Ljudi kakvo crno neiskustvo, on za 2 mjeseca ima pune 22 godine!!! Ima skoro 140 utakmica za prvu ekipu Dinama i mi pričamo o neiskustvu?!
Blago nama ako se trud ogleda u pokušajima "sam protiv svih". To je razmaženost, a ne trud. Da 2 puta doda nekome pa 2 puta pokuša sam riješiti, rekao bih u redu. Trud ofenzivaca se ogleda u povratnoj trci i spremnosti da se razigra ekipu. Kod njega ne postoji ni jedno ni drugo, statistika nikakva. Zato i jesmo tu gdje jesmo jer pravimo svete krave od onih koji ne zaslužuju.
Od igrača koji je projekt kluba već par godina, ima 140 utakmica za prvu ekipu i 22 godine očekujem puuuuno više pameti, zrelosti i igre za ekipu, a ne samo za sebe.
Evo i Jele odvjetnika... Puna mi je kapa onih što ranjeni ginu za Dinamo. Nemojte, molim vas, nedovoljno spremni sebe žrtvovati za klub.
Ni Baturina niti ijedan igrač prije i poslije njega na prvom mjestu. Na prvom mjestu je samo Dinamo! Dok smo na 50% bodova nema igrača koji je sveta krava. — veselko tenžera
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.