• Probirštift
    650

Pitaj Boga tko je to napravio nije svaka pizdarija u Zagrebu povezana s Boysima pogotovo kak ima grupa klinca s noževima kaj traže ljude pare oko trga već je bilo aktualno prije nekoliko mjeseci
    U Zagrebu imaš manjina i pizdi materina kaj se doteplo da se do sutra može razmišljati
    A ako se pijan derao i radio sranja kao kak su ovi bacali flaše onda nije ni čudno da je pobrao batine
  • Carrasco
    4.5k
    Najjači kad je najteže, ajmo Dinamo!!!
  • Infinity
    16.9k
    Najveci optimizam mi budi to sto im je Dortmund dao sedam komada, od cega cak pet za poluvrijeme. I to je lose, jer se nadam da su oni losi umjesto da vjerujem da smo mi dobri. Jedva cekam pauzu, remont, pripreme...
  • ksapi
    3.4k

Stvarno i dalje postoje ljudi koji misle da BBB nose nozeve?
  • emilperska
    7.3k

Meni optimizam daje to što nas nitko nije nokautirao ove godine od kad nas je preuzeo NB niti općenito pod njim. Čak ni Pep ni Dortmund gdje smo oslabljeni bili jako u obje tekme. Općenito su tranzicijske utakmice njegov know how i tu sa slabijim momčadima (što mi danas jesmo) izvlači maksimum. Očekujem ružnu utakmicu od koje će običan promatrač bježat.

Kladionice su drastično spustile koeficijente na Celtic. Od 2,5 prije 7 dana smo od 1,95-2.1 na pobjedu Celtica. X2 je prije 7 dana bio 1,5, sada je 1,35 s tendencijom pada na 1,3. Koeficijent se lagano približio onom Monaca protiv nas na Maksimiru..

Uglavnom, nisam mislio da ću to reći prije mjesec dana, ali bio bi jako zadovoljan s X-om. Imali bi 8 bodova i šansu da protiv Milana s pobjedom sigurno, a s X-om možda se dočepamo 24.og mjesta. Inače bi uvijek protiv Celtica doma očekivao pobjedu, ali ovo su baš ekstremne okolnosti radi devastiranog kadra..
  • Marley
    2.3k
    Dobro je, pesimizam mi kopni, uzbudjenje brise sve drugo haha...

Predbozicno je vrijeme, pa sto nas ne bi dopalo i neko lijepo cudo. Neka padnu Skoti na Maksimiru od razmontiranog Dinama!

Jao kakav bi to bio psiholoski boost za igrace... u pravo vrijeme. Da napokon krene neki pozitivan niz, prije zimske pauze.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Nije nažalost, zaslužili su. Ne zbog ubojstva jer za to nisu krivi, nego zbog samog odlaska dolje iako je bilo zabranjeno.Izet Hajrović

Ovo su gluposti kakvima bez demantija nije mjesto na forumu navijača Dinama. Nitko u Grčkoj nije bio u zatvoru jer je osuđen ili kažnjen zbog nečega, bili su u istražnom zatvoru. To nije sankcija za nekog tko je kriv, to je mjera za osiguravanje provođenja istražnih radnji - u normalnim državama, doduše. U Grčkoj, s druge strane, bolje da ne počinjem. Ali da se vratim na tvoj komentar: ne, nitko nije bio u zatvoru jer je "zaslužio" ili "zbog odlaska dolje iako je bilo zabranjeno", to su naprosto potpune laži.

Jao kakav bi to bio psiholoski boost za igrace... u pravo vrijeme.Marley

Baš to. Dobar rezultat danas nio bi puno više od samo dobrog rezultata.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Celtic je u sjajnom nizu, a Dinamo u užasnom. Celtic dolazi sa najboljom momčadi, a Dinamo će istrčati bez minimalno 4 člana prvih 11. Celtic je stabilna momčad koja je građena godinama, a Dinamo je momčad koja je u tranziciji i koja se još traži.

Sve ukazuje na poraz Dinama, ali Celtic i dalje nije krema europskog nogometa i Dinamo, uvjeren sam, i ovakav može protiv njih.

Mi jednostavno moramo odigrati na gornjem limitu naših mogućnosti, oni moraju igrati ispod svog limita i ništa nije nemoguće. Idemo po to jebeno proljeće.
  • plavi72
    1.1k
    Očekujem jednu utakmicu naših dobro plaćenih ljubimaca za one koji su Dinamu i Zagrebu ...duša,srce,a i glas...
    Ne znam postoji li uopće klub u Europi koji više ima navijača od simpatizera na većini utakmica !
    Nije realno tražiti pobjedu (liga prvaka je,ozljede ...),ali borbenost,trku,želju koju su imali protiv Monaca želim vidjeti i bio bih sretan.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Rađa se nova pobjeda... Sretno plavi!
  • IvanS
    225
    pa da konačno velimo: "sve je ovo kriza uslijed (pre)pterećenja, a ne kriza kvalitete"masacusec

E ovako bih ja sažeo trenutnu situaciju. Tj. nadam se da je tako!

Sretno plavi danas i samo hrabro!
  • Marley
    2.3k
    Mozda jako subjektivno, ali u generalnu kvalitetu ne sumnjam uopce.
    Malo splet nesretnih okolnosti, preopterecenja, malo vise psiholoski pad u glavama... Ali uz nesto srece, iz svega toga se moze izaci.

Mene osobno najvise brinu sve ove ozljede, tj.pitam se jesu li one bas samo bad luck... Ili su ipak rezultat nekih faktora na koje se moglo/moze se utjecati.

Kako god, jedno pozitivno iznenadjenje danas bi svima skupa doslo kao naruceno.
  • Chempers
    331
    Fama oko tog jednog jedinog poraza Celtica protiv Borussije ih je učinila lošom gostujućom momčadi u našim očima. A čak nisu ni od Atalante izgubili dok u prvenstvu melju u svakoj utakmici. Jako neugodno ćemo se iznenaditi ja mislim.
  • don
    8.2k
    Fama oko tog jednog jedinog poraza Celtica protiv Borussije ih je učinila lošom gostujućom momčadi u našim očimaChempers

za gostujuću pobjedu ne znaju 8 godina. Nije u našim očima iluzija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.