• Noel
    7.4k
    Bjelica nije glavni krivac za ovo stanje. Samo je dodatno pomogao u pogoršanju istog. Slučajno ili namjerno?

Imam već dugo ponekad svoje "teorije zavjere".. Neke sam znao i napisat ovdje.. Do njih nisam došao nekakvim glupim lažnim insajderskim informacijama nego vlastitim promatranjem situacije.

Slučajno ozljeđeni baš senatori.
    Petković ozljeđen pa nije pa opet je pa malo igra za Dinamo pa ne može pa repka pa ode pa se vrati. Pa saznajemo za incident sa Bjelicom i Petkovićevim menadžerom ispred Hotela Zonar.
    Tri senatora navodno idu mimo klupske medicine liječit se u Srbiju kod neke wanna be lekarke. Kakav ozbiljan klub to dopušta?
    Ademi ozljeđen pa igra odjednom u prvih 11 pa nakon 5 min izlazi iz igre?
    Baturina se duri na navijače zbog povika navijača baš zanimljivo sa zapada.
    Pisao sam prije o defanzivnoj igri Josipa Mišića i o njegovoj prvoj ozljedi kad je na onom krucijalnom derbiju kad smo izgubili od Hajduka koji je u tom trenutku bio doslovno u raspadnutom stanju bio izbačen izvan stroja i nije minute igrao a onda par dana poslje odigra 180 minuta protiv Bayerna i Belupa gdje primamo 13 golova.

Tada sam postavio ista pitanja ponavljam ih i sada. Kaj se događa u klubu? Ima li nešto kaj navijači ne znaju? Postoji li još uvijek peta kolona u klubu starog režima?

Dopuštam da sam možda gadno zabrijao i pukao od svih rezultata u zadnje vrijeme ali ovo je za mene i dalje enigma i čudna situacija za klub kao Dinamo.

Edit: najčudnija situacija i pitanje na koje dugo ne dobivam odgovor je zašto je prodan Fran Brodić? Po njegovim riječima koje je dao u intervjuu prodan je jer mu je rečeno da neće bit treća opcija u Dinamu jer klub ima tu u planu dovest jednu drugu opciju? Gdje je taj igrač i zašto nije doveden? Ako nije doveden zašto je prodan Brodić?
  • Kaktus Car
    651

Koje su to sad fore i izlizani izgovori.

Prošle sezone je priča bila kako je Pjaca bio jedan od najboljih igrača lige i bila je greška što ga se nije ranije dovelo, sada se odjednom okreće spin na drugu stranu i taj Pjaca odjednom ne valja.

Stojković, Kačavenda su bili nositelji Lokomotive, zazivalo ih se, ali odjednom ne valjaju. Eto, trener im niti ne da poštenu šansu osim ako baš mora. Ne vjeruje valjda nitko zaozbiljno da njih dvojica ne bi bili starteri u Lokomotivi da su još uvijek tamo ili u skoro bilo kojem drugom klubu HNL-a.

Mbuku napravo i pokazao više u pola sata nego Špikić u 100 nastupa, ali eto trener iz nekog samo njemu znanog razloga forsira igrača koji je 100 puta pokazao da nije igrač za Dinamo, ali je dobio priliku to danas ponovno demonstrirati.

Cordoba nestao? Zašto? Pokazao je brzinu (koje jako fali) i zalaganje. Nije ga išlo pred golom, ali neki drugi su dobili puno, puno više prilika.

Mmaee nestao? Zašto? Zar je Halilhodžić bio toliko u krivu kad ga je hvalio?

Ostatak HNL-a ima zajedno par igrača koji bi mogli ući u užu rotaciju Dinama. Te priče o nedovoljno dobrom kadru za ovakav raspali HNL (u kojem glavne konkurente iz Europe izbaciju 3. ekipa Slovenije i 6. ekipa Slovačke) ne drže vodu.To nema veze ni sa čim.

A da se na vrijeme koristilo ostatak ekipe i da se nije preforsiralo određene igrače možda bi bilo i manje ozljeda.
  • Brusa
    1.8k
    pratio sam te i klimao glavom gore-dolje čitajući tvoj post. Do zadnje rečenice.
    Naravno, da u klubu ima puno stvari o kojima navijači nemaju pojma. To je sasvim jasno i normalno.
    5. Kolona? Tu si me potpuno izgubio. Nije 5. Kolona dovela bjelicu za trenera.
    A bjelica Trenira ove igrače i određuje taktiku i tko igra.
    Tko tu onda može biti 5. Kolona? Bjelica ili igrači.?
    Edit: sad vidim u kojoj je temi post :sweat:
    Dakle, Bjelkan bi bio 5. Kolona po tome :meh:
    E sad, ako je tako, onda oni koji su ga doveli, su na neki način još gori od njega (za dinamo) i potpuno nesposobni.
    Meni mnoge njegovi potezi nisu jasni (kao i svakog trenera, jebiga), al čini mi se kako ga boli đon i čeka da pokupi otpremninu...
  • Noel
    7.4k

Neznam. Promišljam. Na tvoje pitanje i ja tražim odgovor. Dugo već..
  • don
    8.2k
    al čini mi se kako ga boli đon i čeka da pokupi otpremninu...Brusa

na osnovu čega? šta on radi da nisu radili drugi treneri?

hvatanje za glavu tijekom i nakon utakmice, histerično deranje na igrače tijekom utakmice i reakcije posli primanje golova se ne bi složile sa tobom.

nemojmo i mi krenut sa teorijam zavjere, molin vas.
  • Noel
    7.4k

Nikakve teorije zavjere. Samo katastrofa u HNLu neobične ozljede i njihovo "liječenje" te puno nelogičnosti i pitanja na koje nitko nema odgovore.
  • Zagreb1992
    1.9k

Od njegovog dolaska igra ne ide na bolje ..Dopustiti da te jebena Lokomotiva trpa kao da si im redovna mušterija ..dosta više jebenih izlika za njega ..Koštao nas je bodova u pun k utakmica
  • don
    8.2k
    a šta je točno toliko nelogično? Petku nije prvi put da ovako vuče ozljedu pa nestane na 2 miseca, Sučić je na štakama, Mišić se ozljedio pred Goricu, pa probao protiv Rijeke i vidio da ne može..

Veći je problem to šta su išli kod te "čudotvorke" u bg uz dozvolu kluba.
  • Mulec86
    396
    Nadam se da je u Dinamu proslo vrijeme smjenjivanja trenera na mjesecnom nivou. Najveci ispit ove uprave bit ce upravo to. Jakir je imao mali milijun kredita vrijeme je da se to ukaze i covjeku koji ima 8 od 8 dinamovih bodova na najjacoj europskoj sceni. Mozda sam lud , mozda se jednostavno ne kuzim ,ali ja i u nekim od poraza ove sezone vidim jasan rukopis. Hocu kompletiranu ekipu,hocu kompletni Dinamo ,pripreme i jak i usmjeren Dinamo. Jednostavno vjerujem u igrace i trenera.
  • Crle
    605
    Predlažem da kupimo igrače od Slaven Belupa pošto su naši loši a oni imaju igru, i nije do trenera. Nemam nikakve sumnje da će pod još boljim trenerom izgledati puno bolje.
  • Ali
    2.3k
    Većina ljudi i ovdje na zoni i dalje podrzava Bjelicu onatoč rekordno lošem nizu.
    Zašto ?
    Pa jer ga se gleda kroz prizmu onih rezultata iz 18/19.
    A realnost je da ga je oce godine trenerski nasamarao Čabraja, Đalović, Kovačević i Copitelli ili kak mu je vec ime...a nomoze nitko reći da ovi imaju skullje i kvalitetnije igrače.
    Jednom se moze sbatko poskliznuti, dva ili tri ajde... ali 10x ? Pa halo ... i kaj sutra cemo reci , nista idemo odigrati jos to jedno kolo... pa sad treba i da nas Šafarić našamara pa da se trgnemo.
  • Mali dioničar
    16.3k
    Slučajno ozljeđeni baš senatori.Noel

Točno.

Tražili smo promjene u klubu zbog sukoba interesa.

A sad u lancu odlučivanja i dalje imamo osobe koje su u teškom sukobu interesa.

Igrače koji su sami sebi dali na važnosti koja im ne pripada pa se uz pomoć novinara zovu i senatorima.

Svi su ti senatori pošteno odradili svoje prethodne ugovore i klub im je vrlo pošteno honorirao njihov rad u skladu s ugovorima.

Petković je najzaslužniji za naslov 2023/24 jer bez njegovog slobodnjaka Rijeci bilo bi pa-pa, ali to ne znači da mu klub treba titrati od tog trena na dalje jer kao što često čitamo disklejmere “rezultati u prošlošti ne garantiraju da će se isti rezultati ostvariti u budućnosti.” Pa ga je ponijelo na Trgu. Pa je dobio novi ugovor na dvije godine od kojeg je eto minula četvrtina, a u toj četvrtini njegov je doprinos klubu minoran.

Ovaj povratak Ademija iz Kine je dugo vremena bio najnepotrebnija stvar koju sam vidio u nogometu, a dolaskom Bjelica prerasta u toksičnost. Ne samo u Dinamu nego u nogometu općenito osjećam nelagodu kad vidim kapetana kluba kojeg se mijenja. Ajde dobro da imaš uvjerljivo vodstvo pa daješ prigodu klincima pa ljudi pljeskom nagrade kapetana, to je ok. Kakva je uopće poruka ekipi kad kapetana mijenjaš da bi popravio situaciju na terenu?

Jel zbilja treba crtati u kolikom su sukobu interesa ti dečki kad se njih, navodno, konzultira koga bi za trenera. Da citiram čovjeka koji je postavio super rješenje za ovakav modus operandi: “treba pitati igrače koga žele za trenera i onda ga namjerno NE dovesti.”

Ovaj problem senatora se raflektira i na rad sportskog direktora. Daleko je Marić od toga da bi se mogao dati plus za njegov mandat, ali kako uopće funkcionirati u klubu u koji dovedeš igrača, a pola svlačione ga buši. RPG nije Cafu, ali sukob Ristovski-Ademi-RPG je degutantan i apsolutno sam na strani Francuza u tom sukobu.

Kad su se tako postavili prema jednom od boljih pojačanja, jasno je kako će prihvatiti ostale igrače. Ne velim da su dovedeni igrači ekstra klase, ali ajmo se staviti u kožu igrača koji dodje u novi klub i treba se uklopiti, a umjesto da ti se pomogne tebe buše nespremni igrači koji svaku utakmicu traže zamjenu.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Tri senatora navodno idu mimo klupske medicine liječit se u Srbiju kod neke wanna be lekarke. Kakav ozbiljan klub to dopušta?Noel

Tko kaže da su išli mimo dopuštenja kluba? Informacije radi, kod nje su bili Luka Modrić i Mateo Kovačić, eto oni mi prvi padaju na pamet pa ne znam je li to dovoljno relevantno da kažemo da su Real Madrid i Manchester City ozbiljni klubovi koji to dopuštaju.

Kao što si napisao, to je samo teorija zavjere.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Da senatori idu kod vračare mimo kluba, sigurno se to ne bi komuniciralo kroz medije i javno pričalo o tome.

Kad bi ljudi znali s čime sve igrači vode borbe i koje metode i metodologiju koriste za sportski nastup, shvatili bi da je istina “santa leda” koja je iznad površine vode neka 3 ili 4 metra, a ispod jedno 5 kilometara.
  • IceMan
    2.4k
    Jedino što ide u prilog Bjelici da ovu ekipu nije sastavljao. Što je jako bitno.

Sve ostalo, al baš sve, mu neide nikako…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.