• Chempers
    1.5k

Mi ju nismo imali 25 godina pa smo RB korporaciju ostavili kruha gladni bez po muke.
  • Rile
    203
    Samo molba za prijatelja koji moli da danas rokne Zdravo Mariju, Ocenas nije pomogao zadnjih par puta.

Ajmo plavi!
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Danas želim samo trku, borbu, zalaganje, da izgore na terenu! E da, i neka Kule prekine golgeterski post :wink:
    Uz huk s tribina i tradiciju koja je na našoj strani, vjerujem u pobjedu...
    Igraj Dinamo! Naprijed Dinamo! Ajmo Dinamo! Hrabro Dinamo!
  • Marley
    5.9k
    E, nisam stigla poslusat pressicu, sto kazu tko nam je na golu? Zagi definitivno ili...?
  • Twisted1
    1.2k
    Danas ako se ne varam, KTC igra 200tu utakmicu za klub?
  • Krizy
    76.9k
    Da, baš sam i ja jučer gledao.
    Igrao je za samo četiri kluba u karijeri.
    199 - Dinamo
    142 - St. Étienne
    117 - Stade Rennais
    31 - Cardif City
  • Twisted1
    1.2k
    Da, baš sam i ja jučer gledao. — Krizy

Oličenje onoga kako želim da igrači igraju za Dinamo.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ako je netko zaslužio koreografiju onda je to KTC. Nadam se da će dobiti ovacije danas.
  • Neron53
    2.8k

Ti da imas ikakve veze sa navijacima, takve idiotarije nikad nebi napisao.
    Netko da je zasluzio zavrsiti u zatvoru jer je otisao na gostovanje za koje je bila zabrana organizirane prodaje ulaznica za gostujuce navijace. Nista vise.
  • tp1997
    3.4k
    Nisam ni ja poslušao, ali to ne bi smjelo biti upitno.

Zagorac brani u vrhunskoj formi zadnjih par utakmica, tako da je po meni čak i kraj nedavno oporavljenog Nevistića u ovom trenu prva opcija.
  • ZGV
    4.1k
    Jedna opaska...
    2003. - 21. svibnja, Celtic je došao do finala Kupa UEFA - svoga prvog europskog finala nakon 33 godine - protiv Porta. Preko 80 tisuća Celticovih navijača otputovalo je u Sevillu na utakmicu, ali je konačni rezultat doveo do bola, jer su izgubili s 3-2 u produžetku.

Potpuno netočno, tu je bilo sigurno preko 150.000 navijača Celtica iz cijelog svijeta uključujući i nas par iz Hrvatske :-)
  • Krizy
    76.9k
    Službena stranica Celtica kaže 80 tisuća, ali vjerujem da je i to moguća brojka.
  • T90d
    3.3k

Koji vrag se njima dogodio da su se okrenuli toliko lijevo, da imaju više Palestinskih zastava nego ičeg drugog?
  • Mihaljević
    15.2k
    Celtic nam samo može biti primjer kako se igra na dva fronta i kako se dovede kvalitetni igrači, pogotovo Japanci.
    Dinamo-Zagreb-v-Celtic-010.jpg?width=465&dpr=1&s=none&crop=none
    Igrajte za povijest i za sveti klub!
  • Mali Zeus
    22.2k
    Koji vrag se njima dogodio da su se okrenuli toliko lijevo, da imaju više Palestinskih zastava nego ičeg drugog? — Toni90d

Nisu li oni uvijek bili lijevo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.