• vjeko1701
    10k
    Imaš neki konkretniji dokaz tome ili se još povlačiš na ne znam kolko staru glupost izvaljenu na irelevantnoj IG stranici?
  • Haza
    6.6k
    Teklić u Dinamu je glupost, koja neće postati istina ako se ponovi tisuću puta (prvenstveno jer je on baš veliki navijač Hajduka).
    Koliko znam, koliko sam čuo, Selahi ima otkupnu klauzulu 1.3 mil eura, njemu ide pola, pola naravno Rijeci. Zato je Kalinić rekao ljetos da je našao sponzora koji bi dao 650 tis eura za Selahija.
    Slična priča kao s Pjacom.
    Selahi nije problematičan tip, vodi sukob s Miškovićem, i s njim se natezao oko ugovora i zbog toga nije igrao. Ali da je sad neki rak u svlačionici, to nije baš istina.
    Realno, oko Selahija nema neke rasprave s Rijekom, platimo 1.3 mil eura, i dogovorimo da mu je pola iznosa odštete koji ide njemu, plaća za 2025. godinu.
    Realno, nećemo naći bolje instant rješenje.
    Od naših ex igrača Moro, Jakić, Ivanušec nisu dostupni.
    Oršić u ovom stanju nije bolji od Hoxhe, Benković nije bolji od poluzdravog Perića. Samo bi volio da vodimo računa i o zdravstvenom biltenu igrača, nikako ne dovoditi ex teže ozljeđene igrače, fala Bogu imamo ih kolko hoćeš.
  • Georg Koch
    5k
    vjerujem da bi Ivanusec bio itekako dostupan. Zakucan je za klupu tamo, a i nema naznaka da ce se tu nesto promijeniti. Sto mu i nije u interesu mislim.
  • Haza
    6.6k
    Zakucan je za klupu tamoGeorg Koch

Ima 1.2 mil eura neto u Nizozemskoj, da se vrati u Dinamo bi pojeo i govno, posebice kad se zna kako je otišao. Nisam siguran niti da ima smisla da mi razvijamo igrača njima, a nema šanse da ga možemo otkupiti za stalno.
  • Georg Koch
    5k
    ako ima zelje sa sve 3 strane, lako bi se tu nasao dogovor po meni.
    Sto se tice njegovog odlaska, prvi sam tu hejtao cijelo vrijeme i uvijek cu one judine suze, meni je to bilo ocajno i nista vise, al eto nije to tema o cemu pricamo.
    Ne mislim bas da razvijamo im igraca, nego opcija povratka za stalno., mada ako bi radio prevagu kakvu je radio zadnju godinu dana kod nas ne bi me smetalo to razvijanje njihovog igraca, nasa krila su dosta nekorisna a imamo pozar i alarm za uzbunu zvoni odavno vec...
  • Orc123
    9.2k
    ma nema sanse da se odreknu oni igraca samo tako.....
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ako se pobijedi Celtic doći će još love u klub i onda nema smisla govoriti o Oršiću, Tekliću kao pojačanjima ...kvalitetni igrači koji rade razliku nam trebaju
  • sebenico
    1.1k
    Realno, nećemo naći bolje instant rješenje.Haza

Onda svi u klubu mogu počiniti kolektivni harakiri, a i mi zajedno s njima. Umjesto koga bi Selahi startao? Opet se predlaže krcanje s poluigračima. I onda će nakon mjesec dana biti situacija kao s Hoxhom. Cilj mora biti dovesti igrača koji će Mišića posjesti na klupu, a ne neku zamjenu. Ista stvar je s napadačem. Ovdje se spominje treći napadač, a cilj mora biti prvi napadač. Isto je i sa stoperom i sa lijevim bekom i sa desnim krilom.
  • NORTE
    12.7k
    Ovdje se spominje treći napadač, a cilj mora biti prvi napadač. Isto je i sa stoperom i sa lijevim bekom i sa desnim krilom.sebenico

Upravo tako.
    Ako želimo titulu trebamo zvijer na 9-ki, a ne novog Brodića koji će popuniti mjesto kad se Bruno opet ozlijedi.
  • E46
    767
    Realno Selahi lako moze posjesti Misica na klupu, kad god igramo protiv rijeke a selahi igra, misic i ekipa ne vide puno lopte u 90 minuta. Vecinom je to posjed Rijeke i kontrola tekme.
  • MarK
    785
    Selahi bi startao umjesto Mišića, Mišić umjesto Selahija, a možda bi nekad i igrali skupa. Zašto bi netko trebao posjesti Mišića na klupu? Mišić je jedan od glavnih igrača. Njemu samo treba dobra zamjena i odmor tu i tamo. Napadača koji bi posjeo Petka na klupu nema u srednjoj ni istočnoj Europi niti imamo potrebe njega sjedati na klupu. Za njega je i trener Monaca izjavio da bi imao mjesta tamo da je mlađi. Ostale nabrojane pozicije su kriminalne i tu se slažem.
  • E46
    767
    Ako mislis na budućnost i buduci razvoj Dinama, Mišić jos max ovu sezonu prva postava od iduće netko bolji treba preuzeti tu ulogu
  • Dani Olmić
    565
    da, samo pitanje dal se mozemo i kolko se mozemo oslanjati na petkovica… on vec nezna ni da je ikad igrao nogomet kolko vec izbiva terenom… trebamo napadaca koji ce igrat kad on nije spreman, a da petkov izostanak ujedno ne osjetimo jako
  • MarK
    785
    bit će on dobar i nagodinu samo treba odigrati 30 utakmica u sezoni, a ne 50.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions