• Marley
    2.3k
    ok, nespretno sam napisala pa je krivo shvaceno. Dakle ne upirem prstom u socijalnu sluzbu u ovom konkretnom slucaju, samo sam se nadovezala na njihovo djelovanje opcenito. I tu stojim pri tome sto sam i napisala, ne govorim napamet. Kakva populisticka floskula...

Sto se tice konkretnog slucaja, naravno da je sukrivac svatko tko je znao za postojanje djece, a nije nista poduzeo.
    Moguce je sakriti trudnocu, imati kucni porod, nikad ne prijaviti dijete itd. Ali ono sto me bode u oci, pise da je osumnjicenikov otac jednom prilikom savjetovao da kupe bebi adaptirano mlijeko, jer zena kao nije mogla dojiti. Dakle, obitelj je znala za tu djecu. E pa to mi nikako ne ide u glavu.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    njihovo djelovanje opcenitoMarley
    Trebalo bi svima s takvim paušalnim viđenjem stvari omogućiti "dane otvorenih vrata" pa da provedete jedan dan po terenu sa socijalnom službom...da se iz prve uvjerite kak živi i u kakvim uvjetima sirotinja, od vlastitih obitelji odbačeni stariji i nemoćni s kantom govana kraj kreveta, reakcije teških psihića kad im dođeš u obilazak, da uživate kad vam na zahtjev za pratnju u naselja manjinaca policija veli da oni tamo ne idu (ni s pištoljima) jer je opasno, a ti moraš ići s penkalom pa te pola sela okruži čim si kročil na njihov teritorij, da upoznate "ugledne članove društva" dok se loptaju s djecom i tjeraju jedni drugima inat istovremeno kukajući i glumeći žrtve u plaćenim medijima, a nadležnim timovima prijete da će im uništiti život svojim utjecajem
  • Marley
    2.3k
    napisala sam ogroman komentar, pa ga ipak odlucila izbrisati. Nije ni vrijeme ni mjesto hehe.
    Samo cu reci da znam sve sto si naveo, krvav je to posao. Kao i u svemu, postoje pojedinci koji ga obavljaju kako treba, i oni koji ne.
    A moje vidjenje nije pausalno, vec formirano na temelju iskustava vrlo bliskih osoba.
    Zao mi je ako te moja tvrdnja ubola na nekoj osobnoj razini. To su stvari koje nisu i nikad nece biti crno-bijele i nema smisla uopce ovdje ulaziti u takve rasprave.
  • Dino
    2.9k
    policija veli da oni tamo ne idu (ni s pištoljima)ZrnTSCHeZ

Nevezano za ovu temu opce…Nabijem takvu kvalitetnu uslugu!
  • Dinamosaur
    1.7k
    vjerujem ti da su Honde pouzdane ali ovaj nema prostora, isao bih po novi CR-V al je cijena prepaprena
  • Droljo
    9.7k
    cijena prepaprenaDinamosaur

Je.
    Vidi možda 2-3 godine staru ili nešto. Jednom kad kupiš hondu to ti je to. Nebuš ni gledao druge aute više...
  • NKDZ86
    2.4k
    dragi ljudi sretan vam acab dan 13.12., živjeli
  • Eduardo
    21.7k
    U slučaju da netko treba step by step tutorial kako podesiti Stremio nek prati korake priložene na linku. Sve radi bez problema.
  • javolimtebejako
    1.6k
    sretan petak svima

PXL-20241213-150943399.jpg
  • über alles
    1.6k
    Jel ovaj Dominik Alpeza kaj ga se spominje vezano za kekina onaj mamicevac frend od L s remize ?
  • Droljo
    9.7k
    sretan petak svimajavolimtebejako
    Živio. Ovod se malo mesari. Bude kobaja i špeka...
    IMG-20241213-173749.jpg
  • Droljo
    9.7k
    Update:
    IMG-20241213-194806.jpg
    Bude to beba nuna...
  • masacusec
    4.2k
    Jel ovaj Dominik Alpeza kaj ga se spominje vezano za kekina onaj mamicevac frend od L s remize ?über alles

Ta je bagra prošlost grupe.
  • über alles
    1.6k

Wow kaj stvarno ? Super da si mi otkrio
  • Droljo
    9.7k
    Update:
    IMG-20241214-120326.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.