• SAS1987
    15.3k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombommiro

Promjeni nick u Kruno :lol:
  • De Oliveira
    1.2k
    Ove sezone ucinak nasih momcadi:
    NK Dinamo 12 pobjeda u 24 utakmice
    KK Dinamo 3 pobjede u 14 utakmica
    MNK Dinamo 4 pobjede u 12 utakmica
    OK Dinamo 10 pobjeda u 12 utakmica
  • Zg123
    643
    Uvijek se mora naci neko na tapeti navijaca u ekipi, sad kad su oni koje se najvise pljuje ozljedjeni na red je dosao Baturina. Mi smo bez Baturine goli k, kome to nije jasno nek se ostavi pracenja nogometa
  • Neron53
    1.1k
    Svatko je na prodaju za pravu cijenu.
    Samo sto treba biti sposoban prepoznati trenutak kada je nekome neka cijena optimalna.
  • Nolifer
    8.7k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombommiro

Promjeni nick u Kruno :lol:SAS1987

20241208-220919.jpg

:lol:
  • Jaro
    8.2k
    Kad se već svi igraju trenera, meni bi ovaj Dinamo po cijenu rezultata igrao s rombom
    — miro

Promjeni nick u Kruno :lol:
    SAS1987

Kruno je Dinamovom navijacu zgadio romb za 3 zivota... A realno - posto ko nacija krilo imamo svako 10 godina - sasvim logicna postavka...
  • ShanKu
    1.1k
    Celtic nazadnje poražen protiv Borussije 1.10., a prije toga im je poraz davnog 3.3. od Heartsa. Imaju dva poraza u cijeloj godini. Ne bu nimalo lako pogotovo zbog našeg zdravstvenog stanja igrača, al želimo im taj treči poraz baš na Maksimiru :ok:
  • Davieboy86
    273
    Samo cu reci da vrlo tesko postoji opcija u kojoj plavi dobijaju Celtic. Po meni skoro nemoguce. I sve osim pobjede Kelta je super cudo….i drago mi je da je tako jer mi se 1000% trebamo fokusirati na HNL. Pljujte me kasnije…
  • ZrnTSCHeZ
    470
    Ove sezone ucinak nasih momcadi:
    NK Dinamo 12 pobjeda u 24 utakmice
    KK Dinamo 3 pobjede u 14 utakmica
    MNK Dinamo 4 pobjede u 12 utakmica
    OK Dinamo 10 pobjeda u 12 utakmica
    De Oliveira

Možemo onda i dalje...

RK dinamo 6/11
    NK Dinamo Palovec 5/13
    NK Dinamo Domašinec 5/14
    NK Dinamo Predavac 5/15

A meni je dinamo samo jedan: Maximirska 128
  • Bosskovitz
    13k
    Pljujte me kasnije…Davieboy86

Evo ja ću odmah: sramotno je da će navijaču Dinama drago ako Dinamo izgubi utakmicu u kojoj bi pobjeda vrlo izvjesno značila ostvarenje povijesnog uspjeha i prvi put ikada plasman u drugi krug natjecanja u LP.

Možemo onda i dalje...

RK dinamo 6/11
    NK Dinamo Palovec 5/13
    NK Dinamo Domašinec 5/14
    NK Dinamo Predavac 5/15
    ZrnTSCHeZ

Nepotrebno glupiranje.
  • Marquis Manners
    83

Dinamo je klub ( točnije trebao biti ) kojemu je Hnl trening za ligu prvaka i koji bi protiv ovog Celtica na Makimiru trebao biti favorit preko 70%.

Ovakvo i slična razmišljana nas i dovode tu gdje jesmo.
    Čemu onda igranje lige prvaka? Neka uzmu novce i ustupe mjesto nekome tko želi igrati.

Na sportskoj razini, ovako razmišljanje je potpuna destrukcija.
  • Ivdzo11
    4.5k
    Zato je Dinamov trener posegnuo za rješenjima u juniorskoj momčadi i treninzima i pripremama za Škote priključio još trojicu mladića Nou Mikića, Leona Jakirovića i Mislava Ćutuka. S momčadi je stalno Branko Pavić, koji je već debitirao u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund, dok ova trojica još nisu imala tu priliku. Hoće li je možda dobiti protiv Celtica? Sve ovisi o kretanju rezultata.
  • Jay
    75
    Ne znam prikladnu temu za ovo, ali nasmijalo me i moram se pohvaliti budućim naraštajima našeg kluba.

Obitelj koja živi vani se planira vratiti doma prije jeseni, oboje (roditelji) su potpuno nezainteresirani za nogomet, ona simpatizira Dinamo, on Dinamo i Osijek na papiru.
    Imaju troje djece koji su potpuno opsjednuti Dinamom, šok kad su otvorili vrata i vidim klince u majicama kluba.
    Idu na Celtic, zapad iako žele sjever, kaže mala dobit ćemo 2:0, zabit će Luka.
    Stojković?
    - Ne, Skačavenda

Tako da za Božić kupujem tri "Skačavendina" dresa
  • NVKOD
    1.6k
    Gledao sam malo prosjek godina Dinamovog rostera tijekom sezona. Da podaci budi konstantni, roster i prosjek godina preuzeti su s TM-ovih stranica, iako postoje neki slučajevi gdje je igrač u sklopu rostera, a nije dio prve momčadi. U razmatranje su uzete zadnjih 10 sezona + ova sadašnja.

Prosjek-godina-rostera.png

Prema grafu vidljivo je kako prosjek godina tijekom godina postepeno raste. Prema TM-u, najmlađu momčad imali smo 2015/16 kada su svlačionicu dijelili Benković, Šunjić, Moro, Rog, Sosa, Ćorić, Olmo, Pjaca itd. Mladu momčad imali smo i sezone 2019/20 kada smo zadnji put imali prosjek godina ispod 24,0.

Sezone 2021/22 prosjek momčadi bio je čak 26,0 što je rekord. Iako na prvu izgleda da smo prošle sezone imali mladu momčad, neki put Transfermarkt zna zavarati zato što uzima u obzir igrače koji su makar minutu odigrali za prvu momčad. Jakirović je pred kraj sezone dosta uvodio juniore i time dosta smanjio prosjek rostera, ali je prosjek godina zapravo bliži sadašnjoj sezoni. U ovoj sezoni ponovno smo izjednačili rekord po prosjeku godina kao i 2021/22.

Bitno se zapitati, zašto se dovelo do toga da nam je kadar jedan od najstarijih u ligi? Pisao sam već o tome kako Bjelica ove sezone u HNL-u izveo najstarijih prvih 11 i da smo bili u rangu sa Slavenom. Da bi klub mogao preživljavati, potrebno je više uvoditi mlađe igrače koji imaju potencijal za prodaju, naravno u kombinaciji sa starijim, iskusnijim suigračima. Nitko ne kaže da trebamo igrati s 11 juniora u HNL-u, a kamoli u Ligi prvaka (svi se sjećamo blamaža kada su nam klinci igrali u LP-u), ali jednostavno je potrebno uvoditi mlade nade. Ne možemo se uspoređivati s Cityjem, PSG-om koji nema obvezu prodavati svoje najbolje igrače kako bi popunio budžet.

Razumijem tezu da se teži igrati sa starijim igračima u velikim natjecanjima jer imaju iskustva igranja takvih utakmica (mladi mogu izgoriti), ali njihovo raubanje u ligi mi nema smisla. Rijeka, Osijek, a bome i Hajduk, svi igraju s pomlađenim kadrom ove sezone. Možda to ne znači ništa jer su ispali iz Europe, ali svi su trkački moćniji u odnosu na nas i stvaraju nam puno problema. Uz to, stariji igrači su skloniji ozljedama kao što je duže potrebno da se oporave.
  • scooniepenn
    3.5k

Dosta logično razmišljanje s obzirom da je Celtic zadnja europska utakmica do pauze, a pobjednom bismo moguće ostvarili povjesni uspjeh plasmanom u nokaut fazu Lige prvaka. Svakom imalo racionalnom je jasno da nakon te utakmice imamo i više nego dovoljno vremena za posvetiti se Lokomotivi i Varaždinu, jer je do tih utakmica 4 odnosno 11 dana. Osim toga, obje se igraju u Zagrebu što znači da nema ni putovanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.