• ZrnTSCHeZ
    512
    Danas svatko igra nogomet, pa tako i Dinamo...vjerujem u pobjedu! :blush:San Lorenzo

Jedino izgleda nama lopta nije okrugla :roll:
  • Do kraja2023
    246
    Ja sam vec odlucil da cu se za ovu tekmu izut iz cipela pa kak god lose odigraju necu se sjecat. :grin:
  • Ivdzo11
    4.6k
    Nema Maria Marine protiv nas u iducem kolu, a jos 5-6 igraca Varazdina je na 2 zuta kartona, bit ce zanimljivo ispratiti do kraja utakmice, a razmahao se Pajac

Cemu se mi moramo veseliti protiv Varazdina :rofl:
  • rakurs
    355
    Cemu se mi moramo veseliti protiv VarazdinaIvdzo11

Ja se ni tome više ne veselim, i Slaven i Lokomotiva su protiv nas igrali bez dosta važnih igrača pa svi znamo kako je završilo :sweat:
  • ZgDLions
    571
    Treba spustiti loptu na zemlju, forsirati brzu tranziciju, duplirati bokove i napadati dubinu, naravno publika mora biti dvanaesti igrač.
    :smile:
    Mogli bi naslonjeni na pozitivan trend i rezultate počastiti navijače besplatnim upadom, ipak je vrijeme darivanja, a kako klub nemilice daruje bodove svima, možda da vjerne navijače počasti.
  • austrijanac
    4.6k

Prve dvije ideje ti padaju sa stoperskim parom od jučer koji to jednostavno ne igraju nit će ikad igrat.

A sumnjam da će bit velikih promjena za vikend.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Nadam se Maxu u prvih 11. Treba nam netko tko zna pokrenut napad iz pozadine ili mirno iznjeti loptu.
    Koliki je minimalni zaostatak na zimu ukoliko dobijemo Varaždin,a Rijeka i Hajduk negdje ispuste bodove? -6,-7?
  • Mali dioničar
    16.3k
    Rijeka i Hajduk negdje ispuste bodoveSibirski plavac

Ne brini, danas će sigurno ispustiti bodove ili Rijeka ili Hajduk ili oba kluba.
  • Medvedgrad
    326
    Koliki je minimalni zaostatak na zimu ukoliko dobijemo Varaždin,a Rijeka i Hajduk negdje ispuste bodove? -6,-7?Sibirski plavac

Naš zaostatak za prvim na zimu će bit između -4 i -12.
  • Gelipter
    3.8k
    Unatoč svemu ja sam i dalje optimističan pred Varaždin. Nek još nekoliko Varaždinaca danas zaradi suspenziju zbog kartona i donekle smo al pari. :sweat: Kao što je već netko napisao, na kaj smo trenutno spali kad se nadamo izostancima našeg sljedećeg protivnika i pratimo kak će odigrati da nas ne preskoči ili Varaždin ili Osijek na trećoj poziciji. Ipak, Varaždin je puno opasniji doma, a mi negdje ipak crni niz moramo prekinuti (iako tako smo mislili i jučer).
    Treba još jednom naglasiti i da je Dinamova publika jedna od najrazmaženijih pa me baš zanima posjeta u subotu.
    Također i poseban pozdrav onima koji su valjda jedva dočekali ovakvu krizu u Dinamu da mogu kenjati i likovati.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Nema ni Mitrovskog na Maksimiru
  • Dzoni
    872
    Inače bi ova vijest nešto što bi me brinulo samo zbog hnl fantasya, a sad se toj vijesti veselim jer dolazi na Maksimir slabiji Varaždin, na što smo spali...
  • Probirštift
    650
    Neka Oliveras igra svih 90 minuta nek gori sve prije stanke kad mladost Barcelonine škole pokaže glupanima HNL-a kaj je nogomet :fire:
    Objavio bi to na njegovu temu al pošto mali nije taknuo teren nitko nije pisao 5 stranica unazad o njemu pa da ga ne tražim pola sata
  • Keyser Soze
    11.1k
    MOLIM VAS, pobjedite ovo, dajte nam bar malo veselja za Božić.
  • Omake
    4k
    Želja za Varaždin , iako je skroz nerealno

GK - Filipović , Ne znam što je s Nevistićem, ali Zagorac s 55% obrana je najgori u ligi. Mora netko drugi braniti, pa sve da je to mali Rajić iz juniora
    Stoperi - Teo, Max, Torrente. - Max može igrati i zadnjeg veznog, pa ako Varaždin krene s 2 u vezni ostaje stoper, ako krenu s 3 u vezi, prebaci se na DMC. Mislim igrati s Pjacom na 9 i imati višak u sredini
    Bekovi - RPG i Šepić, Šego im je najopasniji igrač, RPG je od Ristovskog bolji defenzivno u svakom pogledu. Šepić je jedina osoba u 343 koji može igrati lijevog wing backa a da je dobar u zračnim duelima, plus dosta zabija i asistira u juniorima, često je u 16m i oko peterca za svoju poziciju. Sve drugo osim Oliverasa smo probali.
    Vezni - Kačavenda i Rog - formacija ili 343 ili 433 s Pjacom na lažnom 9. Dinamika, trka, Rog više stvara, Kača više zabija. Jedan prijetnja van 16m, drugi unutar.
    Krila- Cordoba i Mbuku. Cordoba ima jednaki broj progresija kao Sučić npr, i najbolji xG od naših krila, skoro duplo bolji od Špikića i 5 puta bolji od Hoxhe. Poenta je da obojica napadaju prostor iza Pjace kada se spusti kao igrač viška u vezni red. Također obojica imaju dosta dodira u 16m, pa nekako imam osjećaj da od svih krila njih 2 imaju najveće šanse izboriti penal, ako ništa drugo ne uspije
    Napadač - Pjaca - 21 utakmica kao napadač u karijeri 9 golova, 5 asista. Kule je u krizi, probaj nešto drugo. Uz to, Pjaca je u zračnim duelima 10% bolji od Kulenovića, puno je bolji u svakom drugom segmentu osim xGa. Mislim da bi mogao odlično odigrati kao lažna devetka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.