• Boysica
    561
    Baš to koji ste vi kreteni igramo protiv momčadi koja nije izgubila ni jednu tekmu ovu sezonu i stvarno nemam šta zamjeriti nasima bore se uči će kad tad kome god...
    Bolje ne citat u opće zonu jer samo pljuvaci pišu di vam je pozitiva jel volite vi Dinamo ..
    Jedva čekate da bude nes loše...
    Uzas treba vas sve banirat malo na hladenje
  • Orc123
    9.3k
    Kaj najgore ja mislim da s Petkom, Sucicem i Misicem te spremnim Batijem bi pojeli ove...nista ovi posebno nisu....
  • don
    8.2k
    lipo smo ugušili igru.
  • Mandelinho
    437
    Jeste vi svjesni da Kule igra svaku utakmicu, pa covjek nema vise snage, treba mu odmora. Jeste vi neki ikad igrali nogomet?
  • Str1nger Bell
    1.5k

Di sam mu ja pozelio ozljedu ?

Uz sve ove ozljede Kulenovica bi najlakse zamjenili makar nemamo napadaca, jer da stavis Bjelicu i njegovog sina u napad više bi napravili.
  • Praskaton
    2.8k
    Ocekivano sve,nadat se nekoj polukontri ili prekidu.
    Bolji su al ne znaci da nemamo sanse.Nadam se buđenju kao i u drugom pol sa Belupom.
    Siguran sam da ce svoju priliku dobit Hoxha,Mbuku i Pavic.

Nemam koga izdvojit kao posebno loseg ili dobrog.Mora ovo bolje u drugom dijelu
  • BBB ROHOLT
    31
    Ajmo sad stisni pa šta Bog dragi da
  • Zagi
    8.7k
    Dobri su Škoti ali
    uplakani idu noćas doma.

+ za Špiku. tvrd
    - za Baturinu. razočaravajuća rješenja
  • Jos-Optimus
    3.2k
    pa za poluvrijeme, onda u 60-oj krenuti na sve ili nista.
  • vjeko1701
    10.3k
    @Str1nger Bell Zadnja opomena za ovakvav post.
  • Dani Olmić
    588
    nisu, al njima ne trebaju 3 boda, a nama bome trebaju i to obavezno
  • Petar86
    980
    Neka nabijacine to nama trenutno i odgovara, mozda uvaljamo nekakav kumpir nekako

Za 2.pol me strah Ristovskog kako ce se provesti s Maedom
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Celtic nije ništa posebno. Doslovno da se samo u polukontri/kontri ubrzaju naša dodavanja mislim da bez problema dođemo do zicera. Problem je šta previše kompliciramo naprijed, npr. Pjaca.
  • JMastermind
    132
    Ne znam jesu škoti stvarno tako tihi, ali do sjevera se nisu čuli dvaput...
  • Jay
    138
    Rog bi mogao opet crveni pokupit, tresem se svaki put kad je blizu lopte ili njihovog igraca.
    Mbuku unutra sto prije :pray:

Nismo ni priblizno losi kao sto pisete, preletim preko postova i muka mi je. Ovo je plan, imamo Bjelicu na klupi i znate svi kako igramo. Utakmica kao stvorena za Petka, ali njega nema i igras s kim mozes. Malo vjere dajte, moze to Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.