• serbus
    4.4k
    Meni su svi dobri,pokrivaju se na terenu kad se i griješi bodre se idemo dalje igraj...
  • Praskaton
    2.8k
    Ne brinite sve je ovo dio plana,pa da im sad zabijemo i natjeramo ih da krenu ofenzivnije okrenuli bi nas odmah.
    Čekamo 89. min i udarac Tea sa 30m za pobjedu.
  • Marley
    2.3k
    Jel moguce da se navijacem zove netko tko nasem igracu prizeljkuje ozljedu? Uzas :down:
  • Markelo
    2.9k
    Ova utakmica je naša najbolja šansa za prolaz. Ovi su gori nego što sam mislio. Očito su izrazito domaćinska ekipa. Otvorit se u nastavku pa ili prolaz dalje ili okretanje Hnl-u
  • Time
    926
    Špikic najbolji(uz dužno poštovanje prema špiki koji mi je jako drag igrac),a to govori puno kakvi smo...
  • Boysica
    561
    Ma nis ih se ne čuje ni na tv- u ...
    Samo sjever čujem i to danas baš naj jaceee brutalni ste
  • NitkoBitan
    20.6k
    Naravno da Celtic nije neki svemirski stroj. Osim Rangersa u ligi su svi redom klubovi gori od Rijeke i Hajduka, od tuda te famozne neporazenosti.
  • vjeko1701
    10.3k
    @Dani Olmić @Doktor Kunić Smirite se dobrovoljno inače ide prisilno.
  • CastAway1986
    2k
    Obrambeno dobro stojimo osim kad se poigravaju kao RPG sad na kraju..Naprijed treba hrabrije jer ima prostora za to , manje pljuvati više navijati..Što se Kulenovica tiče svi se slažemo da je za drugog ili trećeg napadača u klubu onda ne znam čemu toliko kenjanje po njemu...Da su svi zdravi dobili bi ove bez problema
  • Marc
    207
    Nekak je ovo sve kamilica.. jedini plus za navijace bas se dobro cuje
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Duboke isprike svim povrijedenim navijacima Dinama i Kulenovicu.

Nitko Kulenovicu nije pozelio ozljedu, samo sam napomenuo da bi njegov izostanak najlakse nadomjestili i vjerovatno bi cak i profitirali od nekog drugog u napadu.
  • vjeko1701
    10.3k
    Post je bio jasan, ne treba niti sarkastična isprika niti nekako polu-izmotavanje. Upozorenje stoji.
  • Zagi
    8.7k
    Ok je ovo, nakon istovarivanja po Kuletu , zabit će ga kukom.
    Neka, i to se broji.
  • Marc
    207
    Ugl nasi djeluju tromo i umorno ne razumijem di je problem i zasto.. i zasto je toliko ozljedjenih.. kad vidim da su nam juniori na klupi zaista cudno..
  • Marley
    2.3k
    Nista me ne bi vise usrecilo veceras nego da Kule ovo rijesi veceras, kako god.
    Strah me i pomislit sta je tek po drustvenin mrezama, kad smo ovdje ovako puni "podrske" nasem igracu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.