• NitkoBitan
    20.6k
    Zagorac s 55% obrana je najgori u ligiOmake

Ne znam koja bi to momcad osvojila naslov sa najgorim golmanom u ligi. To nigdje ne funkcionira.

Nevistic da ode rjesit problem s ledima operacijom pa ga nema na duze vrijeme i mi gubimo naslov jer nam je Zagorac na golu.

Moze nam napad bit top, obrana na nivou ali ako od nekoliko udaraca u okvir gola mi uvijek primimo barem gol dva onda nema tu pomoci (po statistici svaka druga u okvir gola ude). Zelenika ili neki drugi golman tog nivoa je smijesno ulaganje a opet bolji i od Zagorca a vrlo vjerojatno i Filipovica.

- sportskoj struci sto se ne pristupa dovoljno ozbiljno golmanskoj poziciji
  • masacusec
    4.2k
    Ne znam je li to neki suludi optimizam ili jednostavni ovi radosni dani u godini, al nekako imam neki čudni feeling da bi ovu tekmu mogli i dobiti…..
  • Gelipter
    3.8k
    ma dobivamo mi to. Još će nam biti i žao kaj dolazi zimska pauza. :sweat:
  • bbb medimurje
    3.4k
    Ja bi to ovak
    Nevistic
    Moharami KTC bernauer RPG
    Rog Kacavenda
    Mbuku Baturina Pjaca
    Kule
  • Daliban
    3k
    Zanimljivo je da svi naši golmani na neku foru s vremenom padnu do 50-ak posto obrana. Nije mi to jasno.
  • Laugreano
    2.7k
    Nadam se da je bilo dosta sa RPGom na lijevom beku.
  • Praskaton
    2.8k
    Mozemo mi pisat sto hocemo jedina izmjena ce bit Pavic-Rog.
    Nema sanse da izbaci Ristovskog i da Rpg ne bude ne lijevom beku.Nema veze sto stoperi nabijaju loptu,sto Kule i Spika ne mogu zabit zicera."General" svojeglavo gura svoje i nije spreman prilagodit se situaciji jer treba izac sa najjacima ne smije se kiksat.Sve vec viđeno.

Kad se svi igramo trenera i ja cu.
    Neva
    Rpg,Max,Teo,Rile
    Kacavenda,Rog
    Cordoba,Stojkovic,Hoxha
    Pjaca
  • marcio amoroso
    38.3k
    Kule će igrati napadača, a Zagi će braniti. Sigurno neće staviti Nevistića koji je bio dugo ozlijeđen i koji ima problema sa leđima u zadnjoj utakmici pred pauzu.

Mislim da će krenuti sa njemu provjerenim igračima. Jedino gdje bi mogao rotirati su Rog umjesto Pavića i Mbuku umjesto Špike.

To nije moja želja jer bi ja skroz drugačije, ali uvjeren sam da će on ovako:

Zagorac- Ristovski, Theo, Torrente, Gabriel- Rog, Kača- Mbuku (Špikić), Baturina, Pjaca- Kulenović
  • Carrasco
    4.5k
    Pa ako nije rotirao dok se igralo srijeda-subota, neće ni sad kad imaju 7 dana odmora. Ista postava kao protiv Celtica samo što će Torrente igrati umjesto Bernauera.
  • Efes Pilsen
    9k
    Ocekujem Bockaja ili Mohu od prve. Prilicno sam siguran i da ce ova iznad rotacija Spikic - Mbuku ili cak Cordoba, a Rog 100% ide umjesto Pavica.
    Ne znam ima li smisla mijenjat na tri iza s obzirom da Sego radi prilicne probleme svima.
  • Paggini
    29k
    Krenut ce sa istim igračima koji imaju jednu pobjedu u HNLu jer su provjereni.

Neka igra Ristovski koji ne može ubaciti da mu život ovisi o tome, a ne može držati tempo ni 60 minuta. Ili možda Moha koji nije igrao ozbiljan nogomet godinu dana. Svi samo ne RPG ili ne daj Bože Mikić!

Neka igra RPG na lijevo, ko ga jebe ako se bude žalio ili negodovao neće igrati uopće pa neka si misli!

Bernauer odlično otvara igru i zna s nogom? Neka KTC s 35 igra 50. utakmicu zaredom, a meni se i sviđa kako Torrente ne zna igrati nogom i svaku loptu nabije što dalje.

Jel Ademi spreman? Super, treba mi njegova ratobornost i potpuni izostanak ikakvog smislenog doprinosa igri.

Špikić na desno krilo jer Bjelica vidi što nitko od nas ne vidi. Na stranu ta suluda neefikasnost, perpetualno gubljenje lopti i nizak nogometni IQ, bolje on nego netko neprovjeren! Ne daj Bože da probamo s Cordobom, ipak je kasnio 10 minuta na sastanak!!!

Baturina je heroj kluba koji igra nezaliječen, nema veze što igra loše, nema veze što imamo tu Stojkovića koji igra dobro svaki put kad uđe, nema veze što riskiramo puno veću ozlijedu našeg primarnog eksponata za zimski i ljetni prijelazni rok - igrat će Baturina!

Pjaca da dva gola protiv Osijeka igrajući u kombinaciji s Kulenovićem? Smiješna postavka, eto njega opet na krilu, neka prima lopte 40 metara od gola iako nema ni brzinu ni eksplozivnost da napravi razliku.

Koja je definicija ludosti?
  • don
    8.2k
    Neka igra Ristovski koji ne može ubaciti da mu život ovisi o tomePaggini

jedna od rijetkih stvari koja mu nije još loša je ubačaj

ili ne daj Bože Mikić!Paggini

i sam sam zagovara Mikića ali nakon Pavića sam oprezniji sa time tako da ga ne bi stavlja da dobija prve seniorske minute u ovako važnim utakmicama.

Ne daj Bože da probamo s Cordobom,Paggini

tek se vratio nakon više od misec ipo dana izbivanja zbog ozljede

Baturina je heroj kluba koji igra nezaliječenPaggini

u jednu ruku se slažem sa ovim, a u drugu, igra u dogovoru sa igračem. Tako da ako Martin misli da ne može donit ono šta zna i može neka prijavi ozljedu i to je to. Neće igrat, ni prvi ni zadnji put.
  • bbb medimurje
    3.4k
    To nije moja želja jer bi ja skroz drugačije, ali uvjeren sam da će on ovako:marcio amoroso

Kak bi ti?

Sve kuzim osim ristovskog....
  • bbb medimurje
    3.4k
    Ak bude obrana opet Rile KTC Torrente i RPG
    Necemu varazdinu do sutra gol zabiti
  • Rakovica1986
    756
    Imam neki osjećaj da bi mogli izaći u sljedećem sastavu:

Zagorac
    Ristovski-KTC-Torrente-RPG
    Bernauer
    Rog
    Cordoba-Baturina
    Kulenović-Pjaca

Mučno je to što znaš da će minimalno jedan napadač (možda i oba) morat igrat svih 90 minuta (iako postoji opcija tog malog Rimca koji može donijeti nešto).

Situacija je zabrinjavajuća, a najveći problem (već odavno) je da se niti jedan igrač niti jedne ekipe više ne boji Dinama, a to svima u sportskom sektoru, ali i svakom pojedinom igraču treba biti nešto radi čega ne smiju mirno spavati. Stari, ako vas anonimusi driblaju, pretrčavaju i dobivaju u duelima i skokovima, možda je vrijeme da se zapitate jeste li kalibar za grb koji nosite i postoji li način da to popravite.

I dalje vjerujem da ćemo se stabilizirati nakon dobrih priprema te da ćemo furiozno krenut u nastavak sa zalječenom kičmom ekipe. Doveli smo se u fazu da ćemo morat pobjedit svaku utakmicu do kraja sezone, ali ja vjerujem da se to sa dobrom pripremom, kadrom i onim što Dinamo je može napraviti.

Samo ti Dinamo šampione, život dat ću za tebe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.