• Paggini
    29k
    jedna od rijetkih stvari koja mu nije još loša je ubačajdon

Treba mu pet sekundi neometanog vremena da ubaci loptu, mi nemamo taj luksuz jer nas zatvaraju u par sekundi. Prije godinu dvije je probijao bekova i ubacivao iz trka, to više ne radi.

Moharrami prva tekma nakon ozljede, protiv Slavena je upravo to radio i vidjela se razlika.

i sam sam zagovara Mikića ali nakon Pavića sam oprezniji sa time tako da ga ne bi stavlja da dobija prve seniorske minute u ovako važnim utakmicama.don

Pa ok, ali ako s ovom ekipom gubimo i kiksamo zadnjih koliko utakmica, možda bi vrijedilo isprobati nešto drugo? Sta se moze dogodit? Da kiksamo? Pa to vec radimo 7 utakmica.

, igra u dogovoru sa igračem.don

A nema se sta dogovarat s igracem. Ako se procijeni da ne moze ili da postoji rizik od vece ozljede, ostavi ga sa strane. Baturinin doprinos kad je ozlijeđen je ionako jalov.

I sad ga stavi tako načetog i dobije ozbiljnu ozljedu i nema ga ožujka? Sta cemo onda?
  • jakov1
    325

Načelno nemam ništa protiv tvog koncepta, ali trenutno se valjda svaka ekipa u ligi protiv nas otvara u tranziciji i izlazi s puno igrača bez ikakvog straha ili respekta. U takvoj situaciji, zadnje što nam treba je da igramo s tri obrambena igrača od kojih su dvojica na širokom prostoru sposobni jedino odbiti loptu. Prostor iza naših zadnjih veznih je postao kao prošle sezone dodavanje Theophile-Ristovski-desno krilo uz aut liniju - svi treneri su znaju da ćemo ponavljati tu pogrešku i na tome baziraju svoju napadačku igru.

a najveći problem (već odavno) je da se niti jedan igrač niti jedne ekipe više ne boji DinamaRakovica1986

Točno to. Nanjušili su krv i dok 2-3 kola ne utjeramo protivniku strah u kosti, tako će i ostati.
  • Zagi
    8.7k
    Theophile-Ristovski-desno krilo uz aut liniju - svi treneri su znaju da ćemo ponavljati tu pogrešku i na tome baziraju svoju napadačku igru.jakov1

Zanimljivo da nam je ovo godinama rak rana i mi to kao laici vidimo (barem ja jesam) i ništa se ne mijenja.
  • don
    8.2k
    Treba mu pet sekundi neometanog vremena da ubaci loptu, mi nemamo taj luksuz jer nas zatvaraju u par sekundi. PrijePaggini

ne znan, nisam primjetio to. Ima on puno većih mana nego sami ubačaj i iz kojeg je došla i najopasnija šansa protiv Celtica.

Sta se moze dogodit?Paggini

pogubljenje tako mladog igrača jer ga guraš u vatru.

Pavić sigurno nije loš igrač, ali se totalno pogubio i radio neke stvari koje nikad ne bi radija da je drugačija situacija.
    Možeš mislit osjećaja kad imaš 18 godina i bačen si u vatru u utakmici u kojoj jednostavno moraš dobit, a s pogledom na tablicu ti se vrti u glavi.. Puno iskusnijima je to pritisak a kamo li njemu.

A nema se sta dogovarat s igracemPaggini

ima Paggini, ima. Igrači imaju u pravilniku da moraju prijaviti svaku i najmanju ozljedicu/bolest klubu. Opet kažem, ako misliš da ne donosiš ono šta bi moga, prijavi ozljedu i odmorit ćeš. Znam, tu bi i trener triba reagirat i prepoznati ali ako njemu igrač kaže da može.. Obojica su krivi.
  • Paggini
    29k
    pogubljenje tako mladog igrača jer ga guraš u vatru.don

Pa ti gledaš na sve to kao da će kiksati i biti loši. Pavić je imao par loših reakcija protiv Lokse, ali protiv Celtica i Slavena je bio korektan do dosta dobar.

Radije ću gledati Pavića nego Ademija na šestici jer Pavićeva loša utakmica je jednaka Ademijevoj lošoj utakmici, ali Pavić barem skuplja iskustvo i uči se na tempo seniorskog nogometa.

Ista stvar vrijedi i za Mikića. Tu jaučemo "jao, joj, kako tovari mogu Prpića dobit, kako mogu Durdova, Hrgovića"... Pa jer im daju da igraju.

Mi gubimo s Ristovskim. Pa ako već gubimo, onda bih radije gubio s Mikićem.
  • don
    8.2k
    Pa ti gledaš na sve to kao da će kiksati i biti lošiPaggini

ne, iako možda izgleda tako. Ali u ovakvoj situaciji di nam je svaka utakmica krucijalna bi mi igrali oni koji su i samo nekad pokazali da mogu i znaju. Makar to nekad značilo, prošli tjedan, misec, sezonu, nebitno. Nadan se da shvaćaš. A od Pavića i Mikića možda možemo dobiti i više od drugih, ali mi to ne znamo i nisu nam dokazali to. Zato ja i nisan trener jer postavljam ovako stvari i uzdam se u one koji su nam bar nekad dali do znanja da mogu, a na stručnom stožeru je da procjeni koga, zašto i koliko.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Kak bi ti?bbb medimurje

A gle, sigurno bi krenuo sa Maxom na stoperu jer nam je potrebna bolja distribucija lopte iz zadnje trećine. Sigurno bih krenuo sa Gabrielom desno jer Rile ne donosi doslovno ništa prema naprijed. Za napadača ne znam, Kule je jednostavno i mentalno i fizički down i mora se naći neka druga opcija. Jel to Pjaca, Mbuku ili Rimac ne znam, ali Kuleta bi sjeo na klupu.
  • Nolifer
    8.8k
    Pjacu bih probao na laznu devetku, lijevo Arber, desno Mbuku
  • badjibadara
    4.1k
    Pa ti gledaš na sve to kao da će kiksati i biti loši. Pavić je imao par loših reakcija protiv Lokse, ali protiv Celtica i Slavena je bio korektan do dosta dobar.

Radije ću gledati Pavića nego Ademija na šestici jer Pavićeva loša utakmica je jednaka Ademijevoj lošoj utakmici, ali Pavić barem skuplja iskustvo i uči se na tempo seniorskog nogometa.

Ista stvar vrijedi i za Mikića. Tu jaučemo "jao, joj, kako tovari mogu Prpića dobit, kako mogu Durdova, Hrgovića"... Pa jer im daju da igraju.

Mi gubimo s Ristovskim. Pa ako već gubimo, onda bih radije gubio s Mikićem.
    Paggini

Pavić treba seniorske minute ove sezone, i treba ih dosta. Ali mislim da ih mora sakupljati na posudbi. Dok imamo loptu u nogama to još dobro izgleda, vidi se da je na ti sa kombiniranjem, ali problem nastaje u postavljanju na protivnički napad gdje zna dosta lako ispasti.
    Uz to reakcije su dosta spore i nema onaj "gen" šestice. Sve se to da ispraviti, ali teško da će dobiti značajniju minutažu u seniorima ove sezone.
  • Crni86
    6.4k
    Ja se ne bi iznenadio da izademo sa 3 iza. Nesto slicno smo i igrali drugo poluvrijeme protiv lokomotive kada je uso bockaj. U ovom trenutku to bi nam mozda i bilo najbolje, ta formacija nam je i donijela titulu prosle godine.

Zagi - ktc,max, torrente - rile (po meni bi trebao igrat rpg), bati, rog, kac, bockaj - kule, pjaca
  • Crusades
    14.2k
    Ja bi probao ovako:

Zagi

Moha - Rile - Torrente - RPG

Bernauer - Rog

Mbuku - Bati - Pjaca

Kule
  • Eduardo
    21.7k
    3 - 5 - 2 u zadnjoj liniji KTC, Max, Torrente - na WB Bočkaj i Moharrami - u sredini Rog, Kačavenda i Baturina - u napadu Pjaca i Stojković.
  • masacusec
    4.2k
    A od koje bolesti boluje Petković i dokad je na bolovanju?
  • NKDZ86
    2.4k
    vrlo zanimljivo pitanje jer je igrao u gorici (ušao zadnjih 15 min.) i od tad ga nema...
    kao i mišić, kad se on ozlijedio?
    nevistić trebao braniti u bjelovaru, tekma odgođena i od tad?....
    cordoba, mauro?
    kaj se dešava iza zastora pozornice??
  • Efes Pilsen
    9k
    E to, samo sto bi ja Kulena ocijedio pa makar samo prvo poluvrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.