• Ivdzo11
    6.7k
    Nama protiv Lokomotive sudi Ante Čulina (Zagreb), četvrti sudac je Dario Bel (Osijek), dok su u Var sobi Fran Jović (Zagreb) i Bojan Zobenica (V.Gorica)
  • Haza
    9.4k
    Nekako sam dojma, odnosno više se nadam da ćemo igrati
    Zagorac
    Rile Max Teo
    Gabriel Pavić Kačavenda Hoxha
    Baturina
    Kule Pjaca
    (eventualno bi razmislio Špikić desni wing back, a Gabriel lijevi umjesto Hoxhe).
    Krila su nam jako malo donijela ove sezone, a Pjaca mi je protiv Osijeka u napadu bio jako dobar. Ova postava bi nam donijela stabilizaciju nazad, a opet bi bili opasni prema naprijed, a ne kao protiv Dortmunda.
    Apsolutno sam stava da ovu utakmicu moramo odigrati kao da sutra ne postoji, obzirom bi nam pobjeda, odnosno prolazak grupe klub podiglo na dimenziju više.
  • badjibadara
    4.9k

Bjelica: Ademi neće igrati, Torrente možda.

Protiv Slavena, pogotovo pocetkom drugog poluvremena dosta je porozna bila lijeva strana RPG-Hoxha. Arber na vjetrometini bi bilo samoubojstvo.
  • Haza
    9.4k
    Arber na vjetrometini bi bilo samoubojstvobadjibadara

Zato možda bolje Gabriel lijevo, Špikić desno.
    Mislim da nemamo neke bolje opcije od ovoga. 4 igrača iza ne bi dobro izgledalo ako bi ispred njih bili Pavić i Kač, zato bi i išao više na 3 igrača iza.
    Za Torrentea je Bjelica rekao da će biti na klupi zlu ne trebalo, dakle možda uđe zadnjih 10 tak minuta, ako se budemo zatvorili, odnosno ako bude potrebe.
  • Droljo
    16.6k
    Zamislite da špikić igra lijevo :eyes: :monkey: :fire:
    Kako su svi i govorili kad je dolazio da ga orša koči...
    Jer je lijevo krilo.
  • Pavinho
    270
    vise ne zna ni kako izgleda lijeva strana :rofl:
  • Crni86
    11.1k
    Zagorac
    Rile Max Teo
    Gabriel Pavić Kačavenda Hoxha
    Baturina
    Kule Pjaca
    Haza

Tocno ovo sam i ja pomislio, samo bi spikica umjesto hoxhe i da rpg ide lijevo. Njima onaj Kuhn igra desno krilo, mislim da je u napadu trenutno on u najboljoj formi, zamisli sta bi mu on radio ako ga je bosec rastavljao na proste faktore.

Pjaca uz kuleta u napadu kako bi povezao redove, i nadam se pavicu ispred roga.
  • Infinity
    18.6k
    mi se 1000% trebamo fokusirati na HNLDavieboy86

Zasto? Da bi naredne sezone igrali Ligu prvaka? Sta radimo onda ove? Hocemo li se fokusirati na HNL, a zanemariti Ligu prvaka kako bi naredne sezone igrali Ligu prvaka, pa onda i naredne sezone opet zanemarimo Ligu prvaka i fokusiramo se na HNL, jer nam titula donosi Ligu prvaka, koju ce opet sezonu kasnije zanemariti.
  • Jaro
    10.3k
    a ako nam treba 30 milja od LP samo da bi bili bolji od konkurencije u HNL onda nekaj fakat krivo radimo...
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Je li istina da je Juraj Čošić postao novi predsjednik Zaklade Nema predaje?
  • Crni86
    11.1k
    mislim da nije, da je sasa pavlicic bekic novi predsjednik zaklade

https://zakladanemapredaje.hr/o-zakladi/
  • CastAway1986
    3k
    jednako je opasno s obje strane , s jedne Kuhn s druge Maeda
  • masacusec
    5.4k
    Hocemo li se fokusirati na HNL, a zanemariti Ligu prvaka kako bi naredne sezone igrali Ligu prvaka, pa onda i naredne sezone opet zanemarimo Ligu prvaka i fokusiramo se na HNL, jer nam titula donosi Ligu prvaka, koju ce opet sezonu kasnije zanemariti.Infinity

Ovo me podsjeća na situaciju u kojoj si džukac želi ugristi rep.
  • PlavacZRima
    384
    Za nas koji ne možemo doći na članski dan , oće netko možda napraviti tekstualni prijenos tu na Zoni (čini mi se da nema prijenosa na yt od strane Dinama)?
  • ElDorado
    4.2k
    Kaj nebu stream na youtubu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.