• Jaro
    8.3k
    Danas nakon tekme jedva došao ispred sjevera,caskao sa Cordobom,nije cak ni ruke podigao kako treba na zajednickom navijanju.Ako se dogodio "incident" s navijačima sa zapada,tu mu sjever nije ništa kriv.
    A nadurenu tetkicu slobodno može glumiti negdje dalje,igre koje pruža ove polusezone su ispod očekivanja.
    BBBaranja

Po ovome upisu i na sjeveru su "nadurene tetkice" koje su takve jer eto neki igrac nije digao ruke prema njima :rofl:
    Znaci Maetin se ne smije uvrijediti kad mu se vice da skine dres, jebe sve po spiaku, pita jel uzeo jos koju milju i sto sve ne, ali eto "sjever" ce se uvrijediti jer Martin nije "digao ruke" i "caskao je s Cordobom"...

A ismijava se torcida i postrojavanje...

Cijena pada ociglednoDinamosaur

Uzas... evo ja bih da cijena padne na nulu, nitko ga nikad ne odvede i ostane do kraja karijere u Dinamu...
  • Mali Zeus
    14.6k
    Nije dovoljno visoko digao ruke u pozdrav nakon tekme.

Riješit ga se odmah!
  • BBBaranja
    2.7k

Boli mene ona stvar jel on pozdravio ili ne,bolje da se ljuti sam na sebe jer je u lošoj formi,njemu je Dinamo samo odskočna daska.
    Ali vidi se koliko poštuje najvjernije navijače,koji ga koliko ja znam nisu vrijeđali.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Izgubljene lopte koje spominješ u 80% nasoj tranziciji je on iznosio loptu 30+metara sam okruzen 3-4 bijela dresa... pa nije Messi u prime...covjek ide sprinta sa loptom izvlaci se na strane digne glavu ali skoro nikad nema nikog blizi da se ponudi.Ali

Tako je, ovo je ključno, a ekipa izmišlja da mu nije stalo i slične gluposti.
  • emilperska
    7.3k

Ne znam vise ni sta sam pisao hahah..

Ugl sto hitnija prodaja dok se moze ubrat 20+ mil fiksno na potencijal + bonusi. Na ljeto nece bolja cijena bit, a on ce sve vise ic nama na kurac i mi njemu. Jebiga ovo mu je već cetvrta sezona s prvom ekipom, plebs je očekivao vise od takvog talenta. Njegova statistika meni za taj renome i hype oko njega nije opce impresivna do te mjere da ga gledam kao Olma. Onda on jos daruje okolo po HNLu golove, ekipa ga uzme na zub itd.

Nisam bio na Slavenu, ali vele mi moji pretplatnici da je veselo bilo i da ga je velik dio zapada uzeo na zub nakon onog na Poljudu.

Ugl Hoffenheim, PSG, Sociedad, Fiorentina, Katar, Arabija tko god da novce koje zelimo, neka ga uzmu čim prije, jer bolje neće bit..
  • Mali Zeus
    14.6k
    Nisam bio na Slavenu, ali vele mi moji pretplatnici da je veselo bilo i da ga je velik dio zapada uzeo na zub nakon onog na Poljudu.emilperska

Pusti zapad, tamo je uvijek bila najveća bagra. Sad malo razvodnjena jer je dost ekipe s istoka tam, al svejedno bagra.

On će ionak svakako ići na ljeto, a na zimu ga proadavati nema baš smisla, sami sebi bi pucali u noge. Bez obzira kaj si u pravu da bi trebao raditi veću razliku. Mislim da si pisao nešto o Gvardiolu, valjda o tome da je imao boljke i on dok je bio u HNL-u.

A to koji igrač ide na kurac tribinama ne znači puno, jer je ekipa dosta puta iracionalna.
  • Niko1986
    329
    Mislim da je svakome tko je gledao više od tri utakmice Martina Baturine jasno da on sinoć nije bio na 100 %. Utoliko mi je manje jasno što ga je stavio protiv Slaven Belupa i što nije barem oko 60. minute umjesto njega ubacio Stojkovića. U nekoliko navrata je Baturina krenuo u onaj svoj sprint u kontru i točno se vidjelo da mu fali par koraka, koje je inače imao. Nadam se da će ga se odmoriti protiv Lokomotive i da ga se neće stavljati makar rezultat bio negativan.
  • Jaro
    8.3k
    Ugl sto hitnija prodaja dok se moze ubrat 20+ mil fiksno na potencijal + bonusi.emilperska

A Dinamo će biti jači njegovim odlaskom? Ne kužim poantu. OK, kužim da ga ne voliš jer u svakom postu napišeš Hoffenheim, ali odgovori: hoće li Dinamo biti jači kad Baturina ode?
  • serbus
    4.4k
    Nitko ne valja više, Martin je naš kad ide i kad nejde dečki ulaze ozljeđeni na tekme daju svoj trenutni maksimum šute i rade. Ja se nadam da će u inat tim pizdama koje ga uzimaju u usta a nisu dva na nogu napravili dići sve tri kante ...
  • emilperska
    7.3k
    Mislim da si pisao nešto o Gvardiolu, valjda o tome da je imao boljke i on dok je bio u HNL-u.Mali Zeus

U kontekstu pogubnih grešaka s Fradijem i Villarealom, ali se vidjelo da ce bit worlclass. Ovdje vidim solidnog repstativca kak bi Dalčić rekao i to je to, ako ne bude ozljeda..
  • Mali Zeus
    14.6k
    U kontekstu pogubnih grešaka s Fradijem i Villarealom, ali se vidjelo da ce bit worlclass. Ovdje vidim solidnog repstativca kak bi Dalčić rekao i to je to, ako ne bude ozljeda..emilperska

Ok i to je nešto, dapače.
    Glavno da ne ode rutom Ćorića i Haladone.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Moram priznati da mi ne idu u glavu komentari da je lik bio užasan jučer. Čini mi se da to pišu ljudi koji su ga uzeli na zub i ne žele promijeniti svoje mišljenje.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Nabavite dečku medvjedića dobra srca da mu bude emocionalna utjeha, eto...neznam šta bih rekao, ako je on i nakon sinoćnje utakmice još uvijek naprnjen zbog tri lika koji su mu nešto pogrdno vikali s tribine prošli tjedan, onda mu se očito jako titralo u dosadašnjoj karijeri pa je malo previše razmažen.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Čekajte, a na temelju čega se zaključuje da je naprnjen.

Ovo mi je fascinantno, izmisli se nešto na temelju ničeg da bi se onda još više sralo po njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.