• Chempers
    331

Mi ju nismo imali 25 godina pa smo RB korporaciju ostavili kruha gladni bez po muke.
  • Rile
    42
    Samo molba za prijatelja koji moli da danas rokne Zdravo Mariju, Ocenas nije pomogao zadnjih par puta.

Ajmo plavi!
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Danas želim samo trku, borbu, zalaganje, da izgore na terenu! E da, i neka Kule prekine golgeterski post :wink:
    Uz huk s tribina i tradiciju koja je na našoj strani, vjerujem u pobjedu...
    Igraj Dinamo! Naprijed Dinamo! Ajmo Dinamo! Hrabro Dinamo!
  • Marley
    2.3k
    E, nisam stigla poslusat pressicu, sto kazu tko nam je na golu? Zagi definitivno ili...?
  • Twisted1
    593
    Danas ako se ne varam, KTC igra 200tu utakmicu za klub?
  • Krizy
    48.6k
    Da, baš sam i ja jučer gledao.
    Igrao je za samo četiri kluba u karijeri.
    199 - Dinamo
    142 - St. Étienne
    117 - Stade Rennais
    31 - Cardif City
  • Twisted1
    593
    Da, baš sam i ja jučer gledao.Krizy

Oličenje onoga kako želim da igrači igraju za Dinamo.
  • The Undertaker
    6.2k
    Ako je netko zaslužio koreografiju onda je to KTC. Nadam se da će dobiti ovacije danas.
  • Neron53
    1.1k

Ti da imas ikakve veze sa navijacima, takve idiotarije nikad nebi napisao.
    Netko da je zasluzio zavrsiti u zatvoru jer je otisao na gostovanje za koje je bila zabrana organizirane prodaje ulaznica za gostujuce navijace. Nista vise.
  • tp1997
    685
    Nisam ni ja poslušao, ali to ne bi smjelo biti upitno.

Zagorac brani u vrhunskoj formi zadnjih par utakmica, tako da je po meni čak i kraj nedavno oporavljenog Nevistića u ovom trenu prva opcija.
  • ZGV
    3.4k
    Jedna opaska...
    2003. - 21. svibnja, Celtic je došao do finala Kupa UEFA - svoga prvog europskog finala nakon 33 godine - protiv Porta. Preko 80 tisuća Celticovih navijača otputovalo je u Sevillu na utakmicu, ali je konačni rezultat doveo do bola, jer su izgubili s 3-2 u produžetku.

Potpuno netočno, tu je bilo sigurno preko 150.000 navijača Celtica iz cijelog svijeta uključujući i nas par iz Hrvatske :-)
  • Krizy
    48.6k
    Službena stranica Celtica kaže 80 tisuća, ali vjerujem da je i to moguća brojka.
  • Toni90d
    980

Koji vrag se njima dogodio da su se okrenuli toliko lijevo, da imaju više Palestinskih zastava nego ičeg drugog?
  • Mihaljević
    10.7k
    Celtic nam samo može biti primjer kako se igra na dva fronta i kako se dovede kvalitetni igrači, pogotovo Japanci.
    Dinamo-Zagreb-v-Celtic-010.jpg?width=465&dpr=1&s=none&crop=none
    Igrajte za povijest i za sveti klub!
  • Mali Zeus
    14.6k
    Koji vrag se njima dogodio da su se okrenuli toliko lijevo, da imaju više Palestinskih zastava nego ičeg drugog?Toni90d

Nisu li oni uvijek bili lijevo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.