Bio bi puno sretniji da sam vidio barem 15-20 minuta "rock and rolla" i apsolutnog rizika. — db-izbjeglica
Izasli smo u susret Svabama koji su nam zapalili tribinu i poslali prijavu UEFI zbog standardnog pretresa te smo zahvaljujuci tome zavrsili na xy stranih portala u negativnom kontekstu. Zbog kortea navijaca BVB nepotrebni prometni kolaps u gradu, a poslije tekme na svakoj tramvajskoj stanici iterventni policajci kao da Trump i Putin drze bilateralni sastanak u Zagrebu. Evo i Skotima smo izasli u susret pa su nasi sugradani dobili skoro flasama u glavu u centru svog grada. Jos je red da "pocastimo" ulaznicom vise i navijace Milana kojima su vode navijaca odnedavno u zatvoru zbog kriminalnih aktivnosti.
Ne znam jel nas klub zeli zaradit koji euro vise od ulaznica ili neki visi interesi kazu da je pozeljno da u Zagreb dode sto vise potrosaca, ovaj navijaca. Ja ne znam koji to klub osim nas tako velikodusno "casti" gostujuce navijace. — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.