• Salva
    2.6k
    A kad se sjetim kolovoza i kako me se ovdje napadalo jer sam “pljuvao” po Kulenoviću. Blagi užas, ali kako sam i napisao, to je njega realnost i nema potrebe da ga se sada vrijeđa.

S obzirom na sastav, izostanke i ozljede, igra uopće nije loša.

Celtic vrlo loš.

Mbuku i Stojković IN i molit Boga da uđe neki krumpir. Iako i bod bi potpisao.
  • Dani Olmić
    588
    Mislim da se sad vidi kakav je Kulenovic napadac, nikakav
  • San Lorenzo
    17.7k
    Negledljiva nabijačina.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Apsolutno na zimu dovest napadača koji je kvalitetom starter, a Kule nek bude treći napadač. Ovi Celticovi Japanci, toliko najavljivani, a jedino je Maeda neš pokazao. Nadam se da neću ureknut pa da nam netko od njih zabije u nastavku. :zip:
  • batron
    8
    Bati i Kule out, Stojke i Mbuku in
  • hardek
    3.4k
    Nikad u životu nisam više vremena proveo na mobitelu za vrijeme Dinamove tekme nego danas.

Celtic došao po X, a mi čekamo 70. minutu da idemo all-in
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Prije tekme svi govorite da je samo bitna reza, a sad vec serete naveliko. Dobro je, ovo smo htjeli.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Daj nam penal Felixe, drukčije ne vidim načina kako čemo uputit udarac prema golu, a kamoli zabiti...
  • Peškaman
    5.4k
    Mbuku umjesto Kulenovića u vrhu napada, Kulenović je nevidljiv.
    Apsolutno ne dobijamo ni dugim loptama na njega.
    Šteta za ovoliko ozljeda, može se sa Celticom igrat'.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Pjaca u špicu, Kulenović i Baturina van, Hoxha i Stojković unutra.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Prije tekme svi govorite da je samo bitna reza, a sad vec serete naveliko. Dobro je, ovo smo htjeliJos-Optimus

0-0 nam znači isto koliko i poraz.
  • Slush
    754

Odvratno s tvoje strane zeljeti nekome ozljedu, a pogotovo nasem igracu.
  • Dani Olmić
    588
    Kulenovic em nezna jednu loptu primitit, em gubi svaki duel, em kad dobije priliku loptu ne pogodi ili puca kilometre pored gola
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Prepustili smo im igru pa gore kaj bude - razumljivo obzirom na izostanke, ali dišemo na škrge već.
    Šteta za one dve Kuletove prilike, baš ga neće, očito je psihološki dotaknuo dno...
    Ajmo u drugom neke izmjene Neno, možda Mbuku umjesto Kuleta za početak
  • dinamo vitez
    445
    Nadam se da ovi ostaci ostataka od igrača koji igraju danas kuže da im je ovo kvalifikacijska utakmica. Mogu postati besmrtni heroji večeras, a mogu i ostati prolaznici koje će se brzo zaboraviti. Svi moraju brzinu više u drugom poluvremenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.