• dinamo u srcu
    1.8k
    slažem se sa tobom da smo jučer igrali ispod prosjeka prema naprijed, ali igramo na rezultat i ne mogu bit nezadovoljan. Sve jeu našim rukama. London ne očekujem previše, ali neka me iznenade.

Računica je jasna, jedna pobjeda nas dijeli od prolaska skupine. 11bodova bi trebalo bit dovoljno. Milan zadnje kolo na Maksimiru za prolazak skupine, slično kao Paok 2010. Iskusni smo i vjerujem da ćemo to i odradit.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Bio bi puno sretniji da sam vidio barem 15-20 minuta "rock and rolla" i apsolutnog rizika.db-izbjeglica

Ne bih rekao da se nije probalo, nego više da nije išlo. Ok mislili smo i na to kako da ne primimo al nije to bio neki teški bunker ili nešto. U drugom poluvremeno smo definitivno ozbiljnije krenuli prema naprijed. A na kraju krajeva teško je kad ti 2 motora u vezi fale plus još i Petković.
  • vjeko1701
    10.3k
    Da je Pjaca ono zabio, danas bi pričali o taktički odličnoj utakmici. Al nije. Jbg.
  • blackbully
    4.5k
    Izasli smo u susret Svabama koji su nam zapalili tribinu i poslali prijavu UEFI zbog standardnog pretresa te smo zahvaljujuci tome zavrsili na xy stranih portala u negativnom kontekstu. Zbog kortea navijaca BVB nepotrebni prometni kolaps u gradu, a poslije tekme na svakoj tramvajskoj stanici iterventni policajci kao da Trump i Putin drze bilateralni sastanak u Zagrebu. Evo i Skotima smo izasli u susret pa su nasi sugradani dobili skoro flasama u glavu u centru svog grada. Jos je red da "pocastimo" ulaznicom vise i navijace Milana kojima su vode navijaca odnedavno u zatvoru zbog kriminalnih aktivnosti.

Ne znam jel nas klub zeli zaradit koji euro vise od ulaznica ili neki visi interesi kazu da je pozeljno da u Zagreb dode sto vise potrosaca, ovaj navijaca. Ja ne znam koji to klub osim nas tako velikodusno "casti" gostujuce navijace.
    NitkoBitan

Moj prvi upis nakon dugih 6 mjeseci. Meni je tebe žao kakve ti gluposti ovdje pišeš.

Nakon BVB-a si cvilio 3 dana (a vidim još uvijek te drži) za njihovu brojku i famozni korteo. Majstore, pričamo o navijačkoj skupini koja, uz Eintracht i još nekoliko njih, ima najmasovnija gostovanja u Europi. Zašto im ne dati cijeli jug nego ih ograničavati na, da se tebe pita, vjerojatno 500 ljudi. A da ne spominjem onu tvoju genijalnu ideju kako bi radio tampon zonu na utakmici visokog rizika.

Nepotrebni prometni kolaps? Prođi ujutro u 7 sati od Gajnica do Črnomerca ili kroz Savsku pa se uvjeri prometnom kolapsu, a ne cvilit jer je centar grada jednom u 365 dana stao na čitavih 40 minuta zbog kortea. Valjda si to uspio preživjeti...

Uostalom, ako si toliko protiv kortea gostujućih navijača, onda si pretpostavljam i protiv naših kortea na gostovanjima? Naprimjer Bruxelles, Machester, Milan... Tamo se isto blokiraju ulice, nastane nečuveni prometni kolaps.

Pijani Škoti i naši dragi sugrađani su gađani bocama? Da, jesu. Ali ne zato jer je njima na terasi Ritma grada bilo dosadno nego je par naših klinaca došlo ispod i dobacivalo im da skinu zastavu Antife. Klasično navijačko koškanje, nije smak svijeta.

Ovo za Milanove vođe mi je uopće smiješno komentirati. Molim te, kad već pametuješ, koja to "vrhuška" jake ultras skupine nema bar nekakav problem sa pravosuđem. Ali ajmo sada zbog 10-ak ljudi koji vode Milanove ultrase zakinuti ostalih 3000 Milanista koji bi došli. Mila majko...

Legendo, nogomet se igra zbog navijača, ultrasa, atmosfere. Već ti je tu par ljudi objasnilo da je bio gušt preko puta gledati Yellow wall BVB-a, a bogami i jučer Celticovih.

Odjava.
  • Ludovic IX
    7.6k
    nadam se da milan neće u sljedeće dvije tekme ostvarit 6 bodova jer onda će protiv nas gristi da budu u prvih 8.. ako neće imat šanse za prvih 8, možda dođu ko protiv rijeke prije par godina.. bez želje i žara
  • ShanKu
    1.1k
    Trebe zvat Oršića samo za tu tekmu protiv Arsenala u Londonu i plitak potok :ok:
  • Mali Zeus
    14.6k
    Treba zabraniti gostujućim navijačima da dolaze u Zagreb!
  • emilperska
    7.3k
    Ako danas ne izgube Young Boysi. Postoji određena šansa da nam 9 bodova bude dosta, nije velika ali postoji + plus ako bi Feyenoord isto kiksao to bi nam išlo na mlin.
  • Klenx
    6.1k
    Stvarno nas ove godine nisu potrefili rezultati.
    Prvo od jako male količine neriješenih rezultata gdje bi nam samo njih par njih više omogućilo prolaz sa 8 ili 9 bodova, preko kikseva velikih klubova (ponajviše City, Real i PSG) do pobjeda i izvlačenja direktnih konkurenata u zadnjim minutama (Feyenoord na Etihadu, Brugge jučer, PSV protiv Šahtara itd...).

Samo jučerašnjim potencijalnim porazom Bruggea (a gubio je), i rasporedom do kraja bila bi realna šansa da bi uz koji kiks Stuttgarta ili PSG-a prošli sa 9 ili čak 8 bodova.
    Ovako je to samo teorija, objektivno je da će nam trebati pobjeda protiv Milana u zadnjem kolu i da ćemo s tom pobjedom na kraju biti oko 20. mjesta.

Poguralo bi nas danas kad bi za početak danas nešto izvukli YB u Stuttgartu i Sparta Prag kod Feyenoorda.

Ali u svakom slučaju, u zadnjem kolu ovisit ćemo sami o sebi, i imat ćemo se čemu nadati.
    Neki krumpir, frkefulja, možda Milan sa kojom rezervom, kiša, snijeg, vjetar, nikad se ne zna.
    Možda nas pomazi sreća.
    Možda bude dosta.

Ali do 29.1. itekako smo - živi!
  • Guinness
    2.4k
    u zadnjem kolu ovisit ćemo sami o sebiKlenx

... a možda i do zadnjeg kola riješimo što imamo
    Pita se nas nešto i na Emiratesu
  • Ludovic IX
    7.6k
    poraz, remi pa dvije pobjede pa poraz, remi pa dvije ....
  • Jaro
    8.3k

I sa dva poraza postoji sansa.....
    1*dFjMw4pUMzA4Db4MYTnfyA.png
  • flexXy
    2.5k

Ako YB i Sparta danas dobiju cak i velika
  • Paggini
    29k
    Šteta, stvarno su nam male šanse da prođemo u top 8 sa 14 bodova :worry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.