• Ali
    2.3k

Oprosti ali mislim da nisi relevantan.
    Koliko se Martin trosi ker realno nema kvalitetne suigrače i koliko to troši i koliko je to duela koje u ekipama koje su izbalansirane u kakve Martin svojim znanjem pripada nebi imao.
    On ce biti razina Kovačića , inter, Real, Chelsea, Mci... nekoliko pehara LP. Trebamo uzivati dok ga mozemo jos gledati uzivo na raspalom maksimiru
  • Crusades
    14.2k
    Pored Pjace koji nitijednom nije prošao, pobjegao, napravio bilo staMiro Vugrinec
    Osim samo najbolje šanse na utakmici
  • Crni86
    6.4k
    luka modric prve dvije sezone nije igrao paralelno europu, repku i hnl. Luka modric je paralelno hnl i europu igrao tek sa 23 godine.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Od Batija se puno više očekuje, kao što sam i napisao prije nekoliko dana, on kao da nema napretka. Djeluje mi da je prije dvije sezone bio bolji, barem po učinku. Ovo je nevjerojatno da on ne može igrati niti jednu utakmicu 90 minuta s 21 godinom (tu ne mislim na zadnje 3 gdje je očito ozlijeđen), a to što igra ozlijeđen neću zamjeriti njemu, nego treneru koji ga stavlja takvog u igru i ne vadi ga van ako mu ne ide. Prvo mora ozbiljno poraditi na nošenju s kritikama s kojima se do prije koji dan uopće nije susreo. Netko je već napisao, što je Petković trebao napraviti nakon svega što je doživio, pa njega se pljuje od kad je došao ili kako je trebao reagirati na proslavi naslova nakon onih zvižduka (nisu bili samo zvižduci)? Profesionalan si nogometaš, moraš se znati nositi s kritikama. Naravno, degutantno vrijeđanje ne podržavam. I ovo da praktički nije pozdravio Boyse je isto too much s njegove strane. Ne znam je li bilo neprikladnih povika s njihove strane, ali oni su bili jedini koji su pružali bezuvjetnu podršku momčadi u ovoj krizi sve do Slavena za vikend, iako su neki znali komentirati kao do kada Boysi misle podržavati ovakve rezultate, evo ja prvi sam kritizirao. Ako je netko zaslužio pozdrave, onda su to oni, a nemoj pozdravljati Zapad ako su ti se već tako jako zamjerili iako ozbiljno moraš razmisliti o nošenju s pritiskom i kritikama.
  • MarK
    812
    Za hnl utakmice ima dovoljno dobre suigrače pa je protiv Os, Ri i Haj bio grozan. To što tvrdiš može proći za LP, ovamo nikako. On će valjda biti jedina zvijezda za kojom neću žaliti kad ode. Inače želim mu modrićevsku karijeru u Europi i repki.
  • Medvedgrad
    326
    svašta Martine, negativno me ovo iznenadilo.

on sa ovakvim stavom nema šanse da će moć igrat u velikim klubovima. Pa jel zna on kakve se uvrede u svitu dobijaju? I zaslužene i nezaslužene. Profesionalac si i samim tim plaćas tu cijenu, jedan dan će ti cili stadion skandirat a drugi zviždat a ne da se uvrijediš na uvrede od par kobasičara sa zapada.
    don

Već igra u velikom klubu. A posebno ga je povrijedilo ono u petak zato što ima emocije za ovaj klub. Najviše boli izdaja od onoga tko ti je blizak.

A tim debilima koji su ga vrijeđali trebo je pokazat srednji prst, oštro odbrusit ili nešto slično napravit.
  • Marley
    2.3k
    Kao prvo, ne postoji osoba kojoj ce biti svejedno cuti javno izdrkavanje po sebi. Samo ce se neki nositi s tim naizgled bolje. Ali budite sigurni da nitko nije ravnodusan. Sto mislite da jednog Petka boli briga za sve sto je ovih godina progutao? Ma mos mislit. Pa nitko nema toliko debelu kozu.
    Drugo, Martin je mlad, vjerojatno se nije jos sreo s ovakvim neugodnostima. Treba vremena za nauciti nositi se s tim. Nema mu se sto zamjeriti, nista ruzno nije rekao.
    Bilo mi je bas zao zbog te situacije, a sad jos i vise.

Pa jel nam sad treba da se igrace zakucava mentalno u pod, od strane "navijaca", kao da nisu vec dovoljno zakucani?

Tu scenu na Zapadu nisam vidjela, ali alergicna sam na takve kretene. Auf, kako mi nekad na tribini dodje zao sto nisam u poziciji zalijepit koju samarcinu takvima. Veeeelike face, mos mislit.
  • austrijanac
    4.6k

Baturina je loš bio danas i to ću mu propisat na temelju umora.

Ti ga neumoljno brani, ali za ovu tekmu nećeš jer je loš bio. 15 izgubljenih lopti, nikakva trka i bio je van tempa cijelo vrijeme.

Kazem, umor ga stiže, ima opravdanje, no tvoje komplimente ne kužim često.

Da se razmemo, ne zaslužuje pljuvanje koje dobiva, no ima se razumjevanja sa svake strane.
  • Nevo7
    904
    Podrška Batiju, samo gazi i ignoriraj debile koji misle da mogu privatizirati mišljenje o Dinamu i igračima.
    Inače, na Zapadu su se dali naći i navijači Celtica. Da ste mogli čuti kakve su komentare imali za Baturinu. I to u onom rijetkim situacijama kad je mogao nekaj proigrati. Od "pure class" do "next big thing", usporedba sa Modrićem i ne znam čime sve. Međusobno su komentirali da nije brz, ali može zadržati loptu. Začudili su se kad im je rekao čovjek ispred da je ozljeđen, oni su mislili da je "tired of season and ill". Slično su rekli za Kačavendu, al da fali ono nekaj.
    Tako govore o našem najboljem igraču ljudi koji već godinama prate otočki nogomet. Vidim da i index prenosi kaj kažu škotski mediji o Baturini.
    A istovremeno tu na forumu i na tribini postoje debili koji dvjesto metara autom idu kupiti kruh, a koji prigovaraju da je Martin od 21 godina i polusezonom bez poštenog odmora nepokretan, panj, da ne kažem dalje.
    I onda se nađu neki ovdje koji su uvređeni jer Bati (ni)je komentirao navijače. Smiješno!
  • Ali
    2.3k
    @austrijanac, Martin nije bio loš !

Izgubljene lopte koje spominješ u 80% nasoj tranziciji je on iznosio loptu 30+metara sam okruzen 3-4 bijela dresa... pa nije Messi u prime...covjek ide sprinta sa loptom izvlaci se na strane digne glavu ali skoro nikad nema nikog blizi da se ponudi.
    Spikic se redovno skriva i bjezi od suradnje, Kule se nudo za suradnju ali nema kvaliretu za zagraditi i odigrat dobar pas, Pjaca.moze tehnički ali je mislim danas bi odosta uplašen od trenera da ce Celtic probijati nokove pa da mora pomoći RPG kao osigurač... i tu se gubio i trosio.
    Jos su mu tu bili Kača koji kennešto i dolazi naprijed ali ne dovoljno opet isto brenza od trenera da se vrati i bude osigurač i Rog koji je isto malo dolazio i nudio se.

Mogao je Martin kao Mišić odigrat alibi na statistiku spustit se par metara niže i nabijati dodavanja unatrag na sigzrnog i prvpg do sebe.Ali on nije takav, on ide naprijed vuče i oroba, naravno nije Messi i nekad izgubi loptu, nekad krivo odluči... ali zasluzio je danas aplauz i pohvale.
  • hardek
    3.4k
    Teška utakmica za Martina, uglavnom je bio jako dobro čuvan jer su i oni znali odakle prijeti opasnost a te neke situacije koje si je uspio sam stvoriti jednostavno je falio onaj zadnji dodir/pas.

Evidentno je da mu jako fali Sučić, što zbog razumijevanja igre između njih dvoje, što zbog toga što nas je protivnicima lakše branit kada znaju da opasnost prijeti samo s jedne strane.
  • BBBaranja
    2.7k
    Danas nakon tekme jedva došao ispred sjevera,caskao sa Cordobom,nije cak ni ruke podigao kako treba na zajednickom navijanju.Ako se dogodio "incident" s navijačima sa zapada,tu mu sjever nije ništa kriv.
    A nadurenu tetkicu slobodno može glumiti negdje dalje,igre koje pruža ove polusezone su ispod očekivanja.
  • Dino
    2.9k
    Sve je to dio stvaranja pobjednickog mentaliteta. Nije mi bilo drago preskociti pozdrav nakon utakmice protiv Slavena, ali sad bar vidimo da im je, ako nista drugo, jako stalo do nas. Sam se drzi Bati i na terenu im svima odgovori!
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ovdje baš može čovjek svašta pročitati...hebete majku igračima jer im nije stalo, a kad je nekom stalo onda je razmažen. Šupci su svi jer odlaze iz kluba čim uspiju, a dvojica najboljih koja su ostala trpe najviše uvreda. Pa majku mu ljubim, čovjek je vidno ozlijeđen, ne stavlja sam sebe u igru, a sigurno neće reći Bjelici da ne može. Uvijek je isticao navijače i davao sve (e sad, nekad je pretjerivao, solirao, gubio - ali to je mladost, nezrelost) i opet ne valja. Pa mi ne zaslužujemo te dečke, a onda ćemo kmečati kako su šupci i ne žele se vratiti u svoj omiljeni klub.
  • Dinamosaur
    1.7k
    Jel i dalje postoji interes Reala? Ili pola europe, svejedno, trebalo bi ih podsjetiti. Cijena pada ocigledno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.