• Ivdzo11
    4.5k
    Nama protiv Lokomotive sudi Ante Čulina (Zagreb), četvrti sudac je Dario Bel (Osijek), dok su u Var sobi Fran Jović (Zagreb) i Bojan Zobenica (V.Gorica)
  • Haza
    6.6k
    Nekako sam dojma, odnosno više se nadam da ćemo igrati
    Zagorac
    Rile Max Teo
    Gabriel Pavić Kačavenda Hoxha
    Baturina
    Kule Pjaca
    (eventualno bi razmislio Špikić desni wing back, a Gabriel lijevi umjesto Hoxhe).
    Krila su nam jako malo donijela ove sezone, a Pjaca mi je protiv Osijeka u napadu bio jako dobar. Ova postava bi nam donijela stabilizaciju nazad, a opet bi bili opasni prema naprijed, a ne kao protiv Dortmunda.
    Apsolutno sam stava da ovu utakmicu moramo odigrati kao da sutra ne postoji, obzirom bi nam pobjeda, odnosno prolazak grupe klub podiglo na dimenziju više.
  • badjibadara
    4k

Bjelica: Ademi neće igrati, Torrente možda.

Protiv Slavena, pogotovo pocetkom drugog poluvremena dosta je porozna bila lijeva strana RPG-Hoxha. Arber na vjetrometini bi bilo samoubojstvo.
  • Haza
    6.6k
    Arber na vjetrometini bi bilo samoubojstvobadjibadara

Zato možda bolje Gabriel lijevo, Špikić desno.
    Mislim da nemamo neke bolje opcije od ovoga. 4 igrača iza ne bi dobro izgledalo ako bi ispred njih bili Pavić i Kač, zato bi i išao više na 3 igrača iza.
    Za Torrentea je Bjelica rekao da će biti na klupi zlu ne trebalo, dakle možda uđe zadnjih 10 tak minuta, ako se budemo zatvorili, odnosno ako bude potrebe.
  • Droljo
    9.6k
    Zamislite da špikić igra lijevo :eyes: :monkey: :fire:
    Kako su svi i govorili kad je dolazio da ga orša koči...
    Jer je lijevo krilo.
  • Pavinho
    100
    vise ne zna ni kako izgleda lijeva strana :rofl:
  • Crni86
    5.8k
    Zagorac
    Rile Max Teo
    Gabriel Pavić Kačavenda Hoxha
    Baturina
    Kule Pjaca
    Haza

Tocno ovo sam i ja pomislio, samo bi spikica umjesto hoxhe i da rpg ide lijevo. Njima onaj Kuhn igra desno krilo, mislim da je u napadu trenutno on u najboljoj formi, zamisli sta bi mu on radio ako ga je bosec rastavljao na proste faktore.

Pjaca uz kuleta u napadu kako bi povezao redove, i nadam se pavicu ispred roga.
  • Infinity
    16.8k
    mi se 1000% trebamo fokusirati na HNLDavieboy86

Zasto? Da bi naredne sezone igrali Ligu prvaka? Sta radimo onda ove? Hocemo li se fokusirati na HNL, a zanemariti Ligu prvaka kako bi naredne sezone igrali Ligu prvaka, pa onda i naredne sezone opet zanemarimo Ligu prvaka i fokusiramo se na HNL, jer nam titula donosi Ligu prvaka, koju ce opet sezonu kasnije zanemariti.
  • Jaro
    8.2k
    a ako nam treba 30 milja od LP samo da bi bili bolji od konkurencije u HNL onda nekaj fakat krivo radimo...
  • Izet Hajrović
    2.5k
    Je li istina da je Juraj Čošić postao novi predsjednik Zaklade Nema predaje?
  • Crni86
    5.8k
    mislim da nije, da je sasa pavlicic bekic novi predsjednik zaklade

https://zakladanemapredaje.hr/o-zakladi/
  • CastAway1986
    1.9k
    jednako je opasno s obje strane , s jedne Kuhn s druge Maeda
  • masacusec
    4.1k
    Hocemo li se fokusirati na HNL, a zanemariti Ligu prvaka kako bi naredne sezone igrali Ligu prvaka, pa onda i naredne sezone opet zanemarimo Ligu prvaka i fokusiramo se na HNL, jer nam titula donosi Ligu prvaka, koju ce opet sezonu kasnije zanemariti.Infinity

Ovo me podsjeća na situaciju u kojoj si džukac želi ugristi rep.
  • PlavacZRima
    305
    Za nas koji ne možemo doći na članski dan , oće netko možda napraviti tekstualni prijenos tu na Zoni (čini mi se da nema prijenosa na yt od strane Dinama)?
  • ElDorado
    637
    Kaj nebu stream na youtubu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.