• DobriStariTaške
    18
    Ako je Jakirović dobio tolike kredite, zaslužuje ih i Bjelica. Dajte čovjeku priliku da nas izvuče. Realno, mi smo u krizi od onog poraza od hajduka uoči bayerna, a sve to zapravo koincidira sa ozljedom petka. Uspio je Bjelica malo prodrmat ekipu čim je došao, ali je taj pozitivni šok kratko trajao. Em se dogodio stvarno sulud broj izljeda, em Bjelica nije slagalo ovu ekipu, a u ritmu utakmica u kakvom jesmo, nema ni vremena za neki napredak u igri kroz treninge. Šta ćemo sad mijenjat trenere svakih par mjeseci? Nek odradi sezonu do kraja pa šta bude. Uostalom, koja je alternativa? Čačić? Kruno? Ne vraćajmo se u vremena kad je smeće iz međugorja vladalo i mijenjalo trenere ko na traci. Najžalosnije u ovoj krizi mi je kaj su na zapadu njegovi sljedbenici sve glasniji. Zapravo je šokantno kolko ih je
  • ElDorado
    715
    Kad bi imali sustav, ideju i organizaciju igre onda ne bi bio toliko veliki problem da ti je ozljeđen poneki igrač. Al mi nemamo ništa. I usprkos demagogiji u svlačionici zasigurno postoji neki problem.
  • dbut
    50
    Ozljede su nas pošteni skrsile i prihvaćam taj argument kad pričamo o utakmicama Dortmund, celtic ma i rijeka i hajduk. Ali kiksevi protiv ostalih u HNLu nije do ozljeda!
    Ova postava danas bi laganini trebala pobjediti u HNLu, problem je igra, sustav, pozicija, kretanja, izvođenje prekida i sve ostalo da ne nabrajamo sad. A za to stvarno ne znam koga kriviti ako ne stručni stožer!

I da otkaz bjelicu nema smisla ako ćeš mi opet dovest nekog "recikliranog" hnl trenera. Ogromna lova je u ligi prvaka i za to ti treba neko jako ime ili bar ful perspektivan trener.
  • Jaro
    8.3k
    Ljudi koji brane i ovoga i onoga prije njega koji muku muce u jebenom HNLu mi nisu jasni. Ovome ne igraju "Mariceva" pojacanja, nije mu Maric pri negativnom rezultatu izvukao kakvotakvo krilo i ubacio beka, nije mu Maric postavio 2 stopera koji su slabi na lopti u utakmici gdje ocekujes povucenog protivnika i 60+ posto posjeda... Nije mu Maric gurnuo ozljedjenog Baturinu vec "100" utakmica, nije mu Maric ni Zajec zabranio staviti doslovni bilo koga u spicu pa makar 15-20 minuta - pa da je onog treceg golmana stavio mogao bi rec da je nekaj probao.
    Isto kao sto proslom treneru nije ni Maric ni Zajec ni Simic zabranio da pokusa pobijediti u kojem derbiju...
    Nisu kurac treneri problem... Jok moja pokojna baba je problem...
    Naravno, jos veci su oni kaj su odabrali populizam...
  • jakov1
    325

Nije mu nitko ubacio Ademija uz standardna tri veznjaka protiv Monaca čime je podigao intenzitet naše igre 500% i omogućio kakvu takvu borbu za posjed. Da smo tad popili 5 komada, komentari bi bili kao danas, a da je danas Moharrami ubacio dva centaršuta kao protiv Slavena, komentari bi sad bili kao nakon Monaca.

Nama svima je lako komentirati jer samo iznosimo neke hipoteze, a nikad ih se ne testira u stvarnosti. Ko zna kako dobro je njegova taktička ideja zvučala na papiru.
  • Jaro
    8.3k
    1,3 boda po utakmici. A kako sta zvuci na papiru je za lidrano ili tak neke manifestacije...
  • Fanboy
    2.9k

U HNLu Dinamo bez glavnih aduta nema momčad koja je dominantna i to je to...Trenutno ima 6 do 7 momčadi gdje svatko svakog može dobiti, a ostale su nagazne mine.
    Dinamov roster u ovom formatu bez ovih ozljeđenih je nažalost među najgorima, ako ne i najgori u zadnjih 20-ak godina.
    Da su Pjaca i Rog zdravi bili bi top igrači, a nisu...Kačavenda i Stojković nakon ozljeda je upitno kakvu će karijeru napraviti, Rile i Ademi su potrošeni igrači, Bočkaj nema snage za više od 15 minuta, KTC je klasa, no hvataju ga godine, Zagorac je jednom nogom u mirovini, Kule, Špikić...

Igra se na dva fronta, preveliko opterećenje za ovaj roster i upalo se u crnu rupu. Bez Europe bi bili na vrhu, no opet u punom sastavu, bez toga nismo bolji previše po kvaliteti od Hajduka i Rijeke u ovom sastavu.
  • Jaro
    8.3k
    Ok, osoba koja trenutno glumi trenera Dinama je bezgresni mesija pa neka vjecno ostane na klupi. Treba promijeniti upravu i SDa i momcad cijelu. Ma dat mu cijeli proracun, nek klubom upravlja kak oce
  • hardek
    3.4k
    Ja sam odustao, preporučam i tebi. Šteta živaca
  • Vedraca
    28
    Mit o odlicnom Rosteru je razvaljen...bilo je i smjesno
  • jakov1
    325

Točno tako, na lidranu je mjesto tvojoj ideji da bi rezultat bio bolji da je igrao Bernauer, da nije igrao Baturina ili da se bacilo nekog u špicu. Razlika je što tvoja ideja ostaje na forumu, neće tebi anonimusi soliti pamet da je trebao igrati Teophile jer je Bernauer izgubio duel na centru i Mudražija zabio odbijanac s 25 metara.
  • Jaki991
    169
    Strani trener koji nije u zivotu cuo za ristovskog,ademija i ostalu ekipu koja kroji politiku u svlacionici i vjerujem da se mozemo iscupat iz sranja…
  • Liberopulos
    5
    Daj mi Kovačevića iz Belupa.
  • Jaro
    8.3k
    nista HNL, nista HNS akademija, nista Hrvat...
  • Sava Krpa
    355

Ja mislim da primat i dalje drži izmjena Spikic-Marin protiv Aeka dole u 86 minuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.