• SAS1987
    17.6k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombommiro

Promjeni nick u Kruno :lol:
  • De Oliveira
    1.6k
    Ove sezone ucinak nasih momcadi:
    NK Dinamo 12 pobjeda u 24 utakmice
    KK Dinamo 3 pobjede u 14 utakmica
    MNK Dinamo 4 pobjede u 12 utakmica
    OK Dinamo 10 pobjeda u 12 utakmica
  • Zg123
    1.9k
    Uvijek se mora naci neko na tapeti navijaca u ekipi, sad kad su oni koje se najvise pljuje ozljedjeni na red je dosao Baturina. Mi smo bez Baturine goli k, kome to nije jasno nek se ostavi pracenja nogometa
  • Neron53
    1.6k
    Svatko je na prodaju za pravu cijenu.
    Samo sto treba biti sposoban prepoznati trenutak kada je nekome neka cijena optimalna.
  • Nolifer
    11.3k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombommiro

Promjeni nick u Kruno :lol:SAS1987

20241208-220919.jpg

:lol:
  • Jaro
    10.3k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombom
    — miro

Promjeni nick u Kruno :lol:
    SAS1987

Kruno je Dinamovom navijacu zgadio romb za 3 zivota... A realno - posto ko nacija krilo imamo svako 10 godina - sasvim logicna postavka...
  • ShanKu
    1.6k
    Celtic nazadnje poražen protiv Borussije 1.10., a prije toga im je poraz davnog 3.3. od Heartsa. Imaju dva poraza u cijeloj godini. Ne bu nimalo lako pogotovo zbog našeg zdravstvenog stanja igrača, al želimo im taj treči poraz baš na Maksimiru :ok:
  • Davieboy86
    522
    Samo cu reci da vrlo tesko postoji opcija u kojoj plavi dobijaju Celtic. Po meni skoro nemoguce. I sve osim pobjede Kelta je super cudo….i drago mi je da je tako jer mi se 1000% trebamo fokusirati na HNL. Pljujte me kasnije…
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Ove sezone ucinak nasih momcadi:
    NK Dinamo 12 pobjeda u 24 utakmice
    KK Dinamo 3 pobjede u 14 utakmica
    MNK Dinamo 4 pobjede u 12 utakmica
    OK Dinamo 10 pobjeda u 12 utakmica
    De Oliveira

Možemo onda i dalje...

RK dinamo 6/11
    NK Dinamo Palovec 5/13
    NK Dinamo Domašinec 5/14
    NK Dinamo Predavac 5/15

A meni je dinamo samo jedan: Maximirska 128
  • Bosskovitz
    16.6k
    Pljujte me kasnije…Davieboy86

Evo ja ću odmah: sramotno je da će navijaču Dinama drago ako Dinamo izgubi utakmicu u kojoj bi pobjeda vrlo izvjesno značila ostvarenje povijesnog uspjeha i prvi put ikada plasman u drugi krug natjecanja u LP.

Možemo onda i dalje...

RK dinamo 6/11
    NK Dinamo Palovec 5/13
    NK Dinamo Domašinec 5/14
    NK Dinamo Predavac 5/15
    ZrnTSCHeZ

Nepotrebno glupiranje.
  • Marquis Manners
    93

Dinamo je klub ( točnije trebao biti ) kojemu je Hnl trening za ligu prvaka i koji bi protiv ovog Celtica na Makimiru trebao biti favorit preko 70%.

Ovakvo i slična razmišljana nas i dovode tu gdje jesmo.
    Čemu onda igranje lige prvaka? Neka uzmu novce i ustupe mjesto nekome tko želi igrati.

Na sportskoj razini, ovako razmišljanje je potpuna destrukcija.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Zato je Dinamov trener posegnuo za rješenjima u juniorskoj momčadi i treninzima i pripremama za Škote priključio još trojicu mladića Nou Mikića, Leona Jakirovića i Mislava Ćutuka. S momčadi je stalno Branko Pavić, koji je već debitirao u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund, dok ova trojica još nisu imala tu priliku. Hoće li je možda dobiti protiv Celtica? Sve ovisi o kretanju rezultata.
  • Jay
    1.6k
    Ne znam prikladnu temu za ovo, ali nasmijalo me i moram se pohvaliti budućim naraštajima našeg kluba.

Obitelj koja živi vani se planira vratiti doma prije jeseni, oboje (roditelji) su potpuno nezainteresirani za nogomet, ona simpatizira Dinamo, on Dinamo i Osijek na papiru.
    Imaju troje djece koji su potpuno opsjednuti Dinamom, šok kad su otvorili vrata i vidim klince u majicama kluba.
    Idu na Celtic, zapad iako žele sjever, kaže mala dobit ćemo 2:0, zabit će Luka.
    Stojković?
    - Ne, Skačavenda

Tako da za Božić kupujem tri "Skačavendina" dresa
  • NVKOD
    5.2k
    Gledao sam malo prosjek godina Dinamovog rostera tijekom sezona. Da podaci budi konstantni, roster i prosjek godina preuzeti su s TM-ovih stranica, iako postoje neki slučajevi gdje je igrač u sklopu rostera, a nije dio prve momčadi. U razmatranje su uzete zadnjih 10 sezona + ova sadašnja.

Prosjek-godina-rostera.png

Prema grafu vidljivo je kako prosjek godina tijekom godina postepeno raste. Prema TM-u, najmlađu momčad imali smo 2015/16 kada su svlačionicu dijelili Benković, Šunjić, Moro, Rog, Sosa, Ćorić, Olmo, Pjaca itd. Mladu momčad imali smo i sezone 2019/20 kada smo zadnji put imali prosjek godina ispod 24,0.

Sezone 2021/22 prosjek momčadi bio je čak 26,0 što je rekord. Iako na prvu izgleda da smo prošle sezone imali mladu momčad, neki put Transfermarkt zna zavarati zato što uzima u obzir igrače koji su makar minutu odigrali za prvu momčad. Jakirović je pred kraj sezone dosta uvodio juniore i time dosta smanjio prosjek rostera, ali je prosjek godina zapravo bliži sadašnjoj sezoni. U ovoj sezoni ponovno smo izjednačili rekord po prosjeku godina kao i 2021/22.

Bitno se zapitati, zašto se dovelo do toga da nam je kadar jedan od najstarijih u ligi? Pisao sam već o tome kako Bjelica ove sezone u HNL-u izveo najstarijih prvih 11 i da smo bili u rangu sa Slavenom. Da bi klub mogao preživljavati, potrebno je više uvoditi mlađe igrače koji imaju potencijal za prodaju, naravno u kombinaciji sa starijim, iskusnijim suigračima. Nitko ne kaže da trebamo igrati s 11 juniora u HNL-u, a kamoli u Ligi prvaka (svi se sjećamo blamaža kada su nam klinci igrali u LP-u), ali jednostavno je potrebno uvoditi mlade nade. Ne možemo se uspoređivati s Cityjem, PSG-om koji nema obvezu prodavati svoje najbolje igrače kako bi popunio budžet.

Razumijem tezu da se teži igrati sa starijim igračima u velikim natjecanjima jer imaju iskustva igranja takvih utakmica (mladi mogu izgoriti), ali njihovo raubanje u ligi mi nema smisla. Rijeka, Osijek, a bome i Hajduk, svi igraju s pomlađenim kadrom ove sezone. Možda to ne znači ništa jer su ispali iz Europe, ali svi su trkački moćniji u odnosu na nas i stvaraju nam puno problema. Uz to, stariji igrači su skloniji ozljedama kao što je duže potrebno da se oporave.
  • scooniepenn
    4.6k

Dosta logično razmišljanje s obzirom da je Celtic zadnja europska utakmica do pauze, a pobjednom bismo moguće ostvarili povjesni uspjeh plasmanom u nokaut fazu Lige prvaka. Svakom imalo racionalnom je jasno da nakon te utakmice imamo i više nego dovoljno vremena za posvetiti se Lokomotivi i Varaždinu, jer je do tih utakmica 4 odnosno 11 dana. Osim toga, obje se igraju u Zagrebu što znači da nema ni putovanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.