• sebenico
    1.2k
    Realno, nećemo naći bolje instant rješenje.Haza

Onda svi u klubu mogu počiniti kolektivni harakiri, a i mi zajedno s njima. Umjesto koga bi Selahi startao? Opet se predlaže krcanje s poluigračima. I onda će nakon mjesec dana biti situacija kao s Hoxhom. Cilj mora biti dovesti igrača koji će Mišića posjesti na klupu, a ne neku zamjenu. Ista stvar je s napadačem. Ovdje se spominje treći napadač, a cilj mora biti prvi napadač. Isto je i sa stoperom i sa lijevim bekom i sa desnim krilom.
  • NORTE
    17.6k
    Ovdje se spominje treći napadač, a cilj mora biti prvi napadač. Isto je i sa stoperom i sa lijevim bekom i sa desnim krilom.sebenico

Upravo tako.
    Ako želimo titulu trebamo zvijer na 9-ki, a ne novog Brodića koji će popuniti mjesto kad se Bruno opet ozlijedi.
  • E46
    1.6k
    Realno Selahi lako moze posjesti Misica na klupu, kad god igramo protiv rijeke a selahi igra, misic i ekipa ne vide puno lopte u 90 minuta. Vecinom je to posjed Rijeke i kontrola tekme.
  • MarK
    978
    Selahi bi startao umjesto Mišića, Mišić umjesto Selahija, a možda bi nekad i igrali skupa. Zašto bi netko trebao posjesti Mišića na klupu? Mišić je jedan od glavnih igrača. Njemu samo treba dobra zamjena i odmor tu i tamo. Napadača koji bi posjeo Petka na klupu nema u srednjoj ni istočnoj Europi niti imamo potrebe njega sjedati na klupu. Za njega je i trener Monaca izjavio da bi imao mjesta tamo da je mlađi. Ostale nabrojane pozicije su kriminalne i tu se slažem.
  • E46
    1.6k
    Ako mislis na budućnost i buduci razvoj Dinama, Mišić jos max ovu sezonu prva postava od iduće netko bolji treba preuzeti tu ulogu
  • Dani Olmić
    1.8k
    da, samo pitanje dal se mozemo i kolko se mozemo oslanjati na petkovica… on vec nezna ni da je ikad igrao nogomet kolko vec izbiva terenom… trebamo napadaca koji ce igrat kad on nije spreman, a da petkov izostanak ujedno ne osjetimo jako
  • MarK
    978
    bit će on dobar i nagodinu samo treba odigrati 30 utakmica u sezoni, a ne 50.
  • E46
    1.6k
    Bit će dobar za tjesno osvajanje lige prvaka sa 5 do 10 poraza u ligi godisnje, slazem se.
  • E46
    1.6k
    Nesuđeni Kevin Carlos briljira u Baselu..
  • Gringo
    372
    Miško je bio u loži na Dinamo - B.Dortmund.
    Očito je da se nešto rola.
  • Marquis Manners
    93

Dosta ljudi o tome govori. Ljudi koji prate Dinamo.

Meni je zanimljiv Lawal, ali očekujem Teklića.
  • Marquis Manners
    93

Neka Ivanušec stoji tamo gdje je.
    Što dalje od Dinama. Htio je na silu otići, i sada kad ne ide da ga vratimo? Klasika rekao bi.
  • Crni86
    12.7k
    Stranica koju sanjin vodi je napisala da petko ima problema s trbusnim zidom, ako je to istina mi na zimu moramo ic po top napadaca. S ovakvim problemima je stvarno upitno kad ce se petko oporaviti.
  • vjeko1701
    16.6k
    Dosta ljudi o tome govori. Ljudi koji prate Dinamo.Marquis Manners

Svi mi ovdje pratimo Dinamo pa naša riječ tko dolazi na zimu vrijedi isto kolko i njihova.
  • Captain America
    20.4k
    Miško je bio u loži na Dinamo - B.Dortmund.
    Očito je da se nešto rola.
    Gringo

Ne mora niša značiti. Miško je dopredsjednik IO HNSa i mogao je u tom svojstvu biti na utakmici. Prošao sam pola metra od SDa Rijeke Raića-Sudara na Monacu pa sumnjam da se tada već nešto kuhalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.