Danas nakon tekme jedva došao ispred sjevera,caskao sa Cordobom,nije cak ni ruke podigao kako treba na zajednickom navijanju.Ako se dogodio "incident" s navijačima sa zapada,tu mu sjever nije ništa kriv.
A nadurenu tetkicu slobodno može glumiti negdje dalje,igre koje pruža ove polusezone su ispod očekivanja. — BBBaranja
Cijena pada ocigledno — Dinamosaur
Izgubljene lopte koje spominješ u 80% nasoj tranziciji je on iznosio loptu 30+metara sam okruzen 3-4 bijela dresa... pa nije Messi u prime...covjek ide sprinta sa loptom izvlaci se na strane digne glavu ali skoro nikad nema nikog blizi da se ponudi. — Ali
Nisam bio na Slavenu, ali vele mi moji pretplatnici da je veselo bilo i da ga je velik dio zapada uzeo na zub nakon onog na Poljudu. — emilperska
Ugl sto hitnija prodaja dok se moze ubrat 20+ mil fiksno na potencijal + bonusi. — emilperska
Mislim da si pisao nešto o Gvardiolu, valjda o tome da je imao boljke i on dok je bio u HNL-u. — Mali Zeus
U kontekstu pogubnih grešaka s Fradijem i Villarealom, ali se vidjelo da ce bit worlclass. Ovdje vidim solidnog repstativca kak bi Dalčić rekao i to je to, ako ne bude ozljeda.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.