti loši. Pavić je imao par loših reakcija protiv Lokse, ali protiv Celtica i Slavena je bio korektan do dosta dobar.
Radije ću gledati Pavića nego Ademija na šestici jer Pavićeva loša utakmica je jednaka Ademijevoj lošoj utakmici, ali Pavić barem skuplja iskustvo i uči se na tempo seniorskog nogometa.
Ista stvar vrijedi i za Mikića. Tu jaučemo "jao, joj, kako tovari mogu Prpića dobit, kako mogu Durdova, Hrgovića"... Pa jer im daju da igraju.
Mi gubimo s Ristovskim. Pa ako već gubimo, onda bih radije gubio s Mikićem. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.