• Marquis Manners
    93

Neka Ivanušec stoji tamo gdje je.
    Što dalje od Dinama. Htio je na silu otići, i sada kad ne ide da ga vratimo? Klasika rekao bi.
  • Crni86
    7.3k
    Stranica koju sanjin vodi je napisala da petko ima problema s trbusnim zidom, ako je to istina mi na zimu moramo ic po top napadaca. S ovakvim problemima je stvarno upitno kad ce se petko oporaviti.
  • vjeko1701
    11.6k
    Dosta ljudi o tome govori. Ljudi koji prate Dinamo.Marquis Manners

Svi mi ovdje pratimo Dinamo pa naša riječ tko dolazi na zimu vrijedi isto kolko i njihova.
  • Captain America
    19.3k
    Miško je bio u loži na Dinamo - B.Dortmund.
    Očito je da se nešto rola.
    Gringo

Ne mora niša značiti. Miško je dopredsjednik IO HNSa i mogao je u tom svojstvu biti na utakmici. Prošao sam pola metra od SDa Rijeke Raića-Sudara na Monacu pa sumnjam da se tada već nešto kuhalo.
  • Gringo
    274
    možda ga je Miško poslao da skautira Golovina ;)

Vrijeme će pokazat, sve ćemo vidjeti u narednih mj. dana.
  • Marquis Manners
    93
    Kao da bi ja volio da dođe Teklić. Prije bi prihvatio povratak Kastratija ili da ostanemo na Hoxhi/Špikiću. Mislim da sam dovoljno rekao.
  • vjeko1701
    11.6k
    Što te ne sprječava da širiš paniku na temelju čega? Od koga si sve to točno čuo/pročitao?
  • rioda
    6.3k
    Stranica koju sanjin vodiCrni86

Vodi sanjin, ali onaj forumski insajder @sanjinlego
  • Crni86
    7.3k
    ma to sam i mislio, nisam uopce mislio da ce neko pomislit na drugig sanjina

Na ovoj temi postoji samo jedan pravi sanjin
  • Haza
    7.9k
    Meni je zanimljiv Lawal, ali očekujem Teklića.Marquis Manners

Inače sam tolerantan, ali stvarno ili si extra trol ili klinac od 15 godina.
    Baš truješ forum.
  • ElDorado
    1.5k
    Mišić je zapravo 8ica i bilo je tekmi jos pod Jakirom kad su oni Sule zamjenili uloge i odigrao je odlično. Mozemo mi o Selahiju pricat kaj hocemo al mi takvog igraca nemamo a trebamo. Ok moze se naci i vani ali ovo je svakako instant rijesenje.
    Znam da su mnogi protiv aki nama bi i Galesic legao ko budali samar. Ima sve sto nama fali.
  • Haza
    7.9k
    Onda svi u klubu mogu počiniti kolektivni harakiri, a i mi zajedno s njima. Umjesto koga bi Selahi startao?sebenico

Igrač koji može Mišića staviti na klupu je tko točno, pa meni je Mišić igrač na rubu reprezentacije, i to kao vezni igrač, di smo realno najjači u repki.
    Nama treba igrač koji može zamjeniti Mišića, koji ima drugačije fizičke predispozicije, pa da nekad trkom i agresijom odradi prljavi posao, kao nekad Šunjić i Jakić. Uostalom Mišić i tip igrača kao Selahi mogu igrati i zajedno, jer je Mišić objektivno osmica. Već je postalo pod normalno se rugati igračima Rijeke, a imaju najbolju obranu lige drugu godinu za redom, a njihova vezna linija je pojela našu zadnju tekmu. Dogodilo im se sranje protiv Olimpije, ali generalno je to dobra ekipa puna zanimljivih igrača. Naravno, da se mene pita bi rađe Gnezdu Čerina, nije da zagovaram Selahija, ali ne vidim razloga ismijavanja dovođenju igrača tipa Selahi ili Galešić. Tu je jedino tema uvjeti pod kojima bi došli, ali oni imaju mjesta u Dinamu, Galešić je klasa iznad Bernauera, to je valjda svima jasno.
  • ElDorado
    1.5k
    Zanemaruje se da Petkovic nakon oporavka od ozljede treba se jos vratiti i u formu i u pravo fizicko stanje. Za napadaca se moramo opasno izut. U hnlu ga sigurno nema. Na napadacu ce se vidjeti i ozbiljnost SDa.
  • Crni86
    7.3k
    ako je stvarno trbusni zid, mene je strah kad ce se petko uopce vratit i to kakav. Ivanusec se bio ono mucio sa trbusnim zidom dosta dugo i nikako nije mogo uhvatiti pravu formu.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Cilj mora biti dovesti igrača koji će Mišića posjesti na klupusebenico

Ne mora.
    Cilj je dovesti igraca koji ce Misica rasteretiti i cuvati mu ledja kako bi on vise iskreirao prema naprijed. Selahi je odlican igrac bas za tu rolu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions