• zg041
    180
    arsenal 3-0 ...strah me nase tekme gore..da se ne raspadnemo
  • Dani Olmić
    588
    ne vjerujem ni ja, al da je moguce i realno, definitivno je

Sad je VAR ukljucen, mozda izgube
  • Dzoni
    872
    Komentator na areni ili navijač cigana ili igrao tiket na njih
  • znajdatevolimja
    178
    Gledam sad momčad Milana, naravno da je to 2 klase ispred nas, ali nije to ne znam kakva ekipa da se s njima u jednoj utakmici ne može igrati.
  • E46
    811
    joj provjera se gol
  • Mozart4
    178
    Naši komentatori glume neku neutralnost, a ovi na srpskoj areni dobro vatromet ne pale kad mi primimo
  • Boycie
    1.6k
    A realno faul je bio. Al podrzavam odluku suca.
  • Filip 91
    1k
    Ma nije nego je objektivan, bio je čisti prekršaj u napadu prije gola.
  • Medford Hernan
    174
    Oni su prikazali nakon toga faul koji je bio prije za korner i ovaj majstor cijelo vrijeme govori da je to ista akcija.
    Dvojbena situacija stvarno je, ali baš uživam!
  • znajdatevolimja
    178
    Zar nije bolje da je Milan danas odigrao x i kako god odigrao sa Gironom, teško bi mu bilo 16 bodova dosta, barem po ovome što ja gledam i računam.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Mi moramo dobit Milan u Zagrebu za prolaz dalje, ostale kalkulacije su nebitne.
  • NitkoBitan
    20.6k
    I kaj da smo isli na all in protiv Celtica i popusili gol na kontru. Ni pobjeda protiv Milana nam ne bi bila dosta (vrlo vjerojatno).
  • Jaro
    8.3k
    Nakon 6 kola imamo isto bodova ko PSV i ManCity, 1 vise od PSGa i Stuttgarta... Solidna sezona do sada, a jbg, za prolaz treba veliki skalp i to je to - skinuti Arsenal ili Milan (moze i oba nije bed) ili zavrsiti natjecanje...
  • Ali
    2.3k
    Nisu nam se rezultati ovaj tjedan poklopili, ja sam polagao nadu u benelux bez lux :) , bruge i feynord, a oni bas sad proradili i stuttgart...
    Tak da izgleda da necemo uspjeti uci u zavrsnicu.
    No nismo se izblamirali, samo od bodova smo ubrali 8x700t€ , ako smo naučili nešto i to je super, a trebali smo naučiti da ulaskom u LP se mora uložiti 7-8 milja u pojačanja, isplati se !
  • jedan u nizu
    10k
    Mislim da bi 99,99% navijaca dinama momentalno potpisalo 8 bodova do kraja sestog kola.
    Tko bi nakon one veceri u Munchenu mogao misliti da smo vec u 6. kolu mogli osigurati prolaz, ili da imamo jos dvije prilike za napraviti isto?

Ja cu biti jako sretan sa ovogodisnjom epizodom u LP, pa i da izgubimo obje preostale utakmice sa 4-0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.