• NitkoBitan
    20.6k
    Zabari su se namucili i protiv Slovana i protiv Zvezde. Padaju na Maksimiru :naughty:
  • bbbb
    2
    Mozemo li proci ako budemo na 9 bodova?
  • Markelo
    2.9k
    Možemo. Psv izgubi od Zvezde i Liverpoola a Psg izgubi od Citya i ne izvuče više od boda u Sttutgartu. Sttutgart uzimat u bilo kakve kombinacije za ispadanje mi je neozbiljno jer u sljedećem kolu idu na Slovan. Ne bi bilo ne znam kakvo čudo kad bi nam se sve to poklopilo
  • blubach
    604
    Možemo. Psv izgubi od Zvezde i Liverpoola a Psg izgubi od Citya i ne izvuče više od boda u Sttutgartu. Sttutgart uzimat u bilo kakve kombinacije za ispadanje mi je neozbiljno jer u sljedećem kolu idu na Slovan. Ne bi bilo ne znam kakvo čudo kad bi nam se sve to poklopiloMarkelo

Ako PSV izgubi od zvezde i još dobiju Young Boyse (što nije nemoguće), onda bi imali 9 bodova sa vrlo vjerojatno boljom gol razlikom od nas.
    9 bodova bi stvarno bilo čudo da je dosta (uz našu gol razliku)
  • Markelo
    2.9k
    Dobro u ovome slučaju bi X trebao doći sa Emiratesa di su veće šanse da budemo unakaženi rezultatski nego doma protiv Milana. Onda bi možda minimalan poraz od Milana i eventualne dvije minimalne pobjede Zvezde značile da smo 24. uz ovo sa Psg-om. Mislim, rastego sam sada koliko sam mogao i visi o niti ova solucija al eto to je ta opcija sa 9 bodova
  • Beowulf112
    344
    Steta sto su young boysi pali veceras i sto sparta nije nista mogla protiv feyenoorda.Bojim se da ce opcija 9 bodova jako tesko proci.Trebat ce nam pobjeda protiv Milana.Nije nemoguce da iznenadimo Milan.Igramo doma.Bitno da nam se oporave nasi prvotimci.Nadam se da ce i Sucic biti spreman.Kompletni ih mozda mozemo iznenaditi.Zadnji put nam je Leao radio dosta problema.Vjerujem da ce to bjelica znati zaustaviti.
  • morales
    232
    Ako se poklopi da zvezda dobije psv a city dobije psg,onda i zvezda pobjedom u zadnjem kolu protiv young boysa zavrsava s 9 bodova
  • Klenx
    6.1k
    Nakon odigranih 75% utakmica grupne faze Dinamo ima bod manje od Reala, isto bodova kao City i bod više od PSG-a.
    Kako to vrhunski zvuči.

S obzirom da nam dosta rezultata nije išlo na ruku mislim da treba prestati razbijati glavu kalkulacijama, opustiti se i zadnja 2 kola odigrati za gušt i probati doći do čim većeg plijena sa 2 europska velikana.
    Postoji masa teorija koliko nam bodova može biti dosta. U nekom slučaju možda nas potrefi da i 9 bude dovoljno za prolaz, a s druge strane lako moguće da nam i 11 neće biti.

PSG osvoji 4 boda u utakmicama sa Stuttgartom i Cityjem, ima 11 bodova
    City dobije Brugge doma, ima minimalno 11 neovisno o dvoboju s PSG-om
    PSV osvoji 3 boda u dvobojima s Zvezdom i Liverpoolom, ima 11 bodova.
    Celtic dobije Young Boyse doma, ima 12 bodova neovisno o zadnjem kolu
    Real pobjedom nad Salzburgom ima 12 bodova, neovisno o zadnjem kolu
    Brugge odigra 1X sa Juventusom, izgubi od Cityja i ima minimalno 11 bodova
    Feyenoord ima doma Bayern i u gostima Lille za skupiti 1 bod i imati 11

Ove iznad (Sporting, Benfica, Monaco) neću ni analizirati, oni će doći do još jednog boda da imaju minimalno 11.
    Puno je tu “ako - ako” utakmica, ali ti ishodi uopće nisu nerealni i u tom slučaju mi bi završili 25. sa 11 bodova zbog gol razlike.

I kao joker, tu je i Stuttgart koji bi pobjedom protiv Slovana i recimo sa 1X protiv PSG-a imao također minimalno 11.

Ne treba razbijati glavu kalkulacijama kada tu dosta toga ne ovisi o nama.
    Odigrati zadnje dvije utakmice opušteno, pa što god nam to donese dobro donese.
    Ovih 8 bodova u ovakvoj konkurenciji je fenomenalan uspjeh.
  • Jurki
    13.4k
    Kak ide zdrijeb playoffa? Klubovi od 9. do 16. mjesta su nositelji, a od 17. do 24. su nenositelji?
    Ili moze svak sa svakim nevezano na plasman?
  • Ludovic IX
    7.6k
    9. na 24., 10. na 23. itd
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Bacit sve na tekmu sa Milanom, tempirat formu za tekmu ove generacije. Svi moramo bit na nivou, uprava, igrači i navijači. Prilika koja se ne smije propustit. Playoff lige prvaka je na dohvat ruke.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Kak ide zdrijeb playoffa?Jurki

Mislim da 9.i 10. izvlače s kime igraju između 23.i 24., 11./12. kontra 21./22. i tak dalje

opustiti se i zadnja 2 kola odigrati za guštKlenx

Uf, u rujnu se dosta prozivalo ovdje za "guštanje"
  • JMastermind
    132
    Mislim da 9.i 10. izvlače s kime igraju između 23.i 24., 11./12. kontra 21./22. i tak daljeZrnTSCHeZ

9. Izvlači 23/24, 10. Ide na ovog koji ostaje. 11. Izvlači 21/22, 12. Ide na ovog koji ostaje... I tako do kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.