• Peškaman
    5.4k
    Ljudi dragi mi nekom govorimo da imaju slabu ligu,da vas podsjetim.
    Hajduk je ispao od Ružemberoka.
    Rijeka je ispala od Olimpije.
    Osijek je ispao od Zire.
    Ja sam siguran da bi jedan Aberdeen dobio Osijek i Rijeku.
    Mislite da postoji neka razlika između Gorice,Istre i tipa St. Mirrena i Motherwella.
    Što je nama Gorica,to je njima jedan od navedenih klubova.
  • MarK
    812
    Da smo bili kompletni siguran sam da bi dobili utakmicu. S obzirom da jedan Celtic troši 70-80 posto zarade od transfera na pojačanja ogromna je stvar biti u egalu s njima. Trošiti 6-7 mil na pojačanja i biti konkurentan u LP je nestvarno. S druge strane oni potroše 20-30 mil svako ljeto. Da nam je njihova lova bili bi Real za njih.
  • Boycie
    1.6k
    Prvo poluvrijeme je ukazivalo na jos jedan poraz, Celtic je dobro izgledao, ali drugo su bili itekako zreli za primiti, ostaje jedino zal da nismo mozda oko 60te min. vec probali sa Stojketom, Hoxhom i Mbukuom. Gledajuci objektivno, X je realan.

A za ovog Marcinog novinara, neka kaze da li je 8b za ekipu sa jednom od najmanjih vrijednosti i 2 tekme bez pola prvotimaca, uspjeh ili neuspjeh.

2-2-2 u LP je odlican rezultat, pogotovo ako znamo da je uz malo srece protiv Monaca i sa kompletnim sastavom jucer, to vrlo lako moglo biti 4-0-2. Zivi smo i u igri.

Slijedi slag na tortu i nagrada za svakog navijaca, gostovanje u Londonu, jos jedno skolovanje.
    A onda, mozda je stvarno tako zapisano i sudjeno, da kompletni tucemo veliki Milan i delirij na Maxu u zadnjem kolu.

Navijanje jucer jedno od boljih izdanja ove sezone. Steta samo sto opet fali tih 15tak % u sluzbenoj brojci...
  • DZGIS
    1.5k
    Sjever standardno, opet na vrhunskom nivou. Grmilo je sa sjevera kao da je HNL tekma u kojoj nam 3 boda osiguravaju naslov prvaka. Nema straha, nema potrebe za pesimizam, uz podršku i snagu najvjernijih i kad je najteže. To smo kroz ovih 15 godina valjda dovoljno shvatili. NE DAMO DA POTONEŠ!

FB-IMG-1733931480071.jpg
  • miro
    4.9k
    Meni se isto sa SD činilo fakat jako glasno i dobro, kak je to zvučalo na Zapadu i TV?
  • masacusec
    4.2k
    Uopće nema smisla pisati u kondicionalu i prejudicirati pobjedu da smo bili kompletni, da je igrao ovaj, da je igrao onaj...to su bapske priče. Tako je kako je i uopće nije tako grozno!
    8 bodova u 6 utakmica u LP....alo!
  • Infinity
    16.9k
    Ja sam siguran da bi jedan Aberdeen dobio Osijek i Rijeku.Peškaman

Jedan Aberdeen je jednom i dobio Rijeku, mada vjerojatno ni oni sami ne znaju kako. Nije se Rijeka puno nacekala da im se osveti. Pored njih su nabili i Hiberniana kasnije.

Osijek je imao priliku igrati samo s Rangersima, mada ni tu nisu bili daleko od prolaza dalje.

Ljudi dragi mi nekom govorimo da imaju slabu ligu,da vas podsjetim.
    Hajduk je ispao od Ružemberoka.
    Rijeka je ispala od Olimpije.
    Osijek je ispao od Zire.
    Peškaman

Imaju i skoti svoje trenutke slave. Daleko je to od neke ozbiljne lige. Mozda i jeste jaca od HNL-a, ali vecu razliku radi drugi vs. drugi nego nizeplasirane ekipe. Pokusao sam nekad gledati taj njihov nogomet, ocajno je to.

Mislim da se i njihovu ligu, a i Celtica precjenjuje. OK, mi smo bili oslabljeni neigranjem veceg broja igraca, pa je bod solidan, ali bi u svakom drugom slucaju rekao da je sve osim pobjede podbacaj. A velicati bod? Da smo bili bez jos dva igraca mi ne bi padalo napamet tu dizati Celtica i govoriti kako je bod ustvari velik. Solidan da i nista vise.
  • Peškaman
    5.4k
    Pokusao sam nekad gledati taj njihov nogomet, ocajno je to.Infinity

Zato što mi nismo naviknuti na takav nogomet,u njih se dosta igre svodi na skok igru i duge lopte.

A velicati bod?Infinity

Vrlo jednostavno, s onakvim rosterom igrača i situacijom s trenutnom formom,bod je okej i zadovoljan sam s tim da smo i dalje u igri za prolaz.
    Nikakvo veličanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.