• Dinamosaur
    1.7k
    Kad smo vec kod rasporeda, ceka nas i pakleni start u novoj godini, 4 tekme u 10 dana:

22.1. Arsenal (g)
    25.1. Istra (d)
    29.1. Milan (d)
    1.2. Osijek (g) ovo ce valjda prebacit na 2.2.
  • sebenico
    1.1k

Svako vrijeme za smjenu Marića je dobro
  • veselko tenžera
    2.7k
    Hvala Gorici, olakšali su nam posao poprilično. Opet, to nas ne smije zavarati da smo super i da "imamo problem rezultata, ne i igre".

Vrijeme je da se odradi lagani rebuild ekipe. Ljetos se išlo linijom manjeg otpora što donekle i shvaćam jer je LP bila Sveti gral i nije se htjelo previše talasati. Debelo sam pogriješio kad sam mislio da je trebalo prodati Sučića u Como, ali nažalost sam bio u pravu kad sam zazivao prodaju Petkovića. Sva igra je njemu podređena, a on je nedovoljno profesionalan da se od lagane ozljede oporavi za 2 i pol mjeseca. Dok je on tu, nijedan ozbiljan napadač neće doći, a s njim ne možemo napredovati.

Baturina je puno bolji igrač nego što pokazuje kod nas. Njemu se jednostavnost ne da, može to pravdati tko god hoće, ali Dinamo od njega dobiva malo ili ništa. Ako dođe dobra ponuda ne bih se puno mislio. Veza treba čvrstinu, trebamo jednog stopera koji zna igrati, a da nije rupa u obrani. Tu bi čak Ristovski mogao pomoći. Moha je nazad rupetina na kvadrat, ali podsjetio nas je da je dozvoljeno kreirati opasnost s boka. To Rile nije uspio ima 100 godina.

Lijevog beka neću ni spominjati.

Treba napraviti konkretne rezove, koliko boli da boli. Tko misli da ne treba, podsjećam da je nakon 16 kola Varaždin bod iza nas, a mi smo na mizernih 54% bodova u ligi gdje je ovaj očajni Hajduk lider.
  • Facke
    4.3k

Tu sad definitvne moram stati u obranu Baturine!
    Kao prvo Martin je sjajen igrac. Kao drugo Martin je i ovu sezonu pokazal kulike znaci za Dinamo. A kao trece Martin je za Dinamo igral i bolestan, nacet i pod ozljedu.
    To kaj neki ocekivaju da bu decko od 21 godinu odigral saku tekmu na visoke razine i da nebu odigral mozda koju losu kaj je v tim godinama normalne je druga stvar. Martin ko igrac jos raste. Mlad je s sjajnu perspektivu. Imate jednostavne ocekivanja da on pod mus mora resiti saku tekmu.
  • Neron53
    1.1k

Ako je na vidiku sposobniji, iskusniji, dokazaniji, povezaniji SD....onda se nema.sta cekati.
  • veselko tenžera
    2.7k
    koliko nam znači? Desetka kojoj je cijela igra podređena, obranu ne igra niti sekunde u 24 utakmice ima:

3 gola (1 nizeligašu u kupu)
    7 asistencija (3 Šibeniku u prvom kolu koji ni danas ne liči na ništa, kamoli u kolovozu).

Na bod koji je donio protiv Monaca ima asistenciju Siguru na Poljudu.

Zbog prodaje ga se mora trpiti, to mi je jasno, ali nemojmo se zavaravati da nam nešto za rezultat znači.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    imao bi on asistenciju za pobjedu na Poljudu da imamo pravog napadača. Glupost da se ne trudi, apsolutna glupost. Dapače, greške koje radi se događaju iz prevelike želje i neiskustva, x puta želi sam riješiti kada vidi da ne ide, a onda ispadne loše - to je mladost. Umjesto da budeno potpora takvom dečku, ovdje im ekipe koja ga tjera. To je ista ekipa koja je do prije 2 mjeseca tvrdila da smo bolji bez Petkovića. Baturina nema s kim igrati, posebno od kad su nam ozlijeđeni svi koji iole neato valjaju.
  • ElDorado
    637
    Baturina ima svojih mana ali da se ne trudi to je teska glupost. On se toliko trosi u svakoj tekmi da bi ga naprosto trebali štediti a ne raubati do iznemoglosti. Davno sam ocekivao da ce mu Stojko biti back up u hnlu.
  • veselko tenžera
    2.7k
    Ljudi kakvo crno neiskustvo, on za 2 mjeseca ima pune 22 godine!!! Ima skoro 140 utakmica za prvu ekipu Dinama i mi pričamo o neiskustvu?!

Blago nama ako se trud ogleda u pokušajima "sam protiv svih". To je razmaženost, a ne trud. Da 2 puta doda nekome pa 2 puta pokuša sam riješiti, rekao bih u redu. Trud ofenzivaca se ogleda u povratnoj trci i spremnosti da se razigra ekipu. Kod njega ne postoji ni jedno ni drugo, statistika nikakva. Zato i jesmo tu gdje jesmo jer pravimo svete krave od onih koji ne zaslužuju.

Od igrača koji je projekt kluba već par godina, ima 140 utakmica za prvu ekipu i 22 godine očekujem puuuuno više pameti, zrelosti i igre za ekipu, a ne samo za sebe.

Evo i Jele odvjetnika... Puna mi je kapa onih što ranjeni ginu za Dinamo. Nemojte, molim vas, nedovoljno spremni sebe žrtvovati za klub.

Ni Baturina niti ijedan igrač prije i poslije njega na prvom mjestu. Na prvom mjestu je samo Dinamo! Dok smo na 50% bodova nema igrača koji je sveta krava.
  • NORTE
    12.7k
    Pobjeda protiv Celtica bi malo pojačala apetite dinama po pitanju prijelaznog roka.

Lokomotiva je zadnja, ali nije za podcijenit, nisu oni tako loši bez obzira šta imaju loše rezultate.
    Kakva nam god momčad istrčala u Kranjči naši igrači dobro znaju da ako ne osvoje tri boda mogu istog trena u svlačionicu uz porcije cijelog stadiona koje bi im bile neminovne.

Ovo što je Baturina navodno vrijeđan sa zapada nakon 1:1 sa Slavenom iako je igrao samo zadnjih 20 minuta, pretpostavljam da je to zbog "asistencije" Siguru za gol i naš poraz na Poljudu.

Jadranski derbi nam je jako važan, X ili 2 nećemo se žalit na bilo što od toga, skoro pa slatke brige.
    Neću se ljutit ako završi pobjedom Rijeke, vjerojatno bih skakao ko klokan.
  • Daliban
    2.8k
    Prodavati Baturinu bi bilo suludo.
  • NORTE
    12.7k
    Jela kaže da je uzrok loše dinamove sezone igranje LP. :roll:
    Znači da igramo EL ili KL sve bi sad bilo bajno. :rofl:
    Pa u toj LP je dinamo osvojio solidnih 7 bodova, a u dosta jakoj EL bi vjerojatno bio u sličnoj poziciji...

Sjetimo se samo naših rezultata u KL i Hnlu istovremeno...
    Što je tada bio uzrok, da nije možda igranje LP?
    Ili ipak rasprodaja i nedovoljno kvalitetan kadar?

To što je dinamo zadnje vrijeme hendikepiran izostancima i zaostaje u ligi je isključivo krivnja odgovornih zbog premalog broja kvalitetnih igrača i samog trenera koji ne rotira i ne isporučuje rezultate u Hnlu.
  • Miro Vugrinec
    6k
    Ljudi kakvo crno neiskustvo, on za 2 mjeseca ima pune 22 godine!!! Ima skoro 140 utakmica za prvu ekipu Dinama i mi pričamo o neiskustvu?!

Blago nama ako se trud ogleda u pokušajima "sam protiv svih". To je razmaženost, a ne trud. Da 2 puta doda nekome pa 2 puta pokuša sam riješiti, rekao bih u redu. Trud ofenzivaca se ogleda u povratnoj trci i spremnosti da se razigra ekipu. Kod njega ne postoji ni jedno ni drugo, statistika nikakva. Zato i jesmo tu gdje jesmo jer pravimo svete krave od onih koji ne zaslužuju.

Od igrača koji je projekt kluba već par godina, ima 140 utakmica za prvu ekipu i 22 godine očekujem puuuuno više pameti, zrelosti i igre za ekipu, a ne samo za sebe.

Evo i Jele odvjetnika... Puna mi je kapa onih što ranjeni ginu za Dinamo. Nemojte, molim vas, nedovoljno spremni sebe žrtvovati za klub.

Ni Baturina niti ijedan igrač prije i poslije njega na prvom mjestu. Na prvom mjestu je samo Dinamo! Dok smo na 50% bodova nema igrača koji je sveta krava.
    veselko tenžera

Složit ću se s tobom da je on već na razini Dinama definitivno iskusan. Ima velik broj utakmica i to je istina, kao sto je istina da i 21 godina nije malo. Ali nije bome ni puno i tek treba napredovati, a to se ipak može samo uz podrazaj koji je neszo vise od onog u kojem igraš godinama, a to su lige 5. A s ovom pricom da je škrt, da neće drugima dodat tu se niko realan ne može slozit i to je glupost teška. Ne da neće dodat, nego igrač njegovih kvaliteta treba i još vise odgovornosti preuzimat i još vise driblat 1 na 1( iako i sad ide daleko najviše u prodore od svih igrača u ekipi). Ali ima definitivno taj prvi korak s loptom, odličan osjećaj gdje s loptom protiv protivnika i to treba koristiti i češće kao sto ie i daliban već rekao. Ovo sto ti pričaš, čovjek bi zaključio da čovjek samo puca, da nikom ne dodaje, da samo gleda sebe. A on u biti puno vise razigrava nego sto ide po svoj neki gol. Da treba imati kritičko mišljenje treba, ali nadodavati netočne stvari nekome to je bezveze. Samo bih se s prvim dijelom kod tebe složio, a s ostalih 80 posto oko Baturine nimalo. Upravo nam fali toga u ekipi, da bar imamo još jednog takvog koji zna povuci, napraviti višak, ponjeti loptu 30-40 metara, ali nemamo. Sve su to redom spori i alibi igrači nazalost osim dva desna beka Mohe i RPGa
  • veselko tenžera
    2.7k
    Pa gdje si Miro legendo, opet ti i ja o Baturini. Kad smo zadnji put raspravljali na ovu temu brojna pitanja su mi ostala neodgovorena, ali dobro.

Išao bi on na gol, ali ne može stvoriti situaciju za šut. Jedan od razloga je zato što forsira, a tvoje rješenje je da treba forsirati još više. U 24 utakmice gol Monacu i Lokomotivi, ali eto, netko drugi je kriv. Puno bi efikasniji bio da bira situacije za napasti, a ne da napda svaku. I ne samo on nego i svaki nadareni pojedinac u svakom sportu.

Koja to ekipa ima 2 igrača koji mogu povući 30-40 metara. Nama trebaju igrači koji će kombinatorikom i kretnjama osvajati teren, a ne supermani koji sami pobjeđuju. Nemamo love za takve.

Nemam volje više, Baturina igra genijalno, Dinamo je osvojio silu bodova, jedini problem je što su svi oko njega panjevi.
  • miro
    4.9k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombom u sredini - Brankec 6, Kača desna 8, Bati lijeva 8 i Luka 10
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.